שיווק יצירתי בפייסבוק

hatkyinc

New member
ברצינות?

הם לא צילמו ספות אני מניח :p. אני דיי בטוח שהגאונות האמיתי הוא בצורת קבלת המוצר החינמי שבטח גרמה לרובם לבוא לחנות ולקנות עוד. :D בסדר, זה לא רעיון רע בכלל אם המימוש איכותי ^^.

Itzik RDVC

New member
נחמד אבל.....

אני לא אהבתי את זה שהוא אומר שכל זה היה בחינם !!! בהחלט פרסום זול אולי אבל לא נכון לקרוא לו חינם. ישנה כאן עלות לא קטנה של מוצרים.......

נכון, וזה לא רק המוצרים....

במקרה של איקאה אין ספק שמדובר במשרד פרסום או יועץ שיווקי שהגה את הרעיון ואף יישם אותו. אבל נדמה לי שהכוונה היא שכל אחד יכול לעשות דברים דומים ויחסית בזול. שם המשחק הוא יצירתיות...

Amir Shvoong

New member
דני גולן משדר אמינות

לעומת כמה "כרישי שיווק" באינטרנט דני גולן משדר רוגע, נינוחות ואמינות. לא מכניס את המילים "מקצועי, מבצע חד פעמי, אתם חיייבים" וכדומה. כפי שאמר - יצירתיות. שבוע טוב, אמיר

מיכל קמ

New member
הנה אני עושה לייק! :)

לאחרונה אני נתקלת בכל כך הרבה שיטות שגויות של אנשים שמנסים "לסחוט" לייק בכוח מאנשים, ממש ביזיון לדעתי. הנה הודעה שכתבתי על הנושא, דווקא בפורום שיווק ופרסום. הרעיון של איקאה מסמל מאוד יפה לדעתי שכן יש דרכים נכונות ויצירתיות לעשות כך. האם אתם מכירים עוד סיפורי הצלחה שכאלו? אשמח לשמוע עליהן...

מיכל קמ

New member
אגב דני גולן

בעקבות הסרטון מעלה, אני ממליצה בחום להכנס לבלוג שלו ולקרוא עוד על הנושא. הנה קישור לפוסט "סיקור קמפיינים ברשת" שהוא עשה. מי יתן ונזכה לראות עוד קמפיינים מושקעים ומוצלחים שמעוררים כל כך הרבה השראה!

שלום לכולכם

תודה על הפרגון הגדול בעניין סרטון איקאה וקמפיין פייסבוק. ותודה לאביטל יוגב שחשפה אותי לפורום הזה שלבושתי לא ידעתי שקיים. כמה מהשיקולים שהביאו אותי להפיק סדרת סרטונים (איקאה הוא הראשון) שמסקרת קמפיינים יצירתיים ברשת: 1. כבר שנה אני "שובר את הראש" כיצד לבדל את עצמי ממשווקי אינטרנט שכל הזמן מדברים על דפי נחיתה, הגדלת מכירות, מוצרי מידע שניתן לארוז אינטרנטית להפיץ ולהרוויח... לאחרונה גם אין סוף מיילים על השקות מוצרים. האמת שנמאס, ברור שהכלים האלה עובדים, אבל כשכולם עושים את אותו דבר, פשוט נמאס. 2. כמו שאני מייעץ לכל עסק, כדאי שיהיה על מה לדבר ברשתות החברתיות ולא לשעמם לאורך זמן. לסדרה כזו יהיה המשך. כמה פעמים אפשר למודע על עוד מוצר חדש או עוד מבצע? 3. זה לא היה פשוט להחליט להביא את עצמך מול מצלמת וידאו ועורכת הוידאו שאיתה עבדתי פשוט עזרה לי ללדת את הרעיונות. ידעתי מה אני רוצה, אבל לא ידעתי איך להוציא לפועל. 4. ידעתי שעד שלא אצליח ליצור משהו בעצמי לא ארגע. זו פשוט תקופה של יצירתיות וכדאי לכל אחד להביא את עצמו לידי ביטוי ולהשתתף. שוב תודה. דני גולן

למעלה