שיווק קומיקס חדש

HotGod

New member
שיווק קומיקס חדש

אני מנסה לשווק את החוברת החדשה שלי בארץ. מה דעתכם?

ניר T

New member
וחוץ מריבועים ועיגולים לבנים על רקע

יש גם ציורים בחוברת?

יש לי הרגשה שזה בדיחה...

זה שזה בדיחה כמובן, לא אומר שזה מצחיק... בכל אופן, אם זה לא בדיחה, אלא פרוייקט אמיתי, תנחומיי...

יש לך פוטנציאל!!!

אני כרגע מחפש כשרון עולה בתחום , ונראה לי שאתה ממש הבןאדם. אהבתי את ההעזה שבקונספציה , את השנינות , במספר ריבועים הוצאת כל כך הרבה רגש. העלילה לכשלעצמה ראויה לליטוש קליל , בעיקר בתחום הסוגיה- מה בדיוק מחדירים עובדי הכור בזמן הפסקת מתח. אבל בטוחני שתתגבר על מכשול זה. תוכל להעלות עוד דוגמאות? מחכה בכליון עיניים.

HotGod

New member
וואו! תודה על התגובה והמסר האישי

אני אתקשר מיד ובקרוב אסרוק ואעלה עוד דוגמאות

HotGod

New member
לצערי הביקורת לא משהו

אני חושב שלא חקרת את כל הצדדים האפשריים, לא נכנסת באבי הקורה ולא הפקת את המיטב מהמצב הנתון. כמו כן הדמויות די שטחיות והמסר רדוד. אני מקווה שלא נעלבת אבל עושה רושם שאפשר להוציא יותר מהקטע.

ידעתי . . . אני לא יוצלח.

אגב , אני מופיע גם בקומיקס (מחווה קטנה לעצמי) , אני הטייס של החללית! תמיד רציתי להיות בחלל. אני בורח לעולם של דמיון בעזרת הקומיקס , יותר נכון ברחתי עד היום. לאחר שראיתי את הכשרון שלך , אזרתי אומץ והעלתי גם מעט מהיצירה שלי , לצערי הגרוע שבחששותי התממש - אני וקומיקס שה שני עולמות שונים. בצר לי , אחפש לי אולי איזשהו תחום ענין אחר אחר... אולי אשחק מבוכים ודרקונים , אלמד קצת הסטוריה או אצטרף לחוג מקרמה. חן חן לך שהארת את עיני. נ.ב. אם אתה חושב שהצעד הזה דראסטי , קיצוני ונחפז , אני אעריך את דעותיך. אלך אחרי כל עצה שלך , מי שבעל כשרון כמו שלך ראוי לשמש לי "גורו".

068

New member
אחי....

ריגשת אותי... סץם ברצינות וזה לא רק אליך, כל דבר לוקח זמן, אי אפשר להיות מעולה על ההתחלה צריך להיתאמן... ואם באמת התכוונת למה שאמרת ולא הייתה ציני (אני שונא את הדבר הזה!) אז פשוט תראה הרבה ציורים של אחרים, כל פעם שאתה מדמיין משהו ספציפי תשיג מהר עיפרון ודף ותצייר, כי זה השראה ובלי השראה אי אפשר להגיע לתוצאות ממש גבוהות.... בקיצור תקדיש הרבה זמן ביום לציור....

Scum Bunny

New member
אתם יודעים מה באמת עצוב?

...ששניכם יכולים לפרסם את יצירותיכם בלי בעיה במסגרת A4. I weep for humanity.

HotGod

New member
לא!!! אל יאוש!

אני יודע שלא תאמין, אבל גם אני התחלתי ברמה מאוד ירודה ולקח לי שנים להשתפר ולהגיע לרמה הנוכחית. בהתחלה דחו את העבודות שלי בכל מקום ובמבט לאחור טוב שכך כי הן היו מחפירות וברמה נמוכה מאוד. אולי לא נועדת ליצור קומיקס מדהים כמוני אלא יועדת לעבודות ניהול.

למעלה