שיווק ופרסום

יוני050

New member
שיווק ופרסום

שלום אני די חדש בפורום הזה ואשמח לעצות/המלצות מבעלי נסיון, הקמתי עסק של בניית צעצועי התפתחות וחשיבה לילדים מעץ, עבדתי המון שנים בנגרייה ויש לי את הניסיון כרגע אני מייצר את המוצרים שלי בכמויות קטנות ועוד לא התחלתי לשווק אותם,אני חייב לומר שאין לי ניסיון בשיווק לכן אני בשלבי הקמת אתר אינטרנט וכן דף בפייסבוק אבל המטרה העיקרית שלי היא לשווק לחנויות,מאיפה אפשר להתחיל תודה.

Simple Finance

New member
ברוך הבא

לכל עסק, ובטח מהסוג שאתה מתאר חייבת להיות תוכנית עיסקית, שכוללת כמובן בין היתר אסטרטגיית שיווק ותוכנית פעולה מסודרת ומפורטת.
השיווק/מכירות/פירסום לא עומדים בפני עצמם.
זו לפחות דעתי, ולכן ממליץ לך להכין אחת כזו. אני לא יודע מה הניסיון והכישורים שלך, אבל סביר להניח שתזדקק להכוונה מקצועית בנושא, שהיא מעבר לטיפ כזה או אחר בפורום.

רוני דק

New member
יפה מאוד + המלצה

קודם כל מזל טוב על הצעד הבא של השיווק.
כדי לקדם את האתר שתבנה ולהפוך אותו למנוע צמיחה ולמקור למכירות הייתי ממצליצה:
1. לקדם אותו טוב. (לבד או באמצעות חברת קידום)
2. להוביל אליו מברקוד שניתן להדפיס על מוצרי הפרסום שלך כמו כרטיס ביקור, חשבונית או אפילו על הצעצוע.

אתה יכול ליצור ברקוד כזה בחינם במערכת viplus. זו מערכת דיוור אלקטרוני אבל אתה לא חייב להשתמש בה כדי לדוור
(למרות שכשיהיו לך לקוחות אולי תמצא שזה דווקא יעיל) בינתיים אני ממליצה לך להירשם למנוי חינם ולהשתמש באשף ה QR = שבונה את הקוד + באשף דפי הנחיתה - לבניית דפי נחיתה בחינם

טיפ קטן

הי,

קודם כל בהצלחה!
מאחר ואתה מעוניין בשלב ראשון לשווק לחנויות ולא לאנשים פרטיים, לדעתי אינך צריך להוציא בשלב זה זמן וכסף על אינטרנט, פייסבוק ועוד ועוד. זו תהיה הרבה עבודה אך לא תצליח לקבל מכך פניות רלוונטיות. מומלץ לך יותר ללכת בכיוןן של שיווק אחד על אחד. אם אין לך נסיון בשיווק או במכירות, לא נורא! כבעל העסק אתה יכול וצריך ללמוד את זה. כשעושים את זה נכון, זה אפילו כיף...
תרגיש חופשי להתקשר אלי עם שאלות, אשמח לעזור ללא תשלום.

שוב, המון בהצלחה,
ארזית נחום, 054-7868170

למעלה