שיווק פרסום ומכירות באינטרנט - הדרך שלי

איתן222

New member
שיווק פרסום ומכירות באינטרנט - הדרך שלי

שלום לכולם, תחום השיווק, פרסום ועשיית הכסף באינטרנט מושך גם אותי. קראתי פוסטים רבים ואת התגובות הנלוות להם על פרסום, שיווק מוצרים ועשיית כסף באינטרנט וזה משך אותי. אני חייב לומר שאני מסכים שזה לא הכי קל בעולם ויש תחרות מטורפת אבל זה ממש לא קשה וכל אחד עם קצת שכל בקודקוד שמסוגל להקדיש זמן, יום יומיים, בלהבין אסטרטגיות יכול להצליח ולעשות המון כסף און-ליין. קראתי המון ספרים מומלצים והתחלתי ליישם. לצערי לא הצלחתי להרוויח כסף, אלא להיפך רק הפסדתי. כאשר סך ההפסדים מפרסום וכד' הגיעו ל-4,200 ש"ח החלטתי לעצור רגע ולעשות חושבים. אז הבנתי שאין לי כל יתרון על האחרים כי כולם עושים אותו דבר, ומשתמשים באותן שיטות. ואז מצאתי תוכנית שלמעשה מאפשרת לכל אחד בעצם לעשות משהו קצת שונה. זה מבוסס על affiliate שהוא למעשה מושג חשוב בפרסום שיווק ועשיית כסף ברשת ועל כלים כמו Adword Google וכד' (מי שלא מכיר שיקרא באתר של גוגל או בפורומים שונים. מי שרוצה הסבר שיכתוב בכיף אני אסביר לו). היום אחרי חודש וחצי מאז קניתי הספר ולמדתי את האסטרטגיות אני מרוויח יפה מאוד משיווק, פרסום ומכירת מוצרים באינטרנט. החודש הרווחתי 6000 ש"ח הכנסה פסיבית (ועדיין יש עוד 10 ימים לסוף החודש) ובנוסף לא יישמתי עדיין את הכל מכיוון שאני בסך הכל אני חדש ויש לי עדיין מה ללמוד. אני חושב על הקונספט השיווקי שם את זה באינטרנט וזה רץ בצורה אוטומאטית הדבר הכי מדהים כאן שלמעשה יצרתי משהו ייחודי. היתרון הגדול פה, בנוסף ליתרונות של Google Cash ו- ebay, שהם ספרים מעולים אבל קצת ישנים ויקרים מאוד, שניתן ליצור דברים שונים ובמיוחד בתחום העניין שלך. יש עדיין המון הזדמנויות ברשת, במיוחד שאתה עושה את מה שאתה הכי טוב בו (כל אחד במה שהוא מבין), כך למעשה אתה ממנף את הידע שכבר יש לך. אני רוצה לספר בשתי מילים על החידושים בתחום, תוך פירוט של היתרונות והחסרונות שלהם. כמובן שלא אחזור על דברים הישנים, שכמובן עדיין טובים ועובדים בשביל חלק מהאנשים. Cashing in מי שיש לו מושג, שרק התחיל להתעסק בזה או מי שלא בקיא במושגים של עשיית הכסף באינטרנט, אני ממליץ לו שיקרא את הספר האלקטרוני הזה. הספר סוקר תחילה את השיטות הישנות והרגילות לעשיית כסף באינטרנט, לפרסום ברשת ולצמצום עלויות ובמקביל מציע חידושים ושיטות ליישום. בספר יש דוגמאות והוא קצר ולעניין. יתרונות: 1. Cashing in כמו הספר Google Cash מלמד מאפס, צעד אחר צעד כך שבתוך שעות ספורות ניתן להתחיל ולראות תוצאות 2. נותן כלים ואסטרטגיות מדהימות ומעודכנות לעשיית כסף, הגדלת הכנסות וצמצום הוצאות. 3. Cashing in מאפשר לכל אחד למנף את יתרונו וליצור משהו שונה מהאחר ובכך להיות תחרותי יותר. 4. לא יקר בהשוואה לגוגל. חסרונות: אל תתעצבנו אם בתהליך הרכישה תתווספו לרשימת המתנה מכיוון שאזלו הרישיונות לאותו השבוע. יש מספר עותקים מוגבל למכירה בכל שבוע. אני גם קניתי דרך רשימת המתנה, חיכיתי 4 ימים. ממש לא נורא יחסית ליתרונותיו – וזה ממש משתלם. אין פלא שיש לו הרבה ביקוש. אם אשתמש בסולם הציונים 1 עד 5 אז זה מקבל אצלי 5+. מי שרוצה יכול למצוא את זה: cashinginsite.com בהצלחה לכולכם ! (אני מאחל לכולם שתצליחו כמוני – אבל לא יותר ממני....)

