שיחה בגן משחקים

שיחה בגן משחקים

הלכתי עם בני לגן המשחקים. הוא על הנדנה ואני לידו, על הספסל. שוחחנו על הא ועל בא וגם על אילן היוחסין המשפחתי. מי אבא ואמא של אבא ומי ההורים שלי והאחים שלו שהם ילדנו ועוד ועוד. ואחרי רגע של שתיקה ופרצוף חושב הוא אומר לי: "אני יצאתי גם מהבטן שלך...!". אני: "אתה נולדת מהבטן של אמא X ועכשיו גם אני אמא שלך" <אומנה, הוא מכיר את הוריו הבילוגים> הוא: "אבל לא רציתי לצאת מהבטן שלה...!". לרגע נחנקתי ואז עניתי: "אי אפשר לבחור מאיזה בטן להיוולד. אבל אנחנו בחרנו להיות ההורים שלך והמשפחה שלך ואנחנו אוהבים אותך מאד ושמחים איתך!!!". הוא חייך את אחד מהחיוכים הכי מתוקים שיש והמשיך להתנדנד.
ואני? נשארתי עם לב מכווץ וחזה נפוח על הילדון המדהים הזה שזכינו בו.

fatfat

New member
ברוכים הבאים למועדון המבינים שלא נולדו מהבטן

שלנו, שלב בו הם מבינים שהם לא כמו כל הילדים. בגילו בתי ביקשה ממני להכניס אותה חזרה לבטן שלי וללדת אותה מחדש על מנת
שתצא לבנה כמוני ושתיוולד מהבטן של אמא שלה כמו כל הילדים. בגילם זה די קשה לקלוט שאפשר להיות אמא גם אם לא יולדים את הילד.

China8

New member
איזה ילד מקסים

ושיחה מקסימה!
גם אצלנו המוטיב של הבטן חוזר על עצמו, בעיקר ככל שהקטנה גדלה וטיפין טיפין קולטת קצת יותר מה זה אומר.
לאחרונה גם אמרה לי שכשהייתה קטנה ינקה חלב "מהציצי" (בלי להזכיר הציצי של מי) וכשאמרתי לה שזה לא קרה מעולם והיא ינקה מבקבוק היא הייתה צריכה לחשוב על זה והייתה די מאוכזבת....
זה שובר את הלב לומר להם דברים כאלה, כמו גם להבין שהם קולטים יותר ויותר שהם לא כמו רוב הילדים האחרים....

יסמין@

New member
לפחות

בעניין ההנקה, נשים רבות לא מניקות או מניקות זמן מאוד קצר. אז לפחות בנושא זה היא לא עד כדי כך יוצאת דופן.

China8

New member
את צודקת

ולכן אמרתי "רוב הילדים"...
בכל מקרה, זה היה מאכזב עבורה לדעת שינקה מבקבוק.

יסמין@

New member
כן, אבל

את יכולה לומר לה את האמת, שיש תינוקות שאוכלים מבקבוק. ואם את מכירה ילדים/ות שלא ינקו - את יכולה לספר לה. ואם את יודעת על מקרים במשפחה שהאימהות האכילו בבקבוק - ספרי לה. ואם יש לך תמונה של תינוק אוכל מבקבוק - הראי לה.

China8

New member
אצלנו אומרים רק את האמת

אכן כך אמרתי לה. יש לה אפילו תמונות מבית הילדים שבהן היא שותה מבקבוק ויש לה אפילו אחת שבה היא מאכילה תינוק קטן יותר מבקבוק.
אני חושבת שזה מאכזב אותה כי יש לנו חברה עם תינוק והיא ראתה אותה מניקה אותו בעבר.

את זה כבר "גילינו" מזמן

ואצלנו זה מאד יוצא דופן כי את ילדנו הבילוגים הקתי למשך זמן ארוך (מאד!). ההשוואה הזו שהוא עושה בינו לבין האחים מחדדת את המיוחדות שלו במשפחתנו. כדי להשלים שעות הנקה הוא מניק סדרתי את כל הבובות והדובים שנמצאים בבית...

למעלה