שיחה בין עדי ובן- נראה אותה עד סופה?

ואו וקרן ואתי לא?

זו הפעם הראשונה שגברת יוגה מתלכלכת וכצ'אקי פני הסוס ואתי הדוחות פותחות ג'ורה בכל לילה..זה לא מגעיל אותך

רותי167

Well-known member
עדי אומרת את מה שאנחנו רואים,מנסה

לפקוח את עיניו של בן. היא אחלה בעיניי.

24שעות1

New member
עדי ניצלה בשבוע שעבר בגלל הפסיכולוגית

שמצבה הנפשי היה קשה ולא נתנו להדיח אותה. עדי רגילה לגרום לגברים להתגרש בשבילה ,ככה בשביל הכייף משהו דפוק לה ובה.

didush100

New member
יצאה ביצ'ית ברמות אחרות

לא אהבתי את ההתנהגו שלה בכלל ירדה לי מהעיניים לגמרי

2 מוגבלים מנסים לנהל שיחה

מלל: "כמעט סיטואציה מורכב מממ.. אולי נראה אני חושב אני כנה בחוץ כן בבית לא הזוי מוזר היא רוצה אני לא רוצה את רוצה אני מסביר הסבר סיטואציה אינטימיות סוג של צורה של חוויות להנות חוויה אני לא יכול לדבר יש לי משהו התחיל משהו מעניית אותי היא מעניית ויכול להיות משהו מעניין היא ילדותית ואת בעצם יותר מתאימה..." אלוהים ישמור!

כל הכבוד לעדי על החושים החדים

למרות כל ההתרפסויות שלה בפני חבורת הזבל ואלפי ההתנצלויות, זה לא הצליח לבלבל אותה באבחנה שאכן מדובר בחבורת זבל. עדיין לא מבינה למה ליהי נחשבת תככנית (והיא כזאת) ולעומת קרן שנחשבת מלאך. קרן הרבה יותר גרועה. וגם לא מבינה מה בן כל כך מתפעל ממידותיה הטובות של אתי. לא קיימת אפילו אחת כזאת. אלא אם כן הוא התכוון לכשרון נקיון המטבח (ויש לי הרגשה שגם בזה היא לא כך כך טובה)

ela501

New member
עדי עושה צעד נואש היא ממש לא רוצה אותו

הכל מניפולציות כדי להשאר במשחק

24שעות1

New member
עדי משפילה את עצמה עד עפר רק להשאר במשחק

שבוע שעבר דיכאון עד לחשש לגורלה מהדחה השבוע מוכרת את נשמתה ומשפילה את עצמה עד עפר למשחק. והכי הכי מצחיק יהיי שהיא קיבלה חסינות

דידי 9

New member
דידוש ואלה-אני בהחלט חושבת כמוכן, אבל

אל תלכלכו על עדי...בסך הכל היא בחורה מסכנה, שאמרה בעצמה שהבית הזה הוא סוג של משפחה שמעולם לא הייתה לה, ולא בא לה לצאת החוצה בכלל בתכלס היא מסכנה

didush100

New member
נזכרתי למה לא בלתי אותה בהתחלה

היא מהבנות האלו שכשיש לידן גבר שוכחות איך קוראים להן

למעלה