שיווק, מכירה, והאם יש פרנסה מאימון?

tlingit

New member
שיווק, מכירה, והאם יש פרנסה מאימון?

הנה קישור לכתבה ששירית בן ישראל הפנתה אליה בפורום הדרכה הכתבה מעלה כמה נושאים מעניינים מבחינתנו - שאלת הפרנסה עולה פה בפורום מפעם לפעם, בעיקר על ידי מתעניינים בלימודים, ועיקר הכתבה העוסק בהבדל שבין שיווק למכירה מעלה דעה מעניינת, ומעניין אותי לשמוע אם אתם מסכימים עם הדעה המובעת בכתבה או חושבים אחרת?

einatgross1

New member
תודה רבה שהבאת את הכתבה לכאן

אישית אני חושבת שכל אחד צריך למצוא את ערוצי השיווק המתאימים לו. שיווק אישי טוב מורכב משילוב של הרבה פרמטרים וכל אחד מוצא את הערוץ שעובד הכי טוב בשבילו. אני מאמינה שככל שיהיו יותר מאמנים, יהיו יותר מתאמנים ולהיפך. על אף שנראה לנו שמסביבנו כולם כבר מאמנים, יש מקומות רבים בארץ, שעדיין לא יודעים מה הוא אימון. אשמח לשמוע מכם, מה לקחתם מהכתבה? כיצד התפתחתם בעקבות קריאת הכתבה? לקחתי הרבה דברים ובמיוחד מצא חן בעיני המשפט: ″פעל כאילו מה שאתה עושה – משנה משהו. זה משנה.″ תודה,

הממממ......

בהחלט מעורר מחשבה, לפעמים דברים מסויימים ובמקרה זה שיווק נראה כמשהו אינואיטיבי שיבא מעצמו (או מעצמי), הכתבה גרמה לי לחשוב שיש כבר הסטוריה ונסיון ענף בעיניין הזה וצריך לצאת ולמצא אותו ולפעול באופן אפקטיבי עם כלים מוכחים ונסיונם (לפעמים המר) של אחרים, ובפעם המי יודע כמה, למה להמציא את הגלגל כשיש מי שכבר טס בחלליות

מעייף...

מאוד מעייף לקרוא כל כך הרבה ולא להפיק משהו אפקטיבי במיוחד. זה מה שאני חשבתי כשקראתי מהתחלה ועד הסוף. דעתי - טקטיקות שיווק, טקטיקות מכירה, הכל הולך כל עוד אני יודעת מה אני מוכרת ומי רוצה לקנות את זה. אז אני אבזבז הרבה פחות זמן ומשאבים. האמת - כל מה שיש לי בינתיים זה כרטיס ביקור. מתפרנסת יפה מאוד ולא דווקא מלחלק אותם אלא מלהיות טובה במה שאני עושה. פה לאוזן עשה עד היום את העבודה הכי טובה בשבילי. בברכה,

אמילי נ

New member
פו הדב

כשקראתי את השיר של פורשה נלסון שהבאת אבי.. תמונתו של פו הדב (א.א.מילן) בפתיחת הפרק הראשון עלתה נגד עיני, הנה היא: 'הנה הוא פו הדב, הנהו נגרר ויורד מן המדרגות, ירוד וטפוח בקודקודו, - טפח, טפח, טפח, - מאחורי כריסטוף רובין. לדעתו, זוהי הדרך היחידה לרדת במדרגות, אך לפעמים נדמה לו, שהיה מוצא גם דרך אחרת, אילו היה יכול לעמוד רגע קט ולהרהר בדבר. על כל פנים, הנה כבר הגיע למטה, והריני להציגו לפניכם: ויני המכונה פו'. זהו, חדשה בפורום שלכם, אקפוץ לביקור לפעמים.. אמילי מאמנת אישית ועסקית

tlingit

New member
ברוכה הבאה אמילי נ ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
גם אני מאד מאד אוהבת את הציטוט הזה שהבאת
אני מוקסמת ממנו (ומשאר הספר) ממש כל פעם מחדש אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר קצת את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
באיחולים לדיונים רבים ופורים

למעלה