שיחה בין עדי ובן- נראה אותה עד סופה?

didush100

New member
אמר

לאלו מכן שמורידות את הראש אני יכול להגיד לכן שאין לכך סיבה אתן יכולות להרים את הראש ולהירגע. חוצמזה הוא דיבר עם איתן ספציפית על עדי והרבה לשבת ולדבר איתה זה היה נראה שההפקה שלחה אותו במיוחד עבורה. אני מהמרת על חסינות לעדי וענת ועל איילת/ליז מודחות

didush100

New member
יום ראשון

תזכור את מה שאמרתי ונראה אם אני צודקת מבטיח לתת לי הפסקה מהבית משפט?

didush100

New member
תקבל כמו גדולה

אנשים כאן חיים בסרט וחושבים שגב קובי ונירו מעניקים את החסינות בסדר איך נירו אמר באתי לעבודה. אני אומאת שו ענת ועדי הן גם חלשות בסמסים וגם הכרחיות להמשך העלילה. ליז מיצתה וגם איילת מבחינת ההפקה

../images/Emo6.gif

הצלחתי להבין את 2 המשפטים האחרונים. טעית לגבי המשפט הראשון: כי גב, קובי ונירו, כן אלה שהם מעניקים חסינות.

didush100

New member
הם כאיול מעניקים את החסינות

ההפקה אומרת להם למי להעניק ואם אני צודקת עדי וענת חסינות

Klayhamn

New member
מה פתאום

מבחינתי כל אחד פה צריך לגבות את הטענות שלו - אם יש לו טענות נחרצות שהן לא סתם השערות וספקולציות לגבי ההמשך (ואפילו השערות כדאי לבסס אם רוצים שיתייחסו אליהן ברצינות). אני משתדל לגבות כל דבר שיוצא לי מהפה בדוגמאות ובנימוקים שמבוססים על מה שרואים בתוכנית להעלות תיאוריות זה סבבה, אבל כל אחד יכול להיות צודק או טועה בהשערות שלו - זה לא אומר הרבה. היו אנשים שאמרו שהמשימה של הבנים היא לראות את הבנות, והיו אנשים שאמרו שהמשימה של הבנים זה לראות אודישנים --- והאחרונים צדקו. נו, אז ?

למעלה