כמובן ש...

עם כל מה שנאמר על כמה שהשיטה גאונית, הם אפילו לא רומזים מה היא, אז למה שמישהו יקנה את זה<?

איתן222

New member
כפי שכבר אמרתי

גם לי היו חששות בהתחלה. תראה, יצא לי לקרוא הרבה ספרים על עשיית כסף ברשת. אני יכול להגיד לך שהרוב המכריע היו ממש בזבוז זמן. היה לי ברור וכפי שלכל אחד צריך להיות ברור שתמיד יהיה אלמנט של אי וודאות במה שאתה עושה. יותר מזה, כמו שבשוק המניות אתה יכול לקנות מנייה מומלצת בבורסה וליפול כי לא יצאת או נכנסת בזמן או כי סתם היא לא עלתה. מתוך כל הספרים שקראתי ושעזרו לי לעשות את השינוי Cashing in היה המדהים ביותר. כפי שכבר אמרתי ורשמתי לפני כן יש לו מספר יתרונות: הוא מלמד מאפס, גם אם אתה לא יודע כלום, ומציג שיטות וכלים לעשיית כסף באינטרנט, כך שבזמן קצר אתה יכול לראות תוצאות. הספר בעצם מלמד איך לעשות כסף באינטרנט - ו-ה-ר-ב-ה מאוד. בנוסף, ולמעשה זה אחד היתרונות המדהימים שבו לטעמי, הדרך שלו וישום האסטרטגיות מציגות דרך להתגבר על העובדה שהרבה אנשים קראו (וקוראים) את אותו הספר וכך כולם חושבים אותו הדבר ואז נוצרת תחרות מטורפת – מה שבספרים אחרים לא הצלחתי למצוא. בסופו של דבר הוא גם יותר זול מה- Google cash שגם אותו קראתי.

sarads

New member
קיבלת כבר כסף לחשבון?

קבלת כבר כסף לחשבון? אם כן, איך הם העבירו לך את הכסף ותוך כמה זמן?

איתן222

New member
כן, הכסף נכנס ישירות לחשבון ה- Paypal

כן, הכסף נכנס ישירות לחשבון ה- Paypal שלי וניתן למשוך מתי שרוצים. העבודה היא עם paydotcom.com - אחד היתרונות זה שהם עובדים בשיתוף פעולה עם Paypal שהיא חברה של EBAY מהבטוחות והגדולות שיש היום באינטרנט. בנוסף אני לא תלוי בשייקים.

gantzer

New member
דווקא מעניין

זה לא נראה לי כמו פירמידה בכלל. אם זה כן היה , הבחור היה מפרסם לינק תחת השם שלו. למה שבנאדם יטרח כ"כ ויכתוב כל כך יפה בלי לקבל זה קרדיט? כנראה שמשהו כן קורה שם. איתן22 אם תקרא את זה - יש לך דוגמאות לדברים שעשית? רק כדי שנוכל לדעת באיזה כיוון מדובר... ? האם מדובר בפתיחת אתר?

