שיו אני לא מאמין שמחקת את השרשור!

שיו אני לא מאמין שמחקת את השרשור!

אני פשוט בשוק! בשביל מה זה טוב? מה זו הדיקטטורה הזו כבר בתחילתו של פורום? אנשים משתעשעים ברוח טובה ואת מוחקת הודעות? עם כל הכבוד זו לא צורה לנהל פורום.

רותי ב.

New member
אני מספרת לאנשים על הפורום

אי איוס ונויניר, אי קוואלו ואסר לה פרימרה קוזה קי וויראן? קומו סי יאמן אסטוס אי לה קונסז´ה די לה תימניה, אי טודאס לאס אוטראס קוזאס כי סקריווימוס .... נו סה סי אס אירמוזו א אימפיסאר קון אסטאס קוזאס. קיריאה קי מי דיקאס קוואלו פודיאה אזאר ... אני רוצה שיבואו אנשים רציניים, ולא ישר שיראו כל מיני ג´יפות. מה אתה היית עושה?

מקבל בהכנעה...

אם זו הסיבה הרי שלא נותר לי אלא לחכות ולראות. על פניו אינני מסכים להגבלות תכניות על ההודעות כל עוד המדובר על הודעות חיוביות מעיקרן, עם זאת אין לי שום מטרה "להשתלט" על הפורום הצעיר וליצור בו אוירה שאיננה על רוח המנהלת שלו. למותר לציין כי אמנם הפורום הוא משתתפיו ולא מנהלו אך אין ספק שהודעות כגון אלה שנכתבו קודם עלולות להרתיע מבקרים חדשים. אי לכך מקבל בהכנעה את הביקורת, שותק ומבקש סליחה אם הגזמתי.

רותי ב.

New member
וחוץ מזה, אני לא מנהלת אותו,

אני רק מתחזקת אותו, ואני רוצה למסור אותו למנהל / מנהלת שיציעו את עצמם ´במצב טוב´. אולי גם אני אשתתף בניהול, אני לא בטוחה, בכל אופן, חשוב לי לצרף עוד מישהו ויש כבר 2 מועמדים רלוונטיים. אחד יותר של סופי שבוע, לצערי.

avielss

New member
רותי מונצה רזון טיינס..

אי סי יו ארה אל מנהל גרנדה לו איווה בלוקר לו

רותי ב.

New member
מה פתאום בלוקר. יש גבול לכל תעלול..

אין פה בלוקים, בינתיים. בואו נרגע.

avielss

New member
צחקתי../images/Emo98.gif

נו סולו קה לו בלוקבה דה אסטה פורום לו איווה בלוקר לו דל פורטוקל אנטרו