שיחה מאתמול בלילה

• פותח הנושא GOG1
  • פורסם בתאריך

GOG1

New member
שיחה מאתמול בלילה

בזמן התוכנית קחי אותי שרון: הבעל: אולי תקחי את רודיריגו נראה שהוא פנוי אני: קצת צעיר לא? הבת: למה שהיא תיקח מישהו אחר יש לה בעל הבעל: כן אבל הוא יהיה רק חבר (רודריגו) הבת: למה אתה תעזוב אותי? הבעל: לא אני לעולם לא אעזוב אותך, אני אוהב אותך, תמיד אני אהיה איתך. הבת: אז למה שלאמא יהיה חבר אחר? הבעל: סתם צחקתי הבת: אני אוהבת אותך האמא: רצה לסיגריה בחוץ לקחת אויר ולנשום...

galia1962

New member
../images/Emo24.gifילדים הם כל כך חכמים ורגישים

הילדה שלך כבר מתחילה לקלוט ולחשוש... לפחות שמעת שהוא הבטיח לה לאהוב ולא לעזוב זה נותן לך תקוה ךשיתוף פעולה עבורם. ברגע שהדברים יהיו סגורים בינכם תצטרכו לשבת ולדבר איתם. בינתיים על שניכם לטפטף להם כל הזמן כמה אתם אוהבים אותם ונמצאים בשבילם תמיד בהצלחה חמודה

GOG1

New member
חלק ב'

היתה לי הפרעה, הנה ההמשך הילדה הלכה לישון, ואז זה התחיל... את בטוחה שזה מה שאת רוצה, אולי תדמייני שעכשיו רק הכרנו ושכבתי עם אחרות, נו אז מה, אנחנו מתחילים רק עכשיו לצאת, את בטוחה שזה מה שאת רוצה לילדים, אני כן אני בטוחה וזה לא רק בגלל הבגידה, זה הרבה מעבר, הוא: נו זה יעבור לי בסוף, אני: אה יופי בגיל 65 אני אהיה מאושרת הוא: גם בגיל 70 אני אהיה תותח צוחק אני: טוב אין לי מה להוסיף, התוכנית לא משתנה

galia1962

New member
הוא פשוט רוצה שתקברי בעודך בחיים

בצפיה שזה יעבור לו... תברחי גוגי וכמה שיותר מהר. אל תוותרי על החיים שלך!!!!!

GOG1

New member
../images/Emo6.gifאני עדיין בסימן בריחה, בוחרת

בחיים

למעלה