שיוו ממש התרגשתי לראות שהפכתם לפורום

שיוו ממש התרגשתי לראות שהפכתם לפורום ../images/Emo13.gif

רבות שמעתי על הקומונה אבל לא היה לי זמן להיכנס והנה אתם פה ויש אפשרויות חיפוש ויש לי גם מוזה של תפירה (נו בטח...פורים) אז נתחיל בבקשה... אני צריכה לתפור כובע להולנדית בערך כמו בקישור למי יש גזרה או משהו?? תודה רבה!! ושוויץ... ללא תמונה הבת ביקשה שאתפור לה משהו נפוח - עשיתי חצאית חצי םפעמון ועליה קומות - שיווו זה נפוח אבל מדהים (סאטן עבה + טול קששה בכל קומה) אבל עכשיו אני לפני עוד חצאית - להולנדית מקווה שאשרוד (כי הכל מהראש וכבר 15 שנה לא נגעתי בבד, ואני לא מסוגלת להכין עוד חצאית כמו הראשונה - זה היה מפרך
) נראה לי שאני אצטרף לכאן קבוע

ayala26

New member
ניחוש שלי

2 מעויינים שמחוברים בינהם ב-2 צלעות ו-2 הזנבות מקופלים ותפורים לצידי הכובע. בד לבן. שוליים מתחרה.

רות מלר

New member
איילה- יהיו שפיצים על המצח

אם כבר אז שני משולשים שתי זויות של 30 מעלות ואחת של 120 מעלות, יתן משולש עם תלע אחת ארוכה, והיא זו שתעבור דרך המצח למצד לצד.

ayala26

New member
לא על המצח - על קודקוד הראש

ככה זה בכובע ההולנדי.

רות מלר

New member
איילה אם זה מעויין

למעויין יש ארבעה שפיצים כמו עפיפון אם נחבר קו תפר אחד שנראה כמו שתי צלעות של משולש אז ממול ישאר קו כזה בדיוק חופשי וזה הקו שירד לכיוון המצח לכן אני חושבת שמדובר במשולש מתוח- אם נחבר את קו התפר של שתי צלעות ממול יהיה קו ישר שאחד יהיה על המצח והשני על העורף

ayala26

New member
זה הניחוש שלי מהקישור בהודעה הראשונה

שם הם גם שמו תיל כדי ליצור את הצורה. מפה זה נראה מעויינים ולא משולשים

או איילה - חוט תייל מצוין

כמה גזרות כבר ניסיתי ללא הועיל יוצא לי משהו מוזר אבל הרעיון של מעוין (לא שווה צלעות, נכון?!) נשמע לי דווקא טוב

יופי תפוז אתה ממש נהדר ../images/Emo46.gif אני מתחננת

מי שעושה הצלבה שלא תספר עלי (קושקוש1) חדשות בחוץ

למעלה