שיוו אנשים!!

S H I L G I

New member
שיוו אנשים!!../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

אתם לא יודעים כמה אני לחוצה ומפחדת והתחרות ביום שישי.. אני אסביר לכם קודם את הקטע שעברתי ניתוח.. כבר איזה 4 שנים שיש לי ציפורן חודרנית ועד עכשיו יכותי לסבול את זה.. ועכשיו יש לי כבר איחזה 3 ציפורניים חודרניות ברגליים וזה כמו מחלה שלמרות שנפטרים ממנה היא חוזרת שוב ושוב.. אז הלכתי ועשיתי ניתוח שיפסיק את זה.. אבל עכשיו אחרי הניתוח יש לי דלקת קשה באצבעות שבהן עשו לי תניתוח.. ובצקת באצבע אחת.. וזה כואבבבב והיום הייתי אמורה ללכת לשיעור ב-7.. אבל אני אפילו לא יכולה לדרוך על הרגל!! היום הלכתי לרופא ולא יכולתי ללות אליו אז הוא ירד למכונית ושם בדק אותי! והוא אמר שזו דלקת חמורה ושאני צריכה לקחת כדורים בלה בלה בלה של אנטיביוטיקה והבעיה זה שאני לא יודעת לבלוע כדורים!! אני מקיאה אותם!! וגם סירופים אני מקיאה בגלל טעם!! ובכלל, הכדורים זה קפסולות!! ואני לא מסוגלת לבלוע את זה! אז לקחתי קפסולה ופתחתי אותה ואת האבקה שמתי בקוטג'..במיץ תפוזים.. ואני לא יכולה אני מקיאה את זה!! ואם אני לא אצליח לקחת את זה בשעתיים הקרובות אני הולכת לבת חולים שיאשפזו אותי! שיתנו לי אנטיביוטיקה ישר לוריד בעירוי!! אוףףף מה אני אעשה!!! אלוהים!! ולא רכבתי שבועיים ככה שגם אם זה מתרפא אני לא בכושר ואם אני לא אספיק לרכב? מה אני אעשה אלוהיםםםםם!!!

S H I L G I

New member
תיקוני שגיאות../images/Emo29.gif

יכותי=יכולתי איחזה=איזה ללות=לעלות טעם=הטעם בת=בית

Shai Felton

New member
אוייייייי../images/Emo10.gif../images/Emo174.gif../images/Emo171.gif

אני ממש מצטערת לשמוע!!!! אבל כמו שזה נשמע לא תוכלי לרכב בזמן הקרוב
אם הבנתי נכון! אני ממש ממש מקווה שזה כן יסתדר לך איכשהו וכן תוכלי לרכב השבוע.

GrEeNwOmAn

New member
אוי מיי גאד... מסכנה!../images/Emo29.gif

וואי אני ממש מקווה בשבילך שתצליחי ותוכלי לדרוך ובכלל לרכב השבוע עוד!

GrEeNwOmAn

New member
אההההמ... ניצולון! ../images/Emo29.gif

שיט... אני לא רוכבת מחר בגלל שיש לחברה שלי בת מצווה. ואני לא רוכבת עוד שבוע ביום שלישי כי אני הולכת לאולפן הקלטות בגלל שיש לנו מסיבת סיום, ואני שרה ב"להקה". ח.... פ....

TauraMan

New member
מתוקה שלי..../images/Emo20.gif

תהיי חזקה.. את מכירה את לאדה ולפי דעתי כדאי לך לנסות.. תדברי עם יפתח. תשאלי אם תוכלי לעשות אימון יום אחר ואם תרגישי טוב יותר..

נטו../images/Emo93.gif שלי!!!! ../images/Emo24.gif

מתוקה, יהיה טוב...! תנסי לאכול את הקפסולות עם אוכל שיש לו טעם חזק שאת אוהבת... עוגה למשל! או את הסירופ עם תה צמחים נחמד כזה.... עם מלאאא סוכר! חחח.
לא נורא חמודה, יהיה טוב!

S H I L G I

New member
פיצה קטנה..../images/Emo29.gif

בסוף לפני יומיים הלכנו למוקד..כזאת מרפאה שפתוחה 24 שעות ביממה..שיוו והרופא שם היה עצבני..מה שמשמרת לילה מעושה לרופאים..scary... קיצר הוא נתן לי איזה סירופ מזה מגעיל... יש לו טעם של.. של... של.. של מעדן חלב מקולקל!! ויותר מזה! קיצר לא היה לי נעים לא לשתות אצלו במרפאה כי הוא רצה לראות שאני שותה אז שתיתי וזה היה דוחההה ואתמול בבית כשרצו שאני אשתה לא הסכמתי זה רק מהריח כמעט הקאתי.. קיצר... עכשיו הרגל יותר בסדר.. אני יכולה לדרוך.. ויש לי 2 שיעורים היום קפיצות ואחרי איזה חצי שעה עוד שיעור שהוא יהיה דרסאג'.. כי שבועיים לא רכבת ובטוח איבדתי קצת מהיכולת.. אני לא יודעת על מי אני אתחרה אבל אני מקווה לטוב... נטע

˜Me˜

New member
תרגישי טוב כוסיה שלי! ../images/Emo173.gif../images/Emo104.gif

ו... את כוסיה, פיצי, רוצה להתעלל בה קצת
ואחר כך, נמטע, בא לך להתעלל בפיצי
ובי, לא תעללו. ניסית לרסק את הכדור ולשתות
אני עליתי לבריכה. אוהבת.

טוי בוי

New member
איכס תה ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אני שונאץתה אני מקיאה אותו בלאכס....

ldghglj

New member
../images/Emo108.gif

מה את דואגת?! תעברי את זה ולא תצטרכי לעבור את זה שוב לא יהיו לך יותר ציפורניים חודרניות ולא יהיה לך מצב ששוב לא תרכבי שבועיים תתעודדי! תחשבי מה יהיה אחר כך! לכולם יש שלב בחיים שהורס איכשהו את הרכיבה אבל אחרי זה הכל מסתדר תרגישי טוב!!! :)))

למעלה