שיזוף

בלקOuT

New member
שיזוף

היי... הלכתי לרופא עור שאמר לי שיש לי עור שאם אני אנסה להשתזף אני רק יקבל עוד נקודות חן כאלה... (לא נמשים, אני לא יודעת אם אתם מבינים מה אני מתכוונת...?) קיצר עכשיו השאלה שלי היא כזו- איזה דרך יש לי להשתזף? אני כן משתזפת אם אני הרבה בשמש, אבל רק במעט אז זה לא יכול להיות כנראה אמצעי טבעי...
מיטת שיזוף- בעצם לפי מה שהבנתי זה מביא את ה"קרני שמש" במרוכז וכך משזף, אז השאלה שלי היא האם זה יגרום גם לנקודות חן כמו ישיבה בשמש עצמה? אם כן האפשרות הזאת לא תתאים... שמן גזר- גם הוא מרכז את מה שזה בשמש שמשזף- אז זה יעזור לי או לא? אותו סיפור כמו מיטת שיזוף??? תכשירים שונים כמו של ד'ר פישר לשיזוף מלאכותי- יעזור? זה יראה טבעי? יש אפשרות אחרת חוץ מזה כי זה נראה לי הוצאה כספית גדולה לעשות את זה קבוע...במיוחד אחרי שהבנתי שזה מחזיק רק לכמה ימים... קיצר אנשים אני חייבת להשתזף איכשהו...השאלה היא רק איך, כמה (כסף), ואם יש אפשרות שהיא הכי פחות לא בריאה אז היא עדיפה... תודה מראש

עדידית

New member
יקירתי , יקירתי חמקתי מבין...

בקיצור יקירתי אני נוטה להאמין שאם הרופא היקר שלך אמר לך שזה יעשה לך נקודות חן, הוא הסביר אם אלו נקודות חן סתמיות או מסוכנות שיכולות חס וחלילה להיות קשורות לסרטן העור.. לדעתי תבררי ובמקרה הרע אל תשתזפי, לבן זה קול.

בלקOuT

New member
עדידית ../images/Emo36.gif

הוא אמר שהם סתמיות...יעני זה שאני לא אנסה להשתזף זה לא כי זה מסוכן לי במיוחד ואני יחטוף סרטן....הבנת? יש עצות? אני מנסה דווקא להימנע מהאפשרות הגרועה...

בלקOuT

New member
ושוב אני מקפיצהההה

בבקשה זה ממש חשוב לי תעזרו!..... בבקשה....

עדידית

New member
אני לא יודעת הייתי הולכת לחוות דעת

נוספת כי שהשמש מוציאה נקודות חן זה לא סימן חיובי כל כך.

למעלה