שיחה בין עדי ובן- נראה אותה עד סופה?

Dmorrigan

New member
כמה שיפה ככה לא מושכת...

הפנימיות והפרצופים שלה הורסים הכל

24שעות1

New member
עכשיו זה ברור איך היא גרמה לבן זוגה להתגרש

עדי גוררת אותו למערכת יחסים בכח, וכן היא כן מלכלת על ליהי אמרה לו את עיוור היא משתמשת בך למשחק. אמרה לו היא תככנית , וכל המריבות בבית זה היא יוזמת. היא בחורה לא אמיתית , היא רכלנית אני דואגת לך שלא תיפול וכל זה נקרא לא ללכלך

מה זהההה

אם ליהי לא הייתה פה הייתי זורם איך הוא אומר דבר כזה.!!!! זה אומר שהוא רוצה את ליהי ואם לא ילך לו הוא ילך איתה.לא הוא דפוק באלוהים...

Klayhamn

New member
הוא פשוט אומר את האמת

לא מבין מה הבעיה הגדולה זה אמנם לא כל כך בעל טאקט, אבל גם הישירות שלה היא לא כל כך בעלת טאקט

המשחק התחיל.. עדי שולפת ציפורניים

בשקט בשקט.. אגב אני ממש מופתע שהצלם לא החליט לעבור מצלמה לבריכה או לכושלאמא שלו..

לונדרון

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אם לצטט את בן :הכל פה מורכב"

Rach31

New member
לגמריי... הצלמים ו\או הבמאים ה"מוכשרים"

מתישים אותי... נראה כאילו הם מעוניינים לשמור קטעים טובים לפרקים הבעיה היא שאין להם מספיק מקום להביא את כל הקטעים הטובים ובסוף אנחנו מפספסים מלא דברים! זה גם מרגיז, אני מראש יודעת שאם שיחה תהפוך למעניינת יקטעו אותה!

"אם היינו בבית, ולא הייתה פה ליהי..

הייתי זורם".. ואם לסבתא היו גלגלים, ואם ינחתו עכשיו חייזרים.. את מספר 2, תמותי! היא עוד יושבת שם ומדברת איתו.. והוא, חסר כל יכולת לנהל שיחה עם בחורה. או בכלל חסר כל יכולת לנהל קשרים חברתיים.

בן אומר לעדי שאיתן השאיר אותה בגללו

לא יודעת למה יש לי הרגשה שבן כן מעוניין בעדי אבל מסונוור מהבחורות הצעירות שיהיה לו ממש קשה להשיג בחוץ...

Klayhamn

New member
למה?

אנחנו יודעים שאיתן השאיר את עדי בגלל ההפקה ולא בגלל בן

למעלה