רעיון
האם אתה מחפש חשיפה לתחום ממוקד? אם כן, הייתי ממליצה לך לקחת חלק פעיל מקהילות וירטואליות שעוסקות באותו הנושא. כתוב שם, היה מוכר, פרסם מידי פעם באתרך כתבות עם תוכן מעניין ורלוונטי לחברי הקהילה והזמן אותם להכנס להתרשם מהכתבות ומהמוצרים שלך. למשל: אם האתר שלך הוא בנושא גינון: התחל מלהשקיע באתר שלך, שיהיה אתר איכותי ומושקע, כזה שיגרום לי לרצות השאר בו ולקרוא עוד, כזה שיגרום לי לחזור ולהכנס אליו בעתיד ולהתעדכן בזכות עצמי. הוסף תמונות, כתבות והדרכות וכו'. במקביל התחל לעשות לעצמך שם אינטרנטי של "יודע דבר" בתחום הגינון: הגב ותן עצות לאנשים בפורומים, פרסם תמונות מגינות שגיננת... בשלב מסויים תראה שיהיה מאוד טבעי להזמין את חברי הקהילה להתרשם מהאתר שלך, אולי כי כתבת בו כתבה שבדיוק מדברת על נושא הדיון בפורום? אולי כי מישהו החמיא לך ושאל אותך האם תוכל לתת לו עוד מידע? זאת תהיה ההזדמנות נהדרת לפרסם את האתר באופן שגם יבטיח כניסה של משתמשים רבים אליך וגם שעשית לעצמך שם שיווקי. זו לפחות דעתי הצנועה ואין ספק שהיא כרוכה בהשקעה ועבודה קשה, אבל לדעתי - בתחום השיווק אין קיצורי דרך. ומי שאומר לך אחרת- מוכר לך לוקשים. בהצלחה!!