שיווק לקהל יעד עם תקציב מוגבל

יטבת

New member
היכן מתפרסם הסקר הזה?

יש לי אתר קטן של הקייטרניג שלנו. הוא הועבר לכל מנועי החיפוש הישראליים ואז התחילו להגיע הטלפונים שמציעים לנו לקדם את האתר תמורת תשלום. כמובן שאין לנו תקציב לשלם לכולם ואני לא יודעת היכן והאם זה כדאי. אני יודעת שבאתרים בינלאומיים יש כאלה סקרים וגם יש אתר באנגלית שנותן לגבי מנועי חיפוש את מנועי החיפוש הנפוצים ביותר, את מילות החיפוש הנפוצות ביותר ועוד. אשמח לכל מידע בנושא

יטבת

New member
../images/Emo105.gif מנסה שוב...

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי. היכן אפשר לקבל את הסקר הזה?

Gilad09

New member

היי, קיבלתי על עצמי לפרסם חנות וירטואלית אותה אני שותף להפעיל (סודי כרגע). אולם, תקציבנו דל ולכן אנו מנסים להוציא את המיטב מההשקעה העתידית שלנו. הייתי רוצה לדעת מנסיונכם האישי ומסקרים שנעשו בנושא (בהנחה שהיו): כיצד מומלץ לפרסם אתר מכירות ברשת? האם דרך מנועי חיפוש, פורטלים ואתרים גדולים אחרים בהם התנועה "מאסיבית" או דווקא ב"עולם האמיתי" בקרב אוכלוסיית היעד שלי בעזרת פלאיירים ושיטות זהות? האפשרות השנייה זולה יותר אולם בעיני יעולתה מוטלת בספק, היות ולא קיים קשר ממשי-מידי בין הפלאייר לבין האתר שלי(לדוגמא לינק), בנוסף אני עלול לפספף את אלו שבכלל לא נגישים לרשת. אשמח לקבל עצות וטיפים בנושא! גלעד

gamacom

New member

זה תלוי גם למי מיועד המוצר שלך הפרסום במנוי חיפוש ופורטלים גדולים מביא לחשיפה גדולה אבל מאד יקר. יש אפשרות לפרסם במחיר מאד סביר בפורטלים יחודיים. למשל אם מוצר שלך הוא בתחום הרכב יש פורטלים שעוסקים רק בכך וגם קהל היעד מתאים יותר. יש פורטלים כאלה בקוסמטיקה, ונושאים שונים יש פורטלים המיועדים גם לגילאים מסוימים כך שזה תלוי במוצר אם אתה זקוק לפרטים נוספים והפניה לפורטלים צור קשר בהצלחה גמאקום

למעלה