שיחה בין עדי ובן- נראה אותה עד סופה?

no nick 1989

New member
נראה לי שעדי ממש צודקת...

אמנם רציתי שיקרה משהו בין ליהי לבן,אבל היא נראית כזו ילדה קטנה ולא סגורה על עצמה. אז חבל לי שבן יפספס את עדי בשביל מישהי כמו ליהי שלא יודעת מה היא רוצה. בכל אופן עדי לא צריכה להשפיל את עצמה. שיעשה מה שבא לו אבל שלא יחשוב שיוכל לחזור אליה אח"כ

האמת שאני רואה אנשים

כמו בן ועדי.. בני 30 פלוס... מברברים שטויות במשך שעה שלמה אז באופן די חולני אני מרגיש די טוב עם עצמי

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif עדי הצליחה לקלוט

את האסטרטגיה של כנופיית החושך... שאפו על ה-INSIGHT

דידי 9

New member
חחח קליי עדי מלכלכת מקינאה-ואתה אומר

"הצליחה לקלוט". לא מלכלכים ככה על אדם מאחורי גבו מתוך קינאה! אתה הזוי וחושב מוזר ולא אובייקטיבי

עדיף שהשיחה כבר תסתיים

גם ככה בן מעוניין בליהי, וכל השיחה הזאת לא מובילה לשום דבר. רק חפירות חפירות וחפירות.

תכלס, לטובת עדי באמת עדיף לה

אין צורך שהיא תמשיך לנסות לשכנע אותו (או להאיר את עייניו) כי זה גובל כבר בהשפלה, עדיף כבר שבן יבין לבד מה יחסה של ליהי אליו (בכל מקרה כשהוא יצא החוצה ויבין שליהי אמרה עליו שהוא מגעיל אותה,הוא ירגיש מזה חומוס...שלא נדבר על מושפל)

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif MISSION ACCOMPLISHED

עדי הצליחה לשנות משהו בחשיבה של בן (לפחות לדבריו)... נראה מה יקרה בהמשך

הבמאי ממש אוהב את עדי

איזה קלוזאפ קטלני על העיינים שלה(אינסרט)....עכשיו הוא התרחק קצת לכל הפנים....טוב, היא מאוד יפה... ולמה לעזאזל משתיקים את הסאונד כבר פעם שניה...כולה דיברה איך הכירה את החבר הקודם שלה...מה הסיפור שלהם עם הסאונד המושתק?! מספיק שמישהו אומר פיפי או מדבר על הכדורים שהוא לוקח ומשתיקים...אם הדיירים לא היו רוצים שישמעו הם לא היו מדברים על זה הרי...ממש מעצבן!!!

niva99

New member
אבל יש לה משהו מוזר עם זוית הפה שלה

כשהיא אוכלת זה ממש מביך להסתכל עליה... היא גם נראית דכאונית ולא מפרגנת - אחת שיהיה סיוט לחיות בקירבתה...

למעלה