שיווק עצמי 2

eran olenik

New member
שיווק עצמי 2

אני מסכים לחלוטין שמאמן צריך להיות אוטנטי. אלמנט נוסף שיכול לסייע הוא שמה שחשוב מאוד בכל אינטרקציה ותקשורת בין אנשים, (וזה תקף במיוחד לגבי המאמן) זו ההוויה של האדם ומה שהוא משדר בשיחה, מעבר למה שהוא אומר. לכן מאמן שישכיל להביא being כובש , אמין, משכניע ויחייה את מה שהוא אומר יכול ל"גייס" לקוחות למרות נסיונו המועט.

לאט אבל בטוח

אני סבור שהדרך היעילה ביותר למאמן צעיר להתחיל לעבוד היא להתחיל...אבל מבוקר. חפש/י לך מקום אחד שאת/ה יכול להתחיל לעבוד בו כמאמן - זה לא צריך להיות קשה במיוחד עם את/ה מוכן להתגמש על המחיר בשלב זה ואם פותחים בסביבה הידידותית. והתחל/י לאמן כאשר אתה מגבש ומכין את סיגנון עבודתך. בהנחה שאת/ה עשיתם עבודה טובה כבר יש לך רפרנס, וממליץ. אם העבודה לא כל כך הצליחה,זו הזדמנות לבדוק מה לא עבד ולשפר וזאת לפני שעשית רע בהרבה מקומות... לדעתי, כמאמן אתה "משווק" את מי שאתה כמאמן - לכן העטיפה, הגימיק, המחיר לא הם שיעשו את העבודה. את/ אתה צריכים לודא שאתם עושים עבודת אימון טובה, ולאחר שזה המצב,ההמשך הוא טבעי וקל.

ofra s

New member
עולם התוכן של השיווק

שיווק אימון עסקי (או אישי) הוא כמו כל שיווק. פשוט משווקים עולם תוכן שהוא אימון עסקי, כמו עולם תוכן של דברי מאפה, חבילות תוכנה, בגדים או יעוץ עסקי. ארבעת ה- P של שיווק הם: Price Product Promotion Place כדאי להגדיר את כל אחד מהם. פשוט לשאול את עצמך: מה המוצר שלי? איפה אני נותן אותו? איך אני מקדם או מפרסם את השרות שלי? מה המחיר שלי? כדאי לכתוב את התשובות לשאלות האלו, ולראות איך מתקדמים על פני זמן. איך מעלים את המחיר, איך מקדמים את השירות, וכד'. אפשר גם להסתכל על שיווק מזווית אחר: יותר לקוחות שבאים יותר פעמים ושמוציאים יותר כסף. העלת את אחד המרכיבים במשוואה וגדלו הכנסותיך. בהצלחה. המשך יום אביבי נחמד. עופרה שלוסמן ליווי עסקי.

למעלה