שיזוף
היי... הלכתי לרופא עור שאמר לי שיש לי עור שאם אני אנסה להשתזף אני רק יקבל עוד נקודות חן כאלה... (לא נמשים, אני לא יודעת אם אתם מבינים מה אני מתכוונת...?) קיצר עכשיו השאלה שלי היא כזו- איזה דרך יש לי להשתזף? אני כן משתזפת אם אני הרבה בשמש, אבל רק במעט אז זה לא יכול להיות כנראה אמצעי טבעי...
מיטת שיזוף- בעצם לפי מה שהבנתי זה מביא את ה"קרני שמש" במרוכז וכך משזף, אז השאלה שלי היא האם זה יגרום גם לנקודות חן כמו ישיבה בשמש עצמה? אם כן האפשרות הזאת לא תתאים... שמן גזר- גם הוא מרכז את מה שזה בשמש שמשזף- אז זה יעזור לי או לא? אותו סיפור כמו מיטת שיזוף??? תכשירים שונים כמו של ד'ר פישר לשיזוף מלאכותי- יעזור? זה יראה טבעי? יש אפשרות אחרת חוץ מזה כי זה נראה לי הוצאה כספית גדולה לעשות את זה קבוע...במיוחד אחרי שהבנתי שזה מחזיק רק לכמה ימים... קיצר אנשים אני חייבת להשתזף איכשהו...השאלה היא רק איך, כמה (כסף), ואם יש אפשרות שהיא הכי פחות לא בריאה אז היא עדיפה... תודה מראש
היי... הלכתי לרופא עור שאמר לי שיש לי עור שאם אני אנסה להשתזף אני רק יקבל עוד נקודות חן כאלה... (לא נמשים, אני לא יודעת אם אתם מבינים מה אני מתכוונת...?) קיצר עכשיו השאלה שלי היא כזו- איזה דרך יש לי להשתזף? אני כן משתזפת אם אני הרבה בשמש, אבל רק במעט אז זה לא יכול להיות כנראה אמצעי טבעי...