שיחה מזוהה

שיחה מזוהה../images/Emo13.gif

כולךנו יודעים שכשאנחנו מתקשריםאז המסרים והמידע מהמדריכים מגיע אלינו כל הזמן בצורה אינטואיטיבית - גם מבלי שממש נתכוון ונשאל על משהו מסויים. אבל בשבוע האחרון מה שקורה אצלי: כל שיחת טלפון שנכנסת אני יודעת ממי היא. הכוונה כמובן עוד לפני שהוצאתי את הסלולרי מהתיק. שתי דקות לפני שהאדם מתקשר אני רואה אותו, או רואה בתודעה - ואז מגיע הצילצול. אני רוצה להשתמש בזה כדי להניע ממש דברים אנרטית אבל עוד לא ממש ניסיתי. למשל: ליצור את השיחה כמו שאני רוצה שתהיה, בדימיון שלי. מה אתם אומרים?

spinareo

New member
גם לי דברים שקורים לי אני רואה אותם קודם

אבל כשהדברים קורים לי אני לא יודע אם כבר ראיתי אותם או לא!!!...

קורה לי בדיוק אותו דבר

גם מוצאת את עצמי בשיחות הזויות עם אנשים שנדמה לי שכבר ניהלתי בעבר...

obobus

New member
אני חושב שהטכנולוגיה שוחקת את היכולות שלנו

בתור ילד, עוד כשלא היה סלולארי הייתי הולך ונעמד ליד קו הבזק בבית (כן.. עוד לפני שהיה אלחוטי) ומחכה שם כי ידעתי ש-X או Y אמורים להתקשר אבל ככל שהטנולוגיה יותר ממלאת את המידע הזה ודוחפת אותו אלינו אנחנו מאבדים את הרגישות שלנו לחלק מהדברים זו התחושה שלי אני חושב שאולי זה משהו שיכול להקשות גם על ניתוב שאת מבקשת, מאחר והתקשורת היא כל כך זמינה ויצירת קשר היא כל כך קלה (טלפון, SMS מייל וכו) ולכן לדעתי יש קושי אמיתי לעשות את מה שאת מבקשת כי זה לא רק לצפות או לחזות מצב נתון אלא גם להשפיע על ההתנהלות והתוצאות שלו, אם אני מבין אותך נכון נראה לי שהיכולת שלך לנתב את השיחה קשורה לא מעט בתזמון שבו את מרגישה את השיחה מגיעה כמה זמן לפני ההתקשרות את יודעת מי עומד להתקשר וזה כדי שתוכלי להערך עם עצמך והאנרגיות שלך בזמן (נראה לי שככל המיומנות גבוהה יותר צריכים זמן התראה קצר יותר, אבל גם לזה יש מינימום הכרחי לדעתי)

spinareo

New member
../images/Emo13.gifזה נכון שהטכנולוגיה שוחקת אותנו אך:

אנו גם שוחקים את הטכנולוגיה טכנולוגיה היא משהו חומרי ולדעתי כל דבר חומרי ניתן לשליטה בו

spinareo

New member
להילה

אתמול בערב אחת מהישויות שלי הסביר לי איך להשתמש בכוחות הוא אמר שאת צריכה לנסות ולחשוב שהאנשים יתקשרו אלייך במקום שכשהם יתקשרו אלייך את תדעי מיהם!!!...

טוב זה ברור, עובדת עם זה. אבל אני מדברת על

המצב בו בפועל כבר מגיעה השיחה. אגב ניסיתי ביומיים האחרונים ואכן זה עובד מצויין: כשאני מקבלת את זה שהשיחה עומדת להגיע, יצרתי בדימיון מה ייאמר בשיחה. עשיתי את זה לגבי שלוש שיחות שחשוב היה לי שהאדם יסכים למשהו/ יניע משהו איתי. וזה קרה נהדר. הייתה שיחה שבה הייתי צריכה לבקש שיתקינו לי כיור בבית בזמן מסויים, מישהי שהתקשרה מחברת אלוני - והיא כבר התקשרה עם הזמן המדוייק שבו רציתי שזה יגיע. נסו את זה בבית!

