שיווק עסק בתחום יעוץ להורים ואנשי חינוך

dns50

New member
שיווק עסק בתחום יעוץ להורים ואנשי חינוך

יש לי עסק עובד שמתמחה בתחומים הבאים:
1. יעוץ להורים בקשיים שונים עם ילדים - בדומה לסופר נני
2. סדנאות לגננות, אנשי חינוך, והורים
3. אימון אישי

כפי שציינתי העסק עובד יפה ובשנה האחרונה עברתי להיות עוסק מורשה
הבעייה הגדולה שלי היא נושא השיווק והענין שאני צריכה כל הזמן לייצר את הסדנא והמתאמן הבא – צריכה להמציא את עצמי מחדש פעם אחר פעם
איך ניתן ליצור שיווק יעיל ומתמשך לעסק כזה
נכון להיום הלקוחות מגיעים בעיקר מפה לאוזן

uplica

New member
שיווק עסק בתחום ייעוץ

ראשית, כל הכבוד! ייעוץ זה תחום לא פשוט.
לדעתי, את צריכה קורת גג לכל מאמצי השיווק שלך, משהו שיאחד פרסום, איסוף לידים, יח"צ, שימור לקוחות, אינטראקציה וכו' מעין סוכן וירטואלי שיעבוד בשבילך בזמן שאת עסוקה בעבודה גרידא :)
הייתי ממליצה בחום על אפליקציית סלולר שיווקית-תדמיתית עם כל מני כלים אינטראקטיבים לשימור לקוחות והפצת המידע על שירותייך (אותו פה לאוזן, אבל בלחיצת כפתור עם כל הפרטים)
להערכתי, חשוב מאוד שיהיו בה סרטוני הדגמה, אפשרות הזמנת סדנה/אימון, פורום או אפשרות לשאול אותך שאלה ולצפות בשאלות-תשובות של אחרים, טיפים (סוג של בלוג), איסוף לידים וכו'.
אשמח לשמוע קצת יותר על מאפייני הלקוחות שלך ולתת לך המלצות ספציפיות יותר.

רוני דק

New member
מערכת דיוור יכולה לעזור בניהול השיווק

הי :)

מערכת דיוור יכולה לסייע במספר דרכים:

1. משלוח ניוזלטר - את יכולה להרשם למנוי חינם (אם אין לך הרבה נמענים, אם יש לך יותר מהכמות החינמית- המחיר סמלי). במערכת תוכלי ליצור רשימת נמענים, או לחלק את מאגר הלקוחות לכמה רשימות עפ"י סוג קהל היעד, המוצר שאת רוצה לשווק לכל קבוצה וכו'. המערכת מספקת נתונים סטטיסטיים מהם תוכלי להסיק איזה דיוור עובד טוב יותר.

2. ברקוד לסמרטפונים- במערכת דיוור אלקטרוני ניתן לבנות קמפיין QR- קוד שמדפיסים על מוצרי פרסום כמו פלייר, כרטיס ביקור, חשבונית העוסק מורשה שלך וכו', כשלקוחות סורקים אותו באייפון - מגיעים לכתובת אינטרנט אותה שתלת בו (האתר, הפייסבוק וכו'). תוכלי גם לבנות דפי נחיתה בחינם ולהוביל אליהם.

3. תוכלי להוסיף תיבת הצטרפות לרשימת הדיוור באתר ובפייסבוק

AlexCoaching

New member
לבנות אסטרטגיית שיווק

רישמת תפוצה ובניית בסיס של קהל יעד יכולים לעזור.
אבל לפני זה, את צריכה לבנות אסטרטגיה שיווקית.
כזאת שתהפוך את התהליך למשהו ייזום ושיטתי ולא סתם משהו מקרי.
אפשר לתת לך כאן כל מיני ערוצי שיווק כמו פייסבוק, נטוורקינג, יוטיוב.
אבל אלו כבר הטקטיקות שמשתמשים בהם אחרי שבונים את האסטרטגיה.

ובכן, נגעת בדיוק בנקודה הנכונה.

עסק, (בוודאי בשלביו הראשונים) זקוק לשווק טוב ומועיל על מנת להתפתח ולהתקדם.
מכירות הוא תחום נעים ומעניין ואין צורך "להמציא את עצמך מחדש בכל פעם",
תוכלי להתמקצע מעט יותר בנושא המכירות ואולי תגלי שהוא מעניין מאוד.
בהצלחה

נטוורקינג- ע"י ארגון BNI להפניות וקשרים

אשמח להרחיב ולייעץ לך בעניין זה. בעלי העסקים בארגון זה משפרים בעשרות אחוזים לפחות את פעילותם העסקית. יאיר אבני 054-6811426

moranjuly

New member
שיווק לעסק קטן

dns50 שלום,

כמובן שישנם דרכים רבים לשווק עסק אך במקרה של עסק מהסוג שלך, עסק קטן שמבוסס רבות על גיוס לקוחות בכלל, ותזמוני גיוס הלקוחות בפרט הייתי ממליצה לך ללכת על 2 אופנים מרכזיים שהם גם יעילים וגם יחסית זולים:

1. שיווק באינטרנט - את יכולה לבנות דף נחיתה ולבצע קידום אתרים כך שאם הורה יקיש בגוגל "ייעוץ להורים" למשל את תופיעי כאחת האופציות הראשונות. חשבי כמה לקוחות פוטנציאלים תוכלי לחשוף את שירותייך אליהם. העלויות הם לא כאלו גבוהות והתחזוק השוטף יחסית מצומצם.

2. כניסה למאגרים מקצועיים - אני הייתי ממליצה לך לפנות למשרדים מקצועיים כגון משרד החינוך, בתי ספר וכו' ולנסות ליצור איתם קשרים כך שבמידה וישנו אדם הזקוק לשירותייך הם יפנו אותו אלייך. מעבר לזמן שתשקיעי בביסוס הקשרים הללו זה לא אמור לעלות לך כלום.

בכל מקרה אני ממליצה לך לפנות לחברת ייעוץ שיווקי המתמחה בשיווק עסקים קטנים. לאופי עסק הדומה לשלך חשוב להקים אסטרטגיית שיווק ארוכת טווח.

למעלה