שיחה מזוהה ב-ADSL?

אורן;

New member
שיחה מזוהה ב-ADSL?

האם יש אפשות שמספר הטלפון ממנו מתקשרים לטלפון הפועל דרך קו ADSL יוצג ע"ג המחשב המחובר לאותו קו ADSL? או במילים אחרות, שהמחשב יזהה את מס´ הטלפון ממנו מתקשרים לטלפון הנמצא על אותו הקו. יש כזה דבר? תודה.

אפרופו ADSL... שאלה נוספת...

האם יש ספק לשירותי הגלישה ב-ADSL שעדיף על שאר ספקי האינטרנט ? (הכוונה לספק האינטרנט...לא ה-ADSL עצמו...) האם אותו אחד יקר יותר...ואם כן...האם ההפרש מצדיק את ההבדל ? האם יש איפהשהו ברשת אתר שמרכז ועושה השוואה בין הדילים הנוכחיים שמוצעים ע"י ספקי האינטרנט לכלל הלקוחות ? תודה מראש... מאורח בפורום הזה...
השדון .... ™TheNightDevil

MikeE

New member
שדוני מנסיון Netvision...

יותר יקרים אבל בהחלט שוים את זה. את ההבדל תמצא במהירות ובתמיכת לקוחות.

carmonle

New member
נטוויזן לא יותר טובים. בתקופה של

שבועיים + בה היתי מחובר אליהם היו להם הרבה תקלות ב-ADSL והשירות הוא כל הזמן ל-04. אין הצדקה לשם 50$ כאשר השירות שלהם לא בליגה אחרת. כלומר רוחב פס מוגבל, הרבה תקלות, והמתנה לתמיכה כמו לקוח חיוג רגיל. בתור אחד שגלש בנון-סטופ, בזק בינלאומי -4 ימים לא לנסות וישראסרב כ-3 חודשים (הספק שלי כעת)אין להם שום יתרון שמצדיק המחיר שהם גובים. הכי הרגיז אותי שבכל תקלה אצלם קודם כל המערכת שלי לא בסדר ערן

ערן, תודה על העזרה. התגברתי על הבעיה. כמובן שבמקרה שלי אקטקום ובזק לא תומכים בשיתוף ADSL על רשת. ובשום פורום לא קיבלתי תשובה נכונה. ובסוף ההגיון גבר על הכל ופרמטר קטן אחד פתר הכל. אגב באאחד המחשבים אני מגיע למהירות מדהימה של 200-180 Kbps ! תודה על הרצון הטוב. רון

למעלה