שיווק דף יחיד של אתר סיטונאי

שיווק דף יחיד של אתר סיטונאי

הי, בניתי דף אינטרנט לבעלי חנויות של שקל אשר רוצים למכור בשקל www.hakolbeshekel.co.il מכיוון שזה דף אחד אני תוהה איך אפשר לקדם אותו בצורה אפקטיבית.. רעיונות? תודה מראש!

הקידום האינטרנטי זהה לאתר...

אבל בואי נתחיל מקהל היעד... את יודעת מינוס פלוס ,למי האתר מיועד ? את מי זה יכול לעניין ?

קהל היעד

קהל היעד הוא סיטונאים שמעוניינים למכור דברים בשקל בחנויות או ברשתות שלהם צעצועים, אביזרי אופנה, חוברות צביעה, צבעים, כרטיסי ברכה ועוד המון דברים. אין לינקים או עמודים נוספים - דברים שמוסיפים לSEO, לא? יש לי כמה דומיינים שקניתי www.hakolbeshekel.com www.hakolbeshekel.co.il הכלבשקל.קום איפה ניתן לקדם את האתר?

הייתי מתחילה

בקידום בפייסבוק (דם דף וגם מודעות ממומנות בחוכמה ובהתאמה ) באינדקסים שונים שקהל היעד יכול להסתובב שם . לגבי קידום בגוגל -אני מקווה שאחד מהמומחים או אלו שמנוסים בשטח יבואו ויוסיפו טיפים.

תודה על תגובתך!!

אנחנו עובדים גם דרך פייסבוק אבל פחות אני מעדיפה למצוא דרכים חכמות לקדם את האתר דרך גוגל באמת למי שיש ידע ויכול לעזור.. אשמח מאוד :) תודה!

בבקשה .

אגב - גם פייסבוק זה "באמת " :) אני גם מחכה לראות את תגובות "אנשי גוגל ":)

רונס

New member
שבוע טוב

ראיתי את העמוד שבנית, הוא קצת ריק מידי בשביל ליצור אפקט במנועי החיפוש. השאלה הראשונה שעלתה לי בראש היא האם שיווק באינטרנט של עסק שכזה הוא נכון, לדעתי האישית עבודת רגליים יותר נכונה במקרה הזה, אבל זו רק דעתי
מבחינת הקישום של העמודף חשוב מאוד שתכוונו למי שגולש ומחפש את המוצרים האלו, ע"פ מילות חיפוש רלוונטיות, הכל בשקל זה נחמד אבל אני מניח שיהיו לא מעט שינס לקדם את עצמם ככה. תנסו לחשוב על הצורך של המחפש, ולא על המילה המאפיינת, אם ניקח דוגמא משווקים אחרים, איך לרדת במשקל ולא ירידה במשקל. תנסו לחשוב ממי רוכישם בדרך כלל את המוצרים האלו ותנסו לקדם את העמוד לכיוון הזה, למשל סטוקריסטים או מחסלי מלאי, מי שיחפש אותם עשוי להגיע גם אליכם בשביל לרכוש סחורה. בלי שום קשר, בשביל לקדם בצורה טובה, הייתי מציע להוסיף מספר עמודי טקסט עם תוכן רלוונטי לתחום של האתר ומבנה קישורים פניי נכון שיכול להעלות אותכם בגוגל בביטויים רלוונטיים. ולגבי פייסבוק, היות וגוגל מקדם עמודי עסק ולפייסבוק יש כח לא קטן בקידום, אתם עשויים למצוא את העמוד עסק שלכם מקודם הרבה לפני העמוד אינטרנט, אז כן הייתי משקיע גם שם. בהצלחה רון

הרבה נקודות טובות

פתחתי גם עמוד בפייסבוק וגם מוסיפה עמודים באתר.. נראה איך התגובה של גוגל עכשיו :)

Seo up

New member
תשובה

שלום לך, בכדי לקדם את האתר תצטרכי להוסיף לו עוד דפים. היום, עם דף אחד, לא תוכלי לקדם אותו בצורה טובה ואיכותית. הדבר היחיד שתוכלי לעשות בשביל להכניס אליו גולשים הוא PPC (קידום ממומן). אני ממליץ לך לבנות אתר רציני, שיפרט את כל שירותי החברה שבבעלותך, ויתן דוגמא לכל המוצרים שלך. קידום של דף אחד הינו מאוד קשה וכמעט בלתי אפשרי, במיוחד כשמדובר על דף בודד שלא נתמך ע"י אתר גדול. לייעוץ בכל הקשור לנושא קידום אתרים באינטרנט וטיפים את יכולה ליצור קשר דרך האתר שלנו ונשתדל לעזור. בהצלחה! דרור, Seo-up מקבוצת שיאולוגי

תודה רבה

אני אכן מוסיפה דפים ואינפורמציה.. אוסיף גם דפים נוספים של תמונות כרגע אין לי יכולת להשקיע בPPC אז אני עושה הכל בSEO שאני יכולה.. תודה רבה על הכיוונים וההדרכות!

למעלה