שיו XD

Vegetable Salad

New member
שיו XD ../images/Emo42.gif

אפילו נענע הכירו בהיותי פאקצה בהתהוות (או אחת שממש אוהבת לצחוק על פאקצות, תלוי איך מסתכלים על זה), ושדרגו אותי לקישור במדור הקישורים שלהם... אכן אכן. אני וחברותי לפורום הפאקצות קיבלנו ידיעה שלמה על הפורום, ובעוד השאלה למה פורום חנונים לא פורסם שם קופצת במרחב הריק והנקי בין אוזן לאוזן, אני כאילו בהתלהבות שפעם הראשונה שאני כותבת שאלון בעצמי הוא אשכרה הגיע אליהם... וואו, שיו, לייק דה, כבר אמרתי? הכנסו עוד היום. מה המוסר השכל ילדים? בפעם היחידה שאתה כותב בפורום הלא נכון והנחות מכל, יתפסו אותך ויתלו אותך מהאוזניים על זה... אחח... הבושה.

noname202

New member
מה שאני לא מבינה זה...איך אפשר

להיות בפורום חנונים ובפורום פקצות במקביל?
אלא אם יש לך פיצול או משהו..

Vegetable Salad

New member
הו כי זה כיף ../images/Emo42.gif

אני לא חנונית, אני לא פאקצה, אני רק יושבת על הכיסא בבית וצוחקת מכל הלב.

אמממ..

את זו שיושבת על המחשב מול פורום פקצות וחנונים כל היום, לא אני. ואיינני מקנא. אני אוהב את החיים שלי :)

נוWה

New member
../images/Emo2.gifאת לא חנונית????

אז מה את עושה פה?? אל תצחקי עלינו!!! אני בעד חרם.

MajorWinters

New member
כי עלינו אין סיבה לצחוק...

כי סביר שהכותב חנון בעצמו. הכותב יצא אידיוט, כי פורום פקאצות אמור להיות כזה....

תראי...

לא היית במפגש הפורום עד כמה שידוע לי (ואם כן אז חבל שלא ראיתי מי את) כך שלא ראינו אם יש לך חזה וגם אם כן, איך נדע שזה לא גרביים ? תראי לנו שאין לך איבר מין זכרי, אלא איבר מין נשי, ורק אז נאמין שזו כותבת
סתם נו. הכל ברוח טובה

Vegetable Salad

New member
אממ... ../images/Emo42.gif

א. התכוונתי לזו שכתבה את הכתבה, לא אני. ב. גלי ראתה אותי -והיא מספיק שפויה. ג. לפי מיטב ידיעתי -אני לא אפי מחשבים 2. שיעשו פווו על הרוח הטובה ותיפול מהגג XD -סתם, זה הכל ברוח טובה.

למעלה