שיוט אייל יצחק (או, שיוט יצחקי)

Amaliale

New member
שיוט אייל יצחק (או, שיוט יצחקי)

איך היה? נהינתם? ראיתם חברים? לקחתם גביע? שפכו סיפורים :)

zofit5

New member
שיוט מוצלח מאוד

דבר ראשון כל הכבוד למארגנים על ארגון מופתי. דבר שני תודה רבה לים שנתן לנו תנאים נפלאים עם רוח טובה שהספיקה לשלושה שיוטים. דבר שלישי הדבר שהפך את השיוט לכל כך מעניין ותחרותי הוא העובדה שעל כל הסירות לא היו בוגרים (למעט 2 סירות) והשיוט היה מקצועי לא פחות! מומלץ מאוד לכל השבטים... צופי ים תל אביב הראו שהם לא פרייארים עם מקום ראשון סנוניות מערך נמוך של הניר (1,1,1) עם צוות של כיתות י' וכמובן מקום ראשון קארוולים של היצחקי החדשה (1,1,1) עם צוות ט' עליה. נגמרה עונת השיוטים להשנה (ונקווה שגם עונת הריבים בפורום) היה מאוד נחמד... ניפגש בקורסים.

guysa2

New member
אין ספק...

באמת אחלה שיוט מזמן לא ראיתי כל כך הרבה אנשים וסירות במרינה הקטנה שלנו... טוב לראות שלא היו הרבה בוגרים על הסירות (איזה שתי סירות היו עם בוגרים איתי?), ושהיה שיט הוגן ומקצועי לכל דבר ועניין. ליפואים: להבא כשאתם משאילים סירות לאנשים משבטים אחרים, תוודאו שקודם כל ידאגו לסירה ואחר כך לניצחון. כי הם לא נטו יותר מדי לפנות, לנו למשל, והרשף ספגה בעל כורחה נגיחה בירכתיים. ניסינו לרדת חזק אבל לא הספקנו. למען הסירות היקרות והישנות האלו צריך להשקיע מחשבה למי נותנים אותן.

zofit5

New member
2 הסירות:

קראוול יפואית שממילא לא היה להם צוות מינימום ותום הש"ש היה בסירה והפגסוס שנועם לדרמן היה משום שהוא המדריך שכבה של כיתות ט' אז זה היה בסדר.

אוהד ט

New member
כיףףף

וואוו זה הפעם הראשונה שאני כל כך נהנה בשיוט,חחח הוא היה כל כך תחרותי...שתבינו!פעם ראשונה שאני ממש רוצה לפקד בשיוט היה לי זינוקים של 3,1,2!! קיצר היה מעולה ,חבל ששינו את קו זינוק \סיום כל הזמן ושהמצוף קדמיות היה כל כך גבוה! היה כיףףף וכמובן צריכים להודות לסלוניקי שפינתה את כולם : \

מממ

הסירה היפאוית שתום היה בה לא באמת השתתפה בשיוט אלא סתם בשביל שהחניכים יראו מזה שיוט ונכון באמת לא היה לנו צוות מינימום ובגלל זה לא השתתפנו.... סתם עשינו את השיוטים בשביל הכיף.

Anogs

New member
כמובן תמונות

מסוף השבוע שכלל שיוטי בוגרים בשישי בבוקר, טקס לזכר אייל יצחק והשקת הסירה על שמו, ובשבת בבוקר שיוט יצחקי. מה שיש לי להגיד על השיוט שהוא היה בסך הכל יפה מאוד וברמה טובה, רק עדיין היו כמה סירות שהפליגו קצת לא ספורטיבי..אבל ככה זה תמיד ואני לא פותח לפתוח את זה לדיון, זאת דעתי. השיוטי בוגרים בשישי בבוקר היו פשוט מדהימים.. תמונות משיוטי יצחקי

Sweety Shiri

New member
אז ככה

אני באמת חושבת שהיה מאוד מוצלח וכל הכבוד לכל הסירות שהשתתפו. חוץ מזה, השבט שלנו בגיע ביום שישי בחתירה לתל אביב, היה קצת קשה לחניכים אבל בסופו של דבר היה ממש מגניב וכולם נהנו.

moshikoha

New member
תמונות יפות ושיוט נהדר!!

אחלה שיוט קצת מוזר.. נפגש בפעם הבאה :p

GaGi הסלב

New member
אחחח הרצליה

את יכולה להגיד שאתם לא יודעים להפליג ובגלל זה באתם בחתירההה סתםםםםם

moshikoha

New member
אחחחח תל אביב

ואתם יכולים להגיד שאתם לא אוהבים להפליג ובגלל זה ניצחתם (רק) בתחרות חתירה שכל אחד יקח את ה"אוהבים" למקום הנכון..

GaGi הסלב

New member
מזתומרתת

אמממ חמודדהה אני ממש לא מת"א אני מיפווווו אז נא לא לקללל (חח סתםם)

Loriella

New member
הרצליינים,

אחרי שנתקעתם בסירה, ושברתם לה את התורן, חניכים מבוהלים, הדבר הנכון לעשות הוא בהחלט לא מוראלים לדקר. חוץ מזה, היה בומבה של שיוט ונהנתי מאוד. הכל היה ברמה גבוהה מאוד והיה ממש כיף :)

למעלה