שיחה בין חברות

• פותח הנושא ligo
  • פורסם בתאריך

ligo

New member
שיחה בין חברות

דיברתי עכשיו בטלפון עם חברה.מסתבר שהיא הפסיקה כבר לקחת גלולות, היא לא אמרה מתי. מצאתי את עצמי נותנת לה טיפים לגבי גילוי יום הביוץ ובלב התפללתי שהיא לא תקדים אותי... היא יודעת שאנחנו מנסים הרבה זמן. אמרתי לה שאנחנו הפסקנו בנתיים כי אני רוצה קודם להתחיל לעבוד, מה שלא נכון אבל אין לי כח לספר לכולם שאנחנו בטיפול. עכשיו בכל פעם שהיא תתקשר אני אחשוש שאולי היא התקשרה לספר ש...ואני אצטרך לשמוח שוב בשביל מישהי אחרת. מתי אני אשמח בשבילי?...

אולי תצחקי עלי

אבל אני למשל, "מוצצת" מידע מהחברות אם הן מפסיקות גלולות וכדומה. וכמובן שנותנת טיפים, אבל תמיד תמיד תמיד מתפללת שלא יקדימו אותי, או שבאיזשהו מובן, יבינו אותי. אולי זה רע מצידי. ואולי לא. כל אחד ודעתו. אבל כשיש לי יום גרוע. אני חושבת כך. מחשבות אף פעם לא הזיקו לאף אחד. .
שיהיה לנו רק טוב. סאני.

אולה *

New member
ואני, כנראה, פועלת בשני "המישורים"

גם נותנת טיפים, וגם מקווה שלא יקדימו אותי. בינתיים הן מקדימות
אבל אני אשיג אותם. עם תאומים, אולי! ומחר בבוקר אני נוסעת לאילת ל-5 ימים. ואני אהיה בסויטה אחת עם חברה בהריון (אתמול זה נודע לי) ובסויטה השכנה תהיה חברה אחרת עם ילד בן 3. ולא אכפת לי. כי אני מתכוונת ל-ה-נ-ו-ת!!! אוהבת אתכן. אולה.

עידית ד

New member
הרגע חזרתי מחברה שהשיחה איתה

הייתה בדיוק בנושא זה היא הפסיקה לקחת גלולות בגלל שבעלה "לוחץ" עליה וכמובן שמצאה לנכון לשאול אותי איך לעקוב אחרי הביוץ. לאחר הרצאה שלמה שנתתי החלטתי ללכת הביתה אני יודעת אני בטוחה הרי זה ברור שתוך חודשיים שלוש היא תהיה בהריון ואני כרגיל מחכה ומחכה....

מירה@

New member
מה שתמיד מפתיע אותי בפורום,

הוא, שכל המחשבות והתחושות שלי, שאני בטוחה שהן אופייניות רק לי, מתגלות במלוא תפארתן גם אצל נשים אחרות שמשתתפות בפורום ליגו, מוכר, מוכר כל כך מוכר לצערי. מאחלת לך הצלחה בקרוב מירה

salpter

New member
שלב ראשון אני מציקה לעשות בדיקות

גנטיות , (מתוך נסיון של חברה , בה שני בני הזוג נשאי סי אפ מוטאציה רצינית) אחרי שבני הזוג חוזרים אני מיד ממליצה להתחיל לנסות אל תלמדו מהטעות שלי , קרירה רציתי , התחשבתי בתלמידים והופ אני כבר... כך נוצר לו מצב שבו אני מוקפת חברות בהריון, סיבוב ראשון וחברות שמפחד שלהם יהיה בעיה בשני (כמו שלי ) שכבר בסיבוב שני או אחרי אבל חשוב לציין שאת כל הטיפולים אני עוברת עם שכנה (דלת ממול) שהולכת איתי למעקבים לרופא לבדיקות דם הכל עוברת איתי כל יום רעה בעשרת הימים האחרונים, אני איתה לא הולכת לשום מעקב הריוני שלה, ואני חושבת שאתמול הודעתי לה ששוב לא הצלחנו היא ממש לקחה את זה קשה.

אפרת**

New member
מסתבר שלכולנו יש את הטלפונים האילו ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

שאחריהם פשוט בא רק להכנס מתחת לסמיכה ולהעלם שם. עוד מישהי שאני מכירה בהריון. עכשיו היה טלפון. שיהיה להם רק טוב. באמת. אבל איפה הטוב שלי??? למה לי לא מגיע???

אפרת**

New member
התבלבלו לי הסמיילים... בסוף ההודעה.

בא לי רק לבכות... אוףףףף.

אפרת יקרה

אני כל-כך מזדהה עם התחושות האלה. החברה הכי טובה שלי נכנסה להריון הראשון שלה בחודש הראשון שהפסיקה גלולות. לפני חודש היא הודיעה לי ששוב הפסיקה לקחת גלולות והיא מתכננת את הבא בתור. ונחשי מה ... לפני שבוע היא גילתה שהיא בהריון! היה לי ברור שזה בערך מה שיקרה. ובכל זאת התרסקתי. אני מאוד אוהבת אותה ומאוד רוצה שיהיה לה טוב, אבל זה כל-כך מדגיש לי את הכאב שלי. אני יודעת שזה לא קשור ושזה לא על חשבוני ובלה בלה בלה... אבל אין מה לעשות. זה מעצים את התחושות שבין כה קיימות אצלנו. של הכאב, של חוסר הצדק כביכול... מקווה בשביל כולנו שהשנה הזו תביא איתה בשורות טובות
גמר חתימה טובה כוכי

נועם@בת

New member
והחברות שלי מפסיקות לקחת גלולות

כי הן כבר לא ממש חוששות מהריון
ובטלפון הן מספרות שהבן בצבא, והבת לומדת, או הבת כבר לפני לידה
זה כבר אפילו לא צובט בלב, כי את הילדים האלה אני החזקתי על הידיים כשהיו תינוקות. ואם לא קינאתי אז, מאחור מידי להתחיל לקנא עכשיו
גמר חתימה טובה נועם

נועמיקו, נשמה ../images/Emo24.gif

עוד מעט, כשהחברות שלך יחזיקו על הידיים את העוללים שלך תוכלו להזכר בימים ההם הרחוקים, כשלהן היו תינוקות קטנים ותהיה שם אולי צביטה קטנטנה בלב של געגוע... גמר חתימה טובה כוכי

יפעתי&

New member
נועם יקרה ../images/Emo24.gif

קראתי את הודעתך... וצבט לי בלב ואני עם כוכי עוד מעט כשלך יהו תינוטקטת קטנים ושמנמנים... הן תוכלנה רק לקנא... מאחלת לך שנה פוריה ביותר...

למעלה