שיוט דקר התשיעי!!

guysa2

New member
שיוט דקר התשיעי!!

כרגיל כמו כל שנה, מתקיים השיוט לזכרם של צוללני אח"י דקר. מלאן סירות במפרץ, יאכטות, סנוניות, וצוללת אחת. קו זינוק, גלסים, מצופים וקו סיום. כל זה היה כרגיל... השנה היה שינוי מרענן באווירה. שינוי חיובי וכמובן לטובה. גם תל אביבים התחרו הפעם!! כן כן בניגוד לשנים עברו, הפעם שלח שבט צופי ים תל אביב צוות מובחר שבמובחרים לעלות על היוחנן זורע החיפאית ולייצג אותו בשיוט הגדול והמכובד!! מהצוות מוסרים שהיתה הפלגה מוצלחת ביותר! הים היה מעולה והסירה עפה. היה כיף להחיף בעכו ולהיזכר בימים הטובים שעברו עלינו שם בתיזוזים ושהנסיעה ברכבת הייתה פינוק מקווים שגם לכם היה שיוט מוצלח, ומי ייתן וירבו הימים האלו!!! נ.ב כל הכבוד לצופי ים חיפה שהביאו שני גביעים (ראשון ושני) במקצה הסנוניות והרבה כבוד לצופי ים ישראל האח הידד!!

Anogs

New member
צוות היוחנן, צופי ים ת"א

תמונה למזכרת מהשיוט של צוות היוחנן

אוהד ט

New member
שאלה

עגנתם בחוף או עשיתם החפה או נקשרתם בנמל? בכל מקרה כל הכבוד! ושיוט דקר זה אחד השיוטים היותר מהנים. אני זוכר שאחרי השיוט,עצרו אוצנו לפני הפנימיה ואמרו לנו שיש אוכל ושלא נתפרע,כמובן שהתפרענו!(היה שם מיליון סנדביצ'ים וסיגררים ופחיות שתיה!) נתראה בקורסים!

P in the middle

New member
זה חרא שלא הוציאו אותנו

צופי ים חיפה הוציאו 5 סירות, אחת לשכב"ג של תל אביב וכל השאר לבוגרים... אני לא מבין למה לא הוציאו את השכב"ג של חיפה, כי בתכלס מתחילת השנה השתתפתי במקסימום 3 שיוטים... אבל בסדר...התייבשתי עם אבא על קרוול והיה צחוקים.

פלצור,פלצור,פלצור

"השתתפתי במקסימום 3 שיוטים.."?!? על מה אתה מדבר בכלל... תגיד תודה שזכית ל-3 שיוטים... אני במקסימום השנה זכיתי בקושי לשיוט אחד... לך היה המון השנה- שיוט זהר,שיוט יצחקי,שיוט שקר כלשהו,הקפת כנרת... לי צריכה להיות רק השבעה וגם היא נופלת לי בלחץ... אז כמו שאומר המשפט המפורסם: "תהיה יפה ותשתוק"

P in the middle

New member
זה שאתה מבריז מהכל...

חח סתם..אבל באמת אין לנו כמעט שיוטים בתור שכב"ג ובתור מדריכים... ועד שסוף סוף יש שיוט אז בוגרים יוצאים... או שיש שיוט שכב"ג אז הש"שינים מפקדים...

moshikoha

New member
צודק

וגם אני קצת לא מבין למה.. גם צופי ים הרצליה משתתפים כל שנה עם מגוון סירות במשט דקר והשנה.. חבל..

למעלה