שיווק "קהילתי" של אפליקציית מובייל

abolotsky7

New member
שיווק "קהילתי" של אפליקציית מובייל

שלום רב,

אני מעוניין למצוא חומר וכן לקבל המלצות על מומחים בתחום האמור לעיל.

אנו עומדים להשיק אפליקציית מובייל אשר מצריכה כמות גדולה של משתמשים, המקיימים אינטראקציה ביניהם.

לענייננו, נניח שמדובר באפליקציה מהסוג של "WAZE" - הצלחתה תלויה בכמות המשתמשים שמורידים אותה.

כמו-כן, יש באפליקציה זו מימד של קהילתיות, של קבוצתיות.

שיווק המוצר מצריך הן חשיבה שיווקית מסורתית והן ידע וחשיבה "מודרניים" הקשורים לעולם המובייל והאינטרנט.

להבנתי, תחום ספציפי זה מתפתח כיום במהירות, וסביר להניח שאף יש לו מינוח ייחודי - שאני לא מכיר.

אשמח לקבל קצה חוט וכן המלצות פרסונאליות אודות מידע ומומחים שיכולים לסייע לי ביצירת תמהיל השיווק וכתיבת התכנית העסקית.

אריאל

קודם כל שיהיה בהצלחה

אתה יכול לנסות כאן -קבוצה בפייסבוק שלדעתי יוכלו לכוון אותך לאנשי קשר לשיווק אפליקציה .
אמשיך לחשוב על עוד כיוונים..

abolotsky7

New member
תודה. מקריאת מעט חומר אני יכול לומר עוד

שאפשר לחלק את נושא שיווק המוצר באופן כרונולוגי לשני שלבים עיקריים:

א. שלב החדירה - אולי החלק המאתגר ביותר. להביא את אלף המשתמשים הראשונים.

ב. שלב הצמיחה - העלאת המודעות באמצעות מדיות מרובות עם פילוחי אוכלוסיה מגוונים, כל זאת כחלק ממערך שפועל בתיאום ובשילוב.

באופן עקרוני, יש לי תמונה בראש של איך הדברים צריכים להיראות. יחד עם זאת, מכיוון שחשוב לי להיערך באופן האופטימאלי (וכן להציג את התכנית העסקית באופן הרציני ביותר),

אני מעוניין להמשיך ולחקור וכן לקבל עזרה ממומחים בתחום.

אריאל

אני יכולה לנסות לחבר אותך

למישהוא שעוסק בתחום,ואמין ,ואולי תוכל לקבל ממנו טיפים אישיים.
צור איתי קשר בפרטי .

טרי מהיום

פייסבוק פותחת חנות אפליקציות ומזמינה מפתחים להצטרף

כאן -יותר מידע
כאן -קישור ישיר .

שיהיה בהצלחה !

LFWebIM

New member
למה לא תפנה ל ...

מייסד WAZE עצמו - אהוד שבתאי. הנ"ל הוא בוגר של הטכניון, מופיע בהרצאות ומעודד יזמים ויזמות בכל דרך. הבן שלי, סטודנט לפיזיקה בטכניון, שמע אותו לפני איזה3-4 שבועות ומהזה נהנה. אם זה עוזר לך בכל צורה - תפנה אליו ישירות. שים לב שהאפליקציה שלהם הייתה והופכת יותר תלויית רשת וממילא יש בה קהילת משתמשים שבלעדיה אין להם חיים.
אגב - למט"י [רעננה] וכד' כבר פניתם ? כל נושא השיווק מצריך תכנון והוצאה לא קטנה בכלל.
בהצלחה !!!

למעלה