אהבתי את הביטוי ../images/Emo8.gif

הבוקר למשל התעוררתי לתוך הפסקת חשמל יזומה של חברת החשמל שביצעה בצ'כונה כלמיני שדרוגים (כמובן שהמידע היקר הזה נשכח מזכרוני, אבל ניחא...). היא נקבעה לשעות שבין 08:30 ל 14:00 אחרי שהתחרדנתי לי במרפסת על העיתון, פתאום קלטתי שכל הרכבים של חברת החשמל כבר לא שם... חלפה במוחי חשיבה זדונית שהנה חוזר לו החשמל אוטוטו לא עברו 5 דקות ואני שומעת את המקרר מתחיל לעשות קולות פעילות
הרדיו פתאום חוזר לחיים ואני מביטה למעלה לשמים ושואלת את "כבודו" אם יש משהו שהוא רצה לומר לי
היה מגניב דווקא עם הטלפונים זה קורא לי דווקא כשאני חושבת על פלוני וכמה דקות אחורי זה מקבלת צלצול...
או שאני רואה אותם באותו יום או מקסימום יומיים...
אז אני נותרת ללא מענה עם שאלתי הסתומה.... איפה מליון הדולר שלי

יקירתי אולי פשוט מיליון הדולר

זה לא מה שנועד לנשמתך כאן. אני תמיד מצרפת לכל בקשה שלי מאלוהים - שזה ייעשה אם זה לטובתי העליונה. לכי תדעי מה הנשמה שלי בחרה לעבור כאן - לא רוצה לחתוך את המסלול.... ועכשיו ברצינות - כשמהשו שאנחנו מבקשים לא מתרחש אני מאמינה שאו שזה לא נכון לנו, או שמשהו בתוכנו מעכב את זה. וכאן לא חסר מה שייעכב - אמונות מעכבות, פחדים, מחשבות מעכבות, קושי לשחרר את העבר וכו'.

תגידי...

אם היו נופלים עלי עכשיו שטרות במליונים... מה בדיוק הייתי עושה איתן? מתחרפנת יותר ממה שאני כבר?
ובנימה רצינית יותר?
(כמה רצינות על הבוקר....) שמתי לב במבט לאחור, שבאמת עם יד על הלב
עם כל הנסיונות שעברתי בחיי הקצרצרים... תמיד קיבלתי את כל מה שהייתי צריכה. לא משנה מה זה היה או מאין הגיע, או אם חשבתי בכיוון בכלל, תמיד נופל משהו בשיא ההפתעה - בול בשניה שלא שמתי לב... הקושי הוא בלהפנים את הידיעה הזו... כאילו שיש מישהו מלמעלה שלא נותן ולא יתן לי ליפול.... מצד שני, אולי הקושי בהפנמה, הוא חלק מהידיעה ששום דבר הוא לא בגדר "מובן מאליו", ועלי להגיע (או לפחות לעשות כל שביכלתי) לפתרון בכוחות עצמי... ובנימה אופטימית זו, הולכת להעיר את הבנזוג לפני שיאחר לעבודה

roaic

New member
אבל את אומרת דבר והיפוכו...הילה...

קראתי את תחילת השירשור. ואת המלצת לנו,לנסות ולחשוב על דברים מסויימים בצורה חזקה...ובעיקר אמינה (שבאמת נאמין שזה יכול לקרות). נתת את דוגמת הפלאפון שמתקשרים אלייך...ואת כבר יודעת מי זה. וגם אמרת שניסית לחשוב על מה שאת רוצה שיתקשר אלייך.....וזה אכן הצליח.(כמו ההיא מחברת "אלוני" או משהו כזה)--ואמרת לנו לנסות. ומצד שני,את אומרת בתשובה האחרונה שלך ש " כשמהשו שאנחנו מבקשים לא מתרחש אני מאמינה שאו שזה לא נכון לנו, או שמשהו בתוכנו מעכב את זה." אם יש לי מישהי שאני מאוד מאוד מאוד רוצה שהיא תתקשר אליי או תיצור עימי קשר (האקסית שלי לשעבר..לא ממש רבנו או משהו...היא פשוט החליטה לעזוב)-------אז אם כל בוקר אני אחשוב עליה....ואומר ש "אני יודע שהיא תתקשר אליי וכו' כו'..( שוב,בידיעה מוחלטת שזה אכן מה שייקרה. גם אם מחר,וגם עם בעוד חודשיים).....אז יש סיכוי הרבה יותר טוב שזה ייקרה?? מאשר,לא הייתי "חושב" כלל עליה?? כי מצד אחד,את אומרת תנסו את זה ותיווכחו שזה קורה.(אגב,אני מאוד מאמין בזה) ומצד שני,את כותבת שיש דברים שלא ייקרו,כי כך זה צריך להיות. אשמח להסבר הסתירה הזו

