שיווק רשתי... מי יכול/ה לשתף?

שיווק רשתי... מי יכול/ה לשתף?

הוצע לי להצטרף לקבוצה של BNI (לשיווק רשתי למיטב הבנתי...) שחבריה -בעלי מקצועות חופשיים- שמעבירים הפניות עסקיות זה לזה. האם למי מבינכם/ן המאמנים/ות יש נסיון של חברות בקבוצה של שיווק רשתי? האם תוכלו לשתף מנסיונכם לגבי היעילות של חברות כזו? האם קבלתם/ן הפניות / האם יש לכם/ן מדדים של עלות/תועלת לאורך זמן? אשמח ללמוד מבעלי נסיון.

חברות ב-BNI

דורון ערב טוב אני חברה די חדשה ב-BNI, כמעט בכל קבוצה ב-BNI יש מאמן. מציע לך להכנס לאתר של BNI.CO.IL יש שם פרטים על החברים. וליצור קשר עם מספר מאמנים, ולשמוע את חוות דעתם. כמו כן מציעה לך להגיע לפגישה באחת הקבוצות הותיקות ולראות איך זה עובד. כמו כן אשמח לשוחח איתך טלפונית. שלח אלי מייל אישי לייצירת קשר. ברכה ואושר
אריאלה מוזדן

ארוחות בוקר...

הי דורון, מה שלומך? לגבי ארוחות הבוקר ישנה קבוצה נוספת שנקראת IBC - הייתי באחת הסניפים כאורחת והיה מאד מענין.האתר שלהם הוא http://www.ibcil.com בהצלחה ויקי לוי

יחי ההבדל

שיווק רישתי הינה דרך לשווק את עצמך שבה כל אחד מקבל כסף על כל חבר שהוא מצרף לפירמידת השיווק שלו.. שיווק רישתי = MLM = Multy Level Marketing = ש.ר.ש = שיווק רב שיכבתי. ב IBC ו BNI זה לא כך ולכן אלו לא שיווק רישתי. אלו הם מפגשי רישות Networking. אני אישית חבר בקבוצה IBC גבעתיים. המטרה של הקבוצות הללו הוא ליצור קבוצה של בעלי מקצוע אשר מקושרים לבעלי מקצוע אחרים ומביאים הפניות אחד לשני. מומלץ. אם כי כבר בכל קבוצה יש מאמן או יועץ ולכן ניתן להרשם ולחכות שתיפתח קבוצה באזור שלך. IBC בהיותו אירגון צעיר, יש יותר סיכויים שיפתחו קבוצות יותר מהר.. בהצלחה מיקי ברקל

תודה על ההבחנה...

שלום מירי ותודה על ההבחנה בין networking - לזה כיוונתי כשאלתי על "שיווק רשתי" (BNI IBC וכדו') שמטרתם הפניות הדדיות בין חברי הקבוצה - לבין שיווק רב שכבתי כפי שאת מבהירה כשיטת הפירמידה. אני מבין שמנסיונך ב IBC את בהחלט ממליצה. תודה וסופ"ש נפלא, דורון

כן

אני גם ממליץ להתאמן על הקשבה - גם כשקוראים (-; שמי מיקי ואני זכר. ואפשר לקרוא את זה בדברי
וכן, אני ממליץ בהצלחה מיקי

ליפט

New member
יש קבוצות נוספות ../images/Emo213.gif

התנסיתי כאורחת בכל מיני קבוצות, חוץ מה- BNI ו- IBC יש את ש.פ.ע ועלמה. שים לב לעלויות שלך כחבר. יש פער אדיר מ- 2000 ש"ח לשנה ראשונה ב- BNI ל- 120 ש"ח לשנה כחבר בשפע. ארוחת בוקר כולם משלמים בין 22-25 ש"ח בכל פגישה. מה שחשוב מעבר לכך, זה לשים לב מי מנהל את הקבוצה בה אתה מעוניין להיות חבר - עד כמה הוא מנהיג קבוצת עבודה שמייצרת הפניות, מגיעה בקביעות וחבריה יוצרים מחויבות לחברותם בקבוצה. ודבר נוסף, מי החברים, עד כמה הלקוחות שלהם רלוונטיים לגביך, עד כמה הם מכבדים את העסק שלהם (התארחתי פעמיים באיזושהיא קבוצה ושמתי לב שאנשים לא מביאים כרטיסי ביקור שלהם - מעניין מה הם יעשו עם שלי?) ועד כמה הם שיווקיים. אני באופן אישי, הייתי חברה בש.פ.ע נתניה עד לא מזמן - קבוצה בת כ- 35 איש. וההפניות שרצות שם זה פשוט דבר מדהים. לא התרשמתי כך מקבוצות ה- BNI שגובות המון כסף. מה שלא תבחר שיהיה בהצלחה

tlingit

New member
ברוכה הבאה ליפט ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
רעיון הקמת קבוצת דיון של מאמנים הוא רעיון מעולה
אני בטוחה שכל המשתתפים יקבלו מתוך הנתינה המשותפת הזו. תודה גם על המידע האישי הרב בנושא קבוצות רישות עסקי אני כבר מוסיפה למדור הרלוונטי בקישורי הפורום
אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר קצת את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

ליפט

New member
תודה

ח"ח לך על קבלת הפנים
. אני דיאטנית קלינית ומאמנת אישית. שבשנה וחצי האחרונות מנחה קבוצות ויחידים בתוכנית הרזייה המבוססת על הגישה של הרזייה ללא דיאטה. הרבה פעמים קורה שלקוחות שלי מסיימים את תהליך השינוי והאימון שלהם בהרזייה וממשיכים איתי למחוזות אחרים. אך המיקוד שלי הוא בעיקר בתחום זה, בו אני משלבת ידע ממספר פרופסיות. כיוון שפרשתי לטובת הענין מתפקיד מכובד במערכת ממשלתית, לא הגעתי לשטח עם נסיון שיווקי, משהו שעבדתי עליו קשה מאוד בתקופה זו ומכאן הכרותי עם גישות השיווק השונות והאמצעים המגוונים. שיהיה לך ולשאר הגולשים שבוע נפלא ומלא ענין ואתגר.

תודה ליפט וברוכה הנמצאת..../images/Emo189.gif

מידע נהדר ומאד תורם עבורי. נסיונם של אחרים מאפשר להגיע מוכן יותר כאורח למיפגשי הקבוצות. האם תוכלי להעביר לי פרטי התקשרות ל ש.פ.ע. ו לעלמה ? טלפונים? מיילים? אתרי אינטרנט? אנשי קשר? - אם יש לך. אשמח גם לדעת מדוע הפסקת חברותך בש.פ.ע לאחרונה. רוב תודות, קידמת אותי.

Rוני

New member
ישנה אפשרות נוספת - להקים קבוצה

באזור המגורים ולנהל אותה תקופה אני הקמתי קבוצה כזו באזור מגוריי בקבוצה אנשים ממקצועות שונים וכל אחד יוצר קשרים או פותח דלתות לאחרים אנחנו לא משלמים כסף, והיום אני יודעת שצריך לגבות סכום מסויים כי אנשים מרגישים יותר מחוייבות לעשות קשרים על מנת לכסות את העלויות שלהם. אנו נפגשים פעם בשבוע במתנ"ס באזור מגורנו אנו פועלים כבר שנתיים וחצי והרבה עסקים יפים נרקמו בקבוצה. הרעיון הוא אותו רעיון של רשת קשרים - כשאפשר לתת דגשים המתאימים לכם.

למעלה