שיווק בדייטינג

duckies

New member
שיווק בדייטינג

אני לא מומחה בדייטים ולא היה לי אחד הרבה זמן וכנראה לא יהיה בקרוב
. יש משהו שקצת תהיתי לגביו. יצא לקרוא באחד הפורומים על בחורה שסיפרה שהיה לה פגישה עיוורת עם בחור שתיאר את עצמו בטלפון שמלא ובפגישה התברר כדי שמן לפי התיאור שלה. אני לא אכנס לתוכן ההודעה שלה כי היא בלי קשר לבחור יוצאת בכלל לא בוגרת לגילה... אבל זה משהו אחר. תהיתי לגבי איך אתם משווקים את עצמכם לדייט בנוגע למישקל שלכם. האם אתם כנים בצאטים או באתרי ההכרויות לממשקל האמתי שלכם, האם אתם מרככים מעט. ואם זה חשוב בכלל. ונניח שאתם נתקלים בבחור שהוא חובב דובים האם היחס שלכם כלפיו שונה? האם אתם הופכים את המישקל שלכם ליתרון ומדגישים אותו או מנסים להתעלם מזה כדי ללא לשווק את עצמכם ב"שמן" בשביל חובב השמנים, דבר שנתיקלתי בעבר. מה שיצא לי להיתקל בו בעבר שגם בחורים שמנים שכבר פוגשים חובב דובים כמוני והם מודעים לכך שבעיני הם כן אנשים יפים עדיין קשה להם עם עיניין המישקל. אם אתה שואל בחור מה המישקל שלו כמעט כולם מורידים כמות טובה מהמישקל שלהם , שזה ברור שהם מזייפים ממראית עין. גם כשהם יודעים שבעיניך עודף מישקל הוא לא דבר רע. לא יודע אולי מתוך הרגל. בכלל למדי את הלקח מאז ואני לא שואל את השאלה הזאת בטח לא בהתחלה כמכירים בחור. זה פוגע. לא משנה עד כמה אתה סקרן, לא כדאי
. אבל זה גורם לי לחשוב. מצד אחד הבחור מבסוט שאתה חובב דובים, לא מעט פעמים נשאלתי די בהתחלה "אתה אוהב בחורים שמנים?" מצד שני לפעמים צריך ללכת על קצה האצבעות שמדובר מנושא הזה. אני לא שמן או מלא ואני לא ממש יודע אז אני שואל...

ז י ק ו

New member
אצלי זה ככה

אני כבנאדם שהוא בדר"כ ישיר ויורה כל דבר שהוא חושב (זה לא משהו חיובי אני יודע...) אני ישר אומר בדיוק איך אני נראה וזאת על מנת שלא לפתח ציפיות מיותרות. אם הפרטנרים שאיתי אוהבים להיות איתי, ממש לא משנה על איזה רקע הם אוהבים: את חוש ההומור שלי, את המשקל שלי, את המשכורת שלי או את כמות השיער שיש עלי.

אז ככה

אני תמיד אומר מראש שאני מלא במקומות הנכונים וכששואלים אותי איפה המקום הנכון אני אומר שהבטן ואז אני מתחיל לצחוק ואומר שבפגישה הוא יראה הכל ויחליט אם זה מתאים לו או שלא. לי לא אכפת אם יש מישהו שאוהב דובים שמנים יצוא איתי קשר

למעלה