באמת שריגשת אותי.
N noaxxx New member 30/7/11 #53 בן כזה עיוור!!! עדי לא יכולה להיות יותר ברורה והוא עוד מעיד על עצמו שיש לו אינסטינקטים מצויינים... היא אשכרה חשפה את כל חבורת הזבל בפניו... אלוהים ישמור
בן כזה עיוור!!! עדי לא יכולה להיות יותר ברורה והוא עוד מעיד על עצמו שיש לו אינסטינקטים מצויינים... היא אשכרה חשפה את כל חבורת הזבל בפניו... אלוהים ישמור
N NevaEva New member 30/7/11 #66 ../images/Emo31.gif היא רוצה אותו, והיא מנסה לפקוח את עיניו. היא לא אמרה שום דבר שהוא לא נכון..
ק קייזר סוזי New member 30/7/11 #93 אין לי סיבה לא להיות כל עוד לא קיללתי פה אנשים באופן אישי בגלל תוכנית טלויזיה מזורגגת, בגלל שהם מחזיקים בדעה שונה משלי (כמו שאת עושה כמו ילדה קטנה בת 12, ולחשוב שאת מעל 30) אז אני מאוד אובייקטיבית. כשתדעי מה זה להיות אובייקטיבי, דברי איתי. עד אז, ששש.
אין לי סיבה לא להיות כל עוד לא קיללתי פה אנשים באופן אישי בגלל תוכנית טלויזיה מזורגגת, בגלל שהם מחזיקים בדעה שונה משלי (כמו שאת עושה כמו ילדה קטנה בת 12, ולחשוב שאת מעל 30) אז אני מאוד אובייקטיבית. כשתדעי מה זה להיות אובייקטיבי, דברי איתי. עד אז, ששש.
N noaxxx New member 30/7/11 #122 הן רביעיה, יש גם את 24 ודידי. הרביעיה היחידה כאן שמאוהבת בחבורת הז..
E ela501 New member 30/7/11 #128 סליחה שאנו לא חלק מתופעת העדר בפורום הזה גם את סיון אברהמי לא סבלתם וקיבלתם אותה בגמר כי הפורום הזה לא מייצג כלום
סליחה שאנו לא חלק מתופעת העדר בפורום הזה גם את סיון אברהמי לא סבלתם וקיבלתם אותה בגמר כי הפורום הזה לא מייצג כלום
D didush100 New member 30/7/11 #135 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif גם את ליהיא נופר ועמיר לא סבלו פה והפלא ופלא גם את שפרה לא סבלו פה ושוב הפלא ופלא
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif גם את ליהיא נופר ועמיר לא סבלו פה והפלא ופלא גם את שפרה לא סבלו פה ושוב הפלא ופלא