שיווק בפייסבוק לא עובד

Alexsushi

New member
שיווק בפייסבוק לא עובד

כאשר עושים אותו רק שם. תראו מה קרה בבחירות, "ארץ חדשה" למשל עשו את הקמפיין שלהם ("השיטה") ביוטיוב ובפייסבוק והוא היה מצוין, אך הם לא הצליחו לעבור את אחוז החסימה וקיבלו 13,000 קולות. לעומת זאת יאיר לפיד עם "יש עתיד" שעשה גם שיווק בפייסבוק, השתמש במקביל בערוצי פרסום ושיווק נוספים כמו שלטי חוצות, אינטרנט וכמובן הרבה שטח. משמעות הדבר שגם עסק שלעתים עושה פעילות רק במקום אחד, לא תמיד יראה את התוצאות בעוצמה לה הוא מצפה והחוכמה הינה לשווק את עצמך במספר ערוצים במקביל על מנת להגיע לקהל יעד רחב ככל האפשר.

את משווה בין יאיר לפיד . לארץ חדדשה

יאיר לפיד זו דמות ידועה חתיך . שמשך את כול הצעירים והצעירות . והבטיח יש עתיד . רק ל4 שנים . כמו הגימלאים . חוץ מזה יש לו תקציב לפרסם במקומות אחרים ולהם לא הייה

נהורית1

New member
לא מספיק שיווק אגרסיבי, צריך גם תוכן.

לפיד עלה על הגל של המצב הכלכלי והחברתי
של מעמד הבניים. יחד עם כריזמה אישית ונאומים
לא מתלהמים, כזה שמדבר בגובה העיניים. חוץ
מזה, בתוך אדם צעיר, משך אליו את רוב הצעירים,
כך שלהצביע ללפיד היה טרנד יותר מאשר מחשבה
עמוקה. היה צריך לראות את הצעירים או כאלה שחשבו
את עצמם צעירים עונים לשאלה 'למי הצבעת?'-"מה זאת
אומרת? כמובן ליאיר לפיד" בגאווה, כאילו הלכו למופע רוק
או משהו כזה.

בסיכומו של דבר, אתה יכול לשווק את עצמך לדעת כמה
שתרצה, אם הסחורה שלך לא נחשקת ואינה רצויה, שום
שיווק, טוב ככל שיהיה, לא יעזור.

ivgy1980

New member
איזה טרנד
ואיזה נעליים

כריזמה אישית | נאומים לא מתלהמים | מדבר בגובה העיניים | אדם צעיר | טרנד יותר מאשר מחשבה עמוקה
במצב של היום, שבו פוליטקאים מבטיחים - ולא מקיימים, שמתחילים בבוקר עם ציפי - ומסיימים בערב עם שלי, הבחירה בלפיד הגיונית יותר מכל תחשיב כזה או אחר.
הוא מצטייר כאמיתי וכנה. אם ישמור על עצמו ויישאר כזה, אולי באמת יש עתיד בישראל.

נהורית1

New member
נו? ומאין הבטחון שהוא יקיים כל מה שהבטיח?

אולי הוא לא חדש כל כך בפוליטיקה, אבא שלו היה מספיק
זמן בפוליטיקה, כדי שילמד ממנו. אבל עדיין זה לא אומר
שמה שהבטיח יקיים. אמיתי וכנה? לבנתיים, נראה מה
יהיה הלאה...

