שיווק בחו"ל

אורןג3

New member
שיווק בחו"ל

לאחרונה אני משתעשע ברעיון: אני משווק מוצר כלשהוא בארץ בשיווק ישיר ללקוחותי הפרטיים חשבתי אולי להתחיל לשווק בחול בשיטה הבאה: פרסום בחול בערוצים שונים חברה שתיתן לי שרותים של קבלת השיחות וביצוע מכירה ואז ההזמנה תצא למחסן לוגיסטי מאותה מדינה ששם תשב הסחורה שלי והם ידאגו בעזרת UPS או משהוא דומה לשלוח ללקוחות ולגבות עבורי מה נראה לכם אשמח לתגובות בנושא

mentorit

New member
דעתי היא שתתחיל לחפש

חברות שיווק בחו"ל או לגייס זכיינים למוצר שלך מה שמרתיע אותי זה מחסנים לוגיסטיים....זה נראה לי הקטע המסובך. אולי תעזר בחברה שמייצרת את המוצר שאתה משווק? תשתמש ברשת ההפצה שלהם וכך תחסוך עלויות?

afikiminfo

New member
מחסנים לוגיסטיים - עסק לא זול

אורן שלום קודם כל, יופי של יוזמה ומחסנים לוגיסטיים הם רעיון נפלא. הם קיימים ומתפקדים אצל חברות שבהן לדוגמא אספקת חלפים הינה קריטית למשתמש הסופי והיא גם עולה בהתאם. כדי לסבר את האוזן בנוגע למחירים, צור קשר עם DHL, הם מספקים את השרות. ייתכן מאוד (לא בדקתי) שחברות כמו UPS ו FEDEX מספקות אף הן את השרות. שיהיה בהצלחה אלי ששון אפיקים מידענות וייעוץ

mgbarfly

New member
שיוק בחו"ל

שלום אורן, יש כמה שאלות מקדימות לפני שמחליטים על שיטת הפצה: 1) מה המוצר ? 2) מי הלקוחות ? איך הם רוכשים מוצרים מקבילים / דומים ? 3) האם בכלל יש לו שוק בחו"ל ? באילו מדינות ? 4) האם נדרשים / תמיכה ושרות למוצר ? 5) מה מחיר המוצר ? ממי גנוסר יועץ עסקי

אורןג3

New member
היכן בחו"ל

היכן בדיוק את גרה במה את עוסקת מה נסיונך בשיווק

למעלה