שיווק SMS

sexytomer

New member
שיווק SMS

אהלן. בזמן האחרון אני מקבל בממוצע פעם בשבוע שיחת טלמרקטינג אוטומטית אליי הבייתה, בפעם האחרונה הציעו לי ויזה לארה"ב אם אני לא טועה :) הדבר נעשה לכן אני מניח שהוא חוקי. דיברתי לא מזמן עם אדם באינטרנט, שפיתח טכנולוגיה שיכולה לאפשר לי תוך 48 שעות פחות או יותר לשלוח הודעות SMS לכל הטלפונים הסלולרים בארץ. השאלה שלי אם מותר לי להשתמש בדבר כאמצעי שיווק ? (ישנם כל האופציות, בחירת מספרי טלפון שיקבלו את הפירסומות, הכנסת מספרי טלפונים לרשימה השחורה - אנשים שביקשו לא לקבל יותר הודעות) וכ´. האם לדעתכם חברות הטלמרקנטינג בארץ יתעניינו בשירות הזה ? תודה.

אף פעם אל תניח שמשהו חוקי

רק מפני שמישהו עושה אותו, תמיד תבדוק את זה. תראה, מותר לעשות שיחות טלמרקטינג, רק מה, כדי לעשות את הדברים האלה באופן יעיל, צריך מאגרי מידע עם פרטים של לקוחות פוטנציאליים, כאן מתערב חוק הגנת הפרטיות ומנסה להסדיר את הנושא. יש כמובן מאגרים פתוחים וגלויים כמו ספרי הטלפונים של בזק, דפי זהב וכד´. כעיקרון, אדם שפנו אליו בדיוור ישיר יש לו זכות לפנות בכתב למחזיק המאגר ולבקש שימחקו את שמו מהמאגר. אי הענות לבקשה הזאת מהווה עבירה על פי חוק וניתן להתלונן עליה אצל רשמת מאגרי המידע, במשרד המשפטים בירושלים.

למעלה