שיחה בין עדי ובן- נראה אותה עד סופה?

סיון אברהמי, מעבר להיותה עציץ חלול

לא הייתה רוע טהור. היא הייתה בנאדם טוב בסופו של דבר.

אני?? חחחחח

כפרה, אני לא נמצאת פה 24 שעות, ולדעתי צופה בתוכנית הזו הכי פחות מכולם. ועדיין, איזה כיף לי שאני לא אלה שמקללת פה אנשים. אז מי לוקח קשה עדידוש? חחחח

didush100

New member
מותק גם אני לא כאן 24 ש'

ממזמן כבר לא. ואני לא קוראת אף אחד רוע טהור ואם את לא צופה איך את יודעת מה קורה שם???

מישהו דיבר עלייך?

מספיק 5 דקות ביום, מדי פעם להציץ בפורום, וחברה שמספרת לי לפעמים. ותאמיני לי, יש מלא דברים שאני לא שמעתי, לא ראיתי, עד שלא באתי וקראתי פה. לקחת קשה זה לקלל אנשים באופן אישי. אז איפה אלה? תסבירי לה.

דידי 9

New member
חחח סוזי את לא אמינה!כל מילה שניה שלך,

היא קללה לי! תקראי את ההודעות שלך, וזה מה שקורה כשבחורה כל כך קנאית כמוך כותבת :) תרגיעי חבל זה לא יפה

היום התחלתי לקרוא לה במילה מסויימת

כדי שתביני מה זה שאת וחברה שלך אלה, יוצאות פה על אנשים ברמה האישית. מרגיש לך טוב? אגב, אני חוזרת בי אם את נפגעת.

דידי 9

New member
חחחח להפגע ממך נו באמת! :) טוב בואי לא נתווכח

שתינו באות ממקומות שונים בחשיבה ובתפיסה את עצמינו :) את קצת קנאית, וזו תכונה שלא נולדתי איתה. הקינאה מניעה אותך לדבר בצורה לא יפה

את מתחילה הודעה יפה

והורסת אותה שוב פעם את הטמטום של הקנאה. איפה את חיה, כמה פעמים צריך להגיד לך שזאת תוכנית טלויזיה מסריחה? יאללה שלך. תהיי בריאה.

דידי 9

New member
אלה, תופעת העדר הזו נקראת קינאה!כל אחד

מטעמו הוא! הבנים והבנות. בסך הכל, יש פה קטע של להתקבל חברתית לכלל כאן, ואנשים שוכחים את האמת ואת התכנית ואיפה הם נמצאים. כשאני קוראת בנות כמוך, כמו 24 שעות, וכמו דידוש-אני רואה שיש עם מי לדבר פה חחח סוזי הזו בחנה מרחוק את הרוב, ראתה מי מוצא חן בעיניה אולי, ואז הצטרפה "לדיעה" "שלה". שמתי לב לזה גם באח הגדול. ורוב האנשים פה ככה. אבל אל תשכחי אלה-כמות היא רק כמות. מה שקובע זו האיכות! :) והאיכות פה-והשפיות פה-לטעמי-את,24,דידוש,ואני! חחח במלוא הצניעות

../images/Emo6.gif

את כזאת מטומטמת שאני לא יודעת אם לצחוק או לבכות. תתבגרי אלוהים ישמור, כנסי לפרופורציות אבל מהר. זאת תוכנית טלויזיה מסכנה להזכירך. תראי איך את משתגעת

דידי 9

New member
סוזי, די לקרוא לי מטומטמת. תקנאי בלי לקלל בבק

בבקשה. תודה חחחח את כל כך שקופה וקופה-אני לא ארד לרמתך, את גם לא ממש מעניינת. חפשי גבר פה בפורום שיתעניין בדעותייך המיובשות והקנאיות, ואולי...יצא לך משהו ותפסיקי להיות קנאית ומרירה.איחולי הצלחה מכל הלב

24שעות1

New member
שמחה להיות בין אנשים האובייקטים והשפויים פה

בפורום . אגב הרבה הרבה אנשים אוהבים את קרן והם לא נמצאים פה בפורום

דידי 9

New member
דידוש את פה?! יבוגדת! איפה החיבוק שלי?תת

תתביישי! אם תמשיכי ככה-אני עוברת לאהוב את דניאל חחחחחחחחחח חצופה!

Rach31

New member
אוהבים את קרן?!? מה יש לאהוב בה?

היא פשוט רעה שאין דברים כאלה! מניפולטיבית, סכסכנית, שקרנית וחסרת ביטחון עצמי מובהק (זו הסיבה שמתחברת לבחורה תת רמה כמו אתי - שתגן עליה)

למעלה