שיווק באינטרנט לאוכלוסית הנכים בארץ ובעולם

שיווק באינטרנט לאוכלוסית הנכים בארץ ובעולם

שלום רב לחברי הפורום ! יש לי שאלה שמציקה לי הרבה זמן איך משווקים באינטרנט מוצרים לנכים (נניח מגש לכסא גלגלים) בארץ ובעולם אחד הדברים שצריך להוביל אותנו זה שהנכים הם אוכלוסיה מפני עצמה כמו שלמשל החרדים הם אוכלוסיה מפני עצמם ואם רוצים לפרסם משהו לחרדים אז יש להם עיתונים, עלונים, בתי כנסת, ישיבות, רבנים, ערים וכו'.. משלהם אשמח אם תוכלו להביא בשרשור הזה אתרים שמדברים על הנושא, טיפים, רעיונות וכל דבר בנושא שיווק באינטרנט לאוכלוסית הנכים תודה רבה מראש לכל העונים רובוטריקו

אני לא מכירה נכים אז למען האמת אין לי מושג

ראיתי בטלוויזיה שיש לנכים על כיסא גללים חוג ריקוד, אני הייתי מחלקת להם פליירים של האתר עם מבצע או משהו כזה. אני חושבת שהכי כדאי לקחת נכה אקראי לחסום לו את הדרך ולהתחיל לתחקר אותו ולקבל ממנו הנחיות, אולי אפילו לשלם לו תמורת העיצות שהוא ירגיש טיפה יותר מחויב.

תודה רבה, אשמח לקבל עוד תגובות בנושא.

תודה רבה על תשובתך אשמח לקבל עוד תגובות בנושא רובוטריקו

lerontal

New member
פניות לנכים

שלום רב, אז קודם כל אני לא בעד לחסום לאף נכה את הדרך, אבל אני כן ממליץ שתכנס ללינק הבא: http://www.aisrael.org/Index.asp?CategoryID=258 יש שם רשימת אגודות וארגוני נכים ודרכם תתחיל לעשות שיווק לעצמך, פנה אליהם ושלח אליהם חומרים שיווקיים, אני בטוח שאם תעשה את זה נכון ובשיטתיות, תקבל תגובות. אתר יש לך? בהצלחה!

mentorit

New member
התשובה בגוף השאלה :)

כמו שמשווקים לכל קהל יעד-בודקים וחוקרים את הרגלי הגלישה של קהל זה לדוגמא- - פורטלים בתחום - אתרי הכרויות - פורומים - בלוגים שכותבים נכים או בני משפחה של נכים (הורים, ילדים של וכו') מול הממצאים בוחרים את שיטת הפעולה לדוגמא: - קניית פירסום - שיתוף פעולה- כמו כתיבת מאמר פירסומי -החלפת לינקים או באנרים האידיאל מבחינתך הוא ליצוא מאגר דטה בייס של קהל היעד הפוטנציאלי ולהתחיל להעביר אליו מידע המשלב מידע פירסומי על המוצרים והשירותים שלך. אם תשמור על כללי האתיקה הבסיסיים ותבנה חומרים איכותיים (אתר, מאמרים וכיו"ב) תראה שלטווח הארוך תשיג תוצאות. בהצלחה!

תודה רבה על תשובתך ואשמח לעוד פניני חוכמה

אני בטוח שיש לך עוד הרבה מידע בנושא האם תוכלי לפרט יותר בנושא תודה רובוטריקו

mentorit

New member
אשמח לסייע לך

אתה מוזמן לשאול שאלות ממוקדות על גבי הפורום- יהיה לי קצת קשה להתחיל כרגע בהרצאה ...:)

למעלה