Alexsushi

New member
גם למפלגות אחרות היה תוכן, המשחק הוא התמהיל

למפלגות אחרות גם היה תוכן, המשחק פה היה מעבר להתאמן התוכן לקהל היעד הוא התמהיל.
ליאיר לפיד היו 14,000 מתפקדים, הוא במשך שנה כמעט בכל יום היה בחוג בית ונפגש עם האנשים.
כמובן שגם היתה נוכחו בשלטים טלוויזיה רדיו ועיתונות.
אבל המפתח פה היה בתמהיל.
כל פעילות שיווקית נתקלת בדילמה של איפה לפרסם ( אחד מארבעת הבסיסים בפרסום).
בפייסבוק היו נוכחות גם מפלגת העבודה ( עם תכנים דומים) וארץ חדשה ( שרכבה על גל המחאה) .
יאיר לפיד השכיל לשלב בין כל הפלטפורומות ולתת דגש על השתיים החשובות ביותר. רשת חברתית ( וירטואלי,זול, חיבור אישי) ומפגשים עם קהל מצביעים

noa12124

New member
תלוי מאוד מה המטרה ולמי אתה פונה

היי אלעס,
אני במקצועי מעצבת ומקדמת עסקים קטנים ובינוניים. בעיקר דרך הפייסבוק כרגע. כמובן שתלוי מה אתה רוצה לקדם ולמי אתה פונה. כאשר מדובר במשהו כמו הבחירות אתה בעצם פונה לכל אזרח בארץ מה שאומר שאין פרסום מיותר!
אם אתה מנסה לקדם אתר או חנות אז יש סיכוי גדול ששלט חוצות יעלה לך יותר ממה שהוא יכנס כי הלקוחות הפוטנצייאלים שלך יושבים מול מחשב..

אשמח לשמוע, לעזור ולייעץ לך על קידום בפייסבוק, אני בטוחה שאחרי זה תהיה בטוח שקידום בפייסבוק עובד ואפילו עובד מעולה!

נועה

Alexsushi

New member
תמהיל שיווקי הוא תמיד נכון

נועה שלום.
לא יודעת אם נכנסת לפרופיל שלי אבל ראשית אני בחורה
. שנית אני מנהלת תחום בחברה אשר מלווה עסקים קטנים ובינוניים וכחלק מכך פתחתי יחד עם תפוז את הפורום הזה.

לעניין תגובתך, ייתכן ואת מביטה על הנושא בעיניים של משווקת בפייסבוק, ולכן הגבת כפי שהגבת, הפוסט שהעלתי מתיחס לכך שלא ניתן לשים את כל ה"קופה" במקום אחד וחשוב לשמור על תמהיל. לגבי נושא הבחירות אז הרשי לי לחלוק על דעתך.
ראשית בבחירות לא פונים לכל אזרח בארץ ( לדוגמא לפיד לא פנה לחרדים,ימניים,שמאלנים או בעי אג'נדות אחרות) לפיד פנה לפלח אוכלוסיה מאוד מוגדר.. הוא קרא לו מעמד הביניים...
שנית גם ללפיד היתה מגבלת תקציב, ההבדל בין לפיד לעסק אחר היא בכמות "המכירות" שהוא היה צריך להביא בגין תקציב הפרסום שלו. וכאן מתבצעת ההשוואה בין בחירות לכנסת לעסקים קטנים.
אם אני עסק קטן ויש לי תקציב של 10,000 ש"ח בשנה לפרסום כנראה שהיעד שלי ל"מכירות" הוא קטן בהרבה מהיעד של יאיר לפיד עם תקציב "מכירות" גבוה.

מה שאני כן מסכימה איתך הוא על כך שפייסבוק נותן עלות/תועלת יפה מאוד לגבי חשיפה.

בכל מקרה, אני שמחה שאת נמצאת בפורום משתתפת בדיונים.

Wanted2012

New member
שיווק בפייסבוק עובד.

היי, יש לי עמוד דרושים.. ללא רווחים.. אבל כן הסתקרנתי לראות מה הפרסום שם שווה..
היו לי 196 לייקים בעמוד(העמוד קיים חודש וחצי חודשיים בפועל)
אחרי פרסום של 3 ימים במסגרת של 50 שח
259 לייקים.
לפחות עוד 15 הודעות מאנשים באופן פרטי
ובנוסף פירסומים על הוול .

לפי דעתי עובד מאוד.

למעלה