שיווק האתר בגוגל ע"י שימוש במילות מפתח

שיווק האתר בגוגל ע"י שימוש במילות מפתח

לאחרונה פתחנו עסק חדש. יש לנו כבר אתר פעיל באינטרנט, אבל החברה שלקחנו לעיצוב האתר לא מציעה שירות שיווק ובניית טקסטים ולינקים באתר כך שהאתר יופיע בין הראשונים בגוגל. אנחנו מחפשים מישהו מקצועי, שיודע מה שהוא עושה ועשה זאת כבר בעבר (עם המלצות) שיציע לנו השירות כזה במחיר הגיוני. נא לפנות לפלאפון 054-5881807 ולאימייל [email protected] תודה מראש, יואל כליפה

SurfR

New member
נסה את השירות הבא - זה גדול

www.ineedhits.com בהתחייבות של 7 ימים מיקום אורגאני בגוגל, אחרת הם מחזירים כסף

zamihud

New member
קידום - השקעה ולא הוצאה

שלום יואל, אני מבין אותך, אתה לא לבד. הכי טוב היה אם נושא שיווק האתר היה חלק מהתכנון, עוד לפני בניית האתר... אבל, גם לאחר שהאתר בנוי יש עוד הרבה מה לעשות. אני מדריך ומטמיע ולא מבצע את העבודה. המשמעות היא שאני מעביר לך ידע. רכישת ידע היא השקעה ולא הוצאה. אני לא מבצע עבורך את העבודה, אלא מדריך ומטמיע וכך כשאני אלך (תרתי משמע...) אתה נשארת עם הידע ועם היכולת לבצע בהתאם לעסק שלך, למשאבים שתרצה להשקיע והחלטות הניהוליות שתיקח בנושא. המחיר הגיוני, כי אתה לא צריך להתחייב לשום מסגרת ארוכת טווח. מתחילים בקטן (פגישה של שעתיים) ומתקדמים בקצב שלך ולפי הרצון שלך. יש לי כל כך הרבה ידע אבל יותר חשוב מזה יש לי ניסיון. ממרומי שנותי (בן 46) אני כבר נחשב 'פר זקן' - עדיין בכושר (רץ כ-15 קילומטר בשבוע על ההליכון וגם אחרי עדר העיזים שאני מגדל), עוסק רק בדברים חוקיים ונקיים (ולכן ישן טוב מאוד בלילה וגם הלקוחות ישנים טוב בלילה). משמש מדריך קידום אתרים בג'ון ברייס הדרכה, קרא מה כתבו עליי www.read4free.co.il/im.htm תודה שבחרת בי לקדם את עסקך זהר עמיהוד

למעלה