שיו...בא לי
- שרשור האופטופיק

לירונדה

New member
אתם לא תאמינו!!!

היום! בשעה 20:00-22:00 יש את התוכנית שלי ברדיו wfm! "שמע ישראל מארחת"! והפעם! ספיישל+ראיון מיוחד עם האחד והיחיד! עופר בשן! בואו כולכם להקשיב ולא לשכוח! www.wfm.co.il
 
כאילו, הלו ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo56.gif

היום בשעה 17:00 יתארח דני סגל מחברת סוני אריקסון בפורום סלולארי. דני הוא מנהל מותג סוני אריקסון, שהוא שילוב של שתי החברות, במסגרתן יצאו לשוק דגמי הטלפון הסלולארי: T200, T300, P800 והדגם החדש שנחנך לפני מספר ימים: T68i. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס ולשאול שאלות בנושא.
 

לירונדה

New member
וכמובן!!!

יושמעו כל השירים מדיסק הבכורה שלו! כולל הלהיטים: "לעולם" ו.."איפה אתם יא הומואים?!" וכמובן! אם אתם רוצים לשאול אותו שאלות/לדבר איתו: 03-5253060
 

Deeper Boy

New member
בהצלחה :)

אולי אני אתקשר לשאול איזו שאלה חסרת טאקט כהרגלי. צפי לזה :)
 
שיו...בא לי ../images/Emo32.gif- שרשור האופטופיק

לשרשר לכאן, הודעות שלא ממש קשורות לכלום, מודעות ושאר מינים...
 

TwelveEyes

New member
לאאא!! מחר יום שלישי!!!

ולכל הלא-יודעים - יש לי פסיכומטרי מחר. יריות בראשי ייתקבלו בברכה. *תולה את עצמה*
 

manys

New member
פורום דובים גאה לארח...../images/Emo85.gif

ערב גיבוש: קומזיץ לפרטים נוספים לחצו כאן אנא אשרו השתתפותכם
 
../images/Emo56.gif קונקטינג פיפל ../images/Emo56.gif

אירה כהן מחברת יורוקום תקשורת יבואנית נוקיה לישראל, יתארח היום בשעה 17:00 בפורום סלולארי. אירה מכהן כבר למעלה מ-3 שנים כמנהל פיתוח עסקי, מוצרים ויישומים בחברת יורוקום תקשורת סלולרית נציגת NOKIA MOBILE PHONES בישראל. כמו כן נמנה בין המייסדים של IMIF , הפורום הישראלי לאינטרנט נייד, ומשמש כבר 3 שנים כיושב ראש של הפורום. אירה ישוחח עם הגולשים בפורום על תקשורת הסלולאר, עבר הווה עתיד, יישומים עתידיים, "הדור השלישי" בסלולאר, מוצרים ושירותים. אתם מוזמנים להכנס ולהשאיר הודעות כבר עכשיו!!!
 

TwelveEyes

New member
../images/Emo32.gif, אבל חשוב ביותר!!!

בשבת הקרובה אמורה להיערך בוורונה שבאיטליה וועידה, שכותרתה תהיה "לזכר מיליוני קורבנות אזרחיים של הדמוקרטיות ושקריהן". וועידה זו תהיה מורכבת בעיקרה מניאו-נאצים, מכחישי שואה, תומכי בין-לאדן ושאר אנשים סימפתיים, ועיקר תוכנה הוא אנטי-אמריקאי ומין הסתם, אנטי-ישראלי. המרכז ע"ש שמעון וויזנטל ערך עצומה אשר עתידה להישלח לרה"מ האיטלקי סילביו ברלוצ´וני *מקווה שהיא קראה את השם שלו נכון :)* את הלינק לעצומה אתם יכולים למצוא למטה. תחתמו, אה? אני שונאת את המדינה הזו ומתכחשת לשורשים היהודיים שלי ונהנית לצחוק על שניהם בכל הזדמנות שרק ניתנת לי... אבל זה באמת מוגזם.
 
../images/Emo41.gifשימו ../images/Emo23.gif

בקרוב סקר הפורום יתחלף, אנא מהרו והצביעו...מי שמצביע משפיע, מי שלא, לא.
 
למעלה