שיחה בין עדי ובן- נראה אותה עד סופה?

didush100

New member
תלוי מי יהיו ה-4

כרגע ליז הכי פחות מעניינת ואם ענת ועדי חסינות אני מהמרת על ליז בחירה 1 ואיילת בחירה 2

Klayhamn

New member
איילת הכי פופולארית באס אמ אסים

היא זכתה פעמיים בהצבעת הקהל איך בדיוק את חושבת שההפקה תצליח להעיף אותה ע"י הענקת חסינות לעדי וענת?

didush100

New member
איילת לא הכי פופולארית

בעיניי אתי וענבר הכי פופולאריות והסמסים בוואלה לא משקפים כלום. אמרתי לך שסמסים לא משחקים תפקיד אלא רק הרייטינג. בכל מקרה תהיה רגוע היא לא תעוף השבוע. תזכור את מה שאירית אמרה לה היא אמרה איילת אם לא תשני את ההתנהגות ותתחילי להיות מי שאת באמת את תודחי.

didush100

New member
שים לב

היום אמרו לה שאיתן לא בעניין שלה אני מהמרת על זה שהיא תדבק לאורן כדי להשאר במשחק

didush100

New member
אם איילת תספק את הסחורה היא תשאר

וענת תעוף זה מאוד פשוט.

Klayhamn

New member
אבל החסינות כבר נקבעה

ואת אמרת שענת ועדי הן חסינות אז זה אומר שאת טוענת שליז תעוף, אני מבין נכון?

didush100

New member
תראה עדי בעיניי 99% חסינה

ואני מהמרת גם על ענת. ונראה לי שליז תודח אבל זה הכל השערות

Klayhamn

New member
אני יודע שהכל השערות

אני מנסה להבין אבל את ההשערה, אם את אומרת שההפקה מנסה להגן עליהן, זה אומר שהיא בעצם רוצה שמישהו אחר יודח, ואני מנסה להבין מי את חושבת שהוא המישהו הזה את באמת חושבת שההפקה רוצה שליז תודח?

didush100

New member
ההפקה תדיח את מי שתספק את הכי פחות

אקשן בהמשך הדרך לדעתי כרגע אלו ליז/איילת

didush100

New member
אם כבר הוא נתן לאורטל ולענת

השאלה אם כל אחד נתן 2 שמות או שהחליטו פה אחד על 2

Klayhamn

New member
ההתקרבות שלה לאורן

התחילה הרבה קודם, לפני יותר משבוע

didush100

New member
תראה אולי אני טועה

ימים יגידו שים לב שכשהבנים חזרו הם אמרו שבחרו בנות מעניינות ולא בנות טובות שים לב שמאז שיוני חזר הוא נדבק לאתי כמו אני לא יודעת מה ופתאום הוא אומר לה אני מבין עכשיו דברים אחרת ואת היחידה שמבינה אותי כאן והוא מחמיא לה כל שניה. ההפקה רוצה בלגאן ותשאיר את מי שתספק את הסחור פשוט מאוד.

Klayhamn

New member
ובכן

לירון ספקה עניין ועשתה בלאגן והיא עפה אז איך זה משתלב בתיאוריה שלך?

Klayhamn

New member
מה, את שואלת ברצינות כאילו?

1. רמזה לבן שהיא מעוניינת בו ובסקס 2. הצליחה להסתכסך עם אתי (בין אם באשמתה או באשמת אתי) ויצרה מלחמת עולם לא מספיק עניין?

didush100

New member
היא היתה זולה מדי בקטע עם בן

ולא נראה לי שהריבים שלה עניינו יותר מדי אבל אחרי שהיא הלכה שינו את החוקים אז אולי למדו מזה משהו.

Klayhamn

New member
מה?

איזה חוקים שינו אחרי שהיא הלכה? ומה זאת אומרת "זולה מדי" ו-"לא נראה לך שהריבים שלה עניינו"? את עושה צחוק? יש על זה סרטון ב-FLIX עם אלפי צפיות. זה לא אקשן? מה איכפת להפקה מה "זול"? מה הם משטרת הצניעות? הם רוצים רייטינג, בדיוק כמו שאמרת

למעלה