אמנם לא הילה אבל מרשה לעצמי...../images/Emo9.gif

ניקח למשל את הבדיחה ההזויה שלי לגבי המליון דולר פ'סדר? אם הייעוד שלי היה להיות מליונרית עד גיל X זה מה שיקרה בלי שום קשר לפעולות שאני עושה בחיי על מנת להגיע ליום הנכסף הזה... המליונים יפלו מהשמים או שאזכה בהגרלת הלוטו או משהו אבל אם לא נועדתי להיות מליונרית במובן החומרי של המילה אלא הרוחני שלו, אמנם לא יהיו לי מליונים בבנק, אבל אתחיל להתפתח בכיוון הרוחני שלי... מה שאבחר לעשות בתחום כבר לא לגמרי רלוונטי, אבל התחום יקבל תאוצה. ואולי בכלל יכול להיות שאם יפלו לי עכשיו מליונים מהשמיים, מרוב בלבלות אמצא עצמי בחדר המרופד של איזה מוסד לחולי נפש... ואת זה אני עדיין לא יודעת... אבל משהו בפנים חוסם אותי מלקבל את אותם מליונים - על מנת להגן עלי... בוא אתן לך עוד דוגמא סבבה? כבר שנים שאני חולמת להגיע להודו. עזוב את הסמנטיקה והסיבות לחלום הזה, העיקרון הוא שעדיין לא הגעתי לשם. הרצון עדיין קיים, אבל במהלך השנים הבנתי שבעצם "הודו" כמקום לשאוף להגיע אליו היה "סתם" עוד מקום, המהות שמאחורי הסיבה לחלום להגיע אליה כבר מזמן מומש - בדרכים אחרות אמנם אבל מומש. הייתי בטוחה שרק כשאגיע לשם או אהיה שם דברים מסויימים יקרו. הם קרו בלי שום קשר לזה שלא הגעתי לשם. יכול מאוד להיות שבחיים לא אגיע גם... וזה בסדר לגמרי כי אולי לא הייתי אמורה מלכתחילה. אולי את הדברים שהודו מסמלת עבורי אני אמורה לקבל בדרכים אחרות... ואני אכן מקבלת... כל הזמן... לגבי הטלפונים... זה אותו דבר רק מכיוון שונה היה לי למשל סיפור עם בחור מסויים שהסתיים, אבל במשך תקופה מאוד ארוכה הייתי בסוג של אובססיה לגביו. שוב הרצון הזה לקבל טלפון והמחשבות ומה לא... שום דבר לא עזר ולא משנה כמה חזק קיוויתי וביקשתי. בקיצור... כמה שהטלפונים ממנו לא הגיעו ככה התחילו להגיע אלי כל מיני שבבי מידע שגרמו לי לחשוב פעמיים ושלוש האם אני באמת עדיין רוצה שהוא יתקשר.... ככל שהזמן עבר, התחלתי לקבל תמונת מצב על אותו בחור והיא היתה שונה לגמרי ממה שחשבתי עד אז... בסופו של דבר ממש מזל שמעולם לא קיבלתי שום טלפון ממנו כי קיבלתי "במקום" בחור אחר לגמרי
אבל לקח קצת זמן שבמהלכו (בדיעבד) הייתי אמורה לעבור כמה שלבים עם עצמי והרצונות שלי... הבחור מהטלפון? הוא בחיים לא היה מסוגל לתת לי את החיים שרציתי וביקשתי לעצמי... אז אני חושבת שמה שהילה התכוונה בדבריה, זה שכן לבקש וכן לשאול, אבל להיות פתוחים לקבל גם תשובות או מתנות שאולי לפעמים על פניו נראות רחוקות אלפי שנות אור ממה שביקשנו או רצינו במקור - אבל בשורה תחתונה הרבה יותר נכון לנו... זה נכון לגבי טלפונים/אנשים/חפצים שאנחנו רוצים

roaic

New member
אז לשיטתך...בשביל מה להתאמץ בכלל או לחשוב

הרי אם משהו אמור להגיע אלינו (לטובה או לרעה)--אז הוא יגיע או שלא יגיע. ז"א,זה לא ממש תלוי בנו..אלא בגורל שלנו. אם יש משהו שאני הכי הכי הכי רוצה שייקרה לי למשל עבודה..כי אני מובטל...--אז אין ממש טעם "לחשוב" עליו....או אין טעם ממש "לרצות אותו....או אין טעם ממש לבצע "חשיבה חיובית או שלילית לגביו"----כי אם זה צריך לקרות זה ייקרה. מה זה ממש יעזור לי לחשוב חיובי ,לכאן או לכאן. כי אם זה כן יתממש במציאות אז יגידו "כן..אתה רואה....המחשבות החיוביות שלך,והנה...הופ היקום שולח לך". ואם זה לא יתממש במציאות (גם לאחר תקופה של שנה)--אז יבואו ויגידו לי "...זה לא היה צריך לקרות....". והמצחיק הוא שאני עדיין אשאר מובטל. אז איזה היגיון יש לכל התנועות האלה...מחשבות חיוביות...הארה...סודות......יקום......אם כל הגורל כבר נרשם. בהצלחה ו ממש אחלה שיטה לחיות בה.

../images/Emo12.gif יווו...

קודם כל... אני לא מאמינה שיש משהו שלא תלוי בנו אנחנו הרי בסופו של דבר הם אלו שעושים את הבחירות בחיים שלנו לא? כולל איך אנחנו בוחרים לחשוב - בצורה חיובית או שלילית על החיים, בלי שום קשר למה שאמור היה לקרות אתה יכול לשבת חודשים בבית, לשלוח את הקו"ח שלך למאות מקומות שלא היית אמור לעבוד בהם כי התפקידים שמוצעים שמה לא מתאימים לך, אבל בגלל שאתה חייב להתפרנס אתה מחליט ללכת עליהם ולנסות מזלך. לעומת זאת יכולה להגיע הצעה "משום מקום" ואתה תבטל אותה כי היא "לא נראית" לך קורצת (בגלל כל מיני סיבות), ודווקא שם הייעוד שלך נמצא ורק מחכה לך... אמנם תידרש להתחיל בתפקידים זוטרים יותר ממה שקיווית, בשכר נמוך בהרבה לזה שהורגלת או דרשת, אבל יהיה לך מנהל שיבין את הפוטנציאל שגלום בך וירצה לדחוף אותך ולקדם אותך... ואתה בכל זאת וויתרת על ההצעה הזו כי היא לא נראתה לך... מצד שני, בזמן שאתה "יושב בבית" ומחפש עבודה, מה אתה בוחר לעשות עם עצמך? איך אתה בוחר לנצל אותו? איך אתה בוחר לחשוב? גורל? מהו גורל בכלל? מי קבע אותו ומתי? ואיך אתה יכול לדעת מהו? מה התפקיד שלך בקביעה הזו? האם אתה יכול לשנות את הגורל שלך? ואם כן - איך? סתם חומר למחשבה...
שיהיה אחלה שבוע ובהצלחה

roaic

New member
אני לא יודע על מה הילה דיברה

אני יודע מה אני כתבתי לך.....ואני יודע שהתשובה שלך,לא קשורה בכלל לשאלה שלי. אין לי בעיה "ששולחים אותי לעשות חושבים"----אבל שיהיה לי עם מה ללכת לעשות חושבים. לא ענית לי על מה ששאלתי. ובמקום