איתן222

New member
עסק לכל דבר

אני קודם רוצה לומר שמי שחושב שזה פירמידה או משהו כזה אז שיעצור כאן ולא ימשיך לקרוא. צריך להתייחס לזה כאל הקמה של עסק לכל דבר. רק שכאן העלויות הן מגוחחות במיוחד ביחס לפוטנציאל הרווח. ישנם מספר דרכים לעשיית כסף דרך האינטרנט, (מילוי שאלונים, כתיבת מאמרים, תשלום על כניסה לאתרים וכו') כאשר הצורה הפאסיבית ביותר והקלה ביותר היא על ידי affiliate -. affiliate, למי שלא מכיר, זה למעשה שותפות במכירה של מוצרים ו/או שירותים שלא שלך על ידי הפניית קונים לאתר ולנקודת המכירה של החברה - שם הם מתרשמים מן המוצר ואם הדף מספיק מרשים הם גם יקנו - כי אתה מביא מראש אנשים שמעוניינים לקנות את המוצר. בעיקרון על כל הפנייה כזו אתה מקבל בין 25% ל- 75% ממחיר המוצר (לרוב מעל 50%). ואתה לא מתעסק עם כל מה שקשור למוצר (ייצור, משלוח וכד'). אתה לא נדרש גם לשלם מראש לאף אחד ואתה לא משוייך לאף אחד. אתה פועל כמו עסק עצמאי לכל דבר. אין לך כל מלאי - אתה מקבל פשוט כסף על כל מכירה. הדבר נעשה על ידי תוכנה שמראש בעת המכירה מחלקת את הכסף ישירות בינך לבין החברה. השיטה זהו דרך צד שלישי טובה לכולם ומבטיחה שכולם יקבלו את מה שמגיע להם בצורה אוטומאטית. איך הם עושים את זה? ובכן כאשר אתה נרשם ופותח חשבון בחינם אז יש לך אפשרות לגשת לתוכניות ולהרשם כשותף למכירות לפי ההסכם בחלוקת הכסף מהמכירה מראש. כאשר נרשמים מקבלים קוד שבכל פעם שמישהו קונה דרך הקוד הזה אתה מרוויח כסף. ישנם מספר כלים, שיטות ואסטרטגיות ליישום ולהפניית קונים לאתרי החברות. את השיטות הללו תוכל למצוא בספרים רבים. אני קראתי המון ספרים, כי הייתי נחוש להצליח. מה שרשמתי למעלה זה הטובים ביותר והמומלצים ביותר. אתה גם יכול למצוא הרבה ספרים ממש גרועים - אבל זה חלק מהעניין. ניתן לפעול במספר דרכים. למעשה מה שאהבתי ב- cashing in זה שכל אחד בונה משהו שונה מכלים שונים (החל הפרסום, בניית אתר וכד') - בכל מקרה זה ממש פשוט ומוסבר בצורה יפה. אז כל אחד יכול לשתף ברעיונות ולתת טיפים, כמובן מבלי לפגוע בעסק ואז להתקדם קדימה. כולנו מסתכלים על העולם מזוית אחת ולפעמים צריכים את המשהו הקטן הזה שיקח אותנו למקום שלא ראינו לפני כן. אני רוצה להזמין את כולם לכתוב כאן את רעיונותיהם כדי שנוכל לעשות סיעור מוחות וללמוד אחד מהשני.

איתן222

New member
בעקבות הרבה פניות שקיבלתי

קיבלתי מסרים בדבר מה אני עושה. אני כמובן לא יכול לחשוף את המוצרים מסיבות מובנות. אני רק אציין שהיום אני מוכר 14 מוצרים שונים ברשת בחתך תחומים שונים. אני משתמש בשיטה עיקרית של affiliate עם כלים פשוטים ובעקבות המידע החדש שלמדתי אני מרחיב את הפלטפורמה שלי ובונה מכונה מתקדמת יותר, עם כלים מתקדמים יותר וזה מדהים. בנוסף, בעקבות פניות ומסרים שקיבלתי בדבר היכן ניתן למצוא את הספרים המומלצים, כבר רשמתי למעלה. אתם יכולים לחפש בגוגל ולמצוא לפי השם. מי שעדיין מתעצל (יש גם כאלה) אז הנה כתובות שוב: Google Cash ניתן למצוא ב: http://n123l.tnecc.hop.clickbank.net/?tid=J94NZRKK את Cashing in ניתן למצוא ב: http://cashinginsite.com/main.html?id=41492 בהצלחה,

yogevro

New member
שלום רב

מי מחבר הספר הנ"ל? יש לי מספר ספרים בנושא ורציתי לדעת האם המחבר הנ"ל מוכר בקהילה ? תודה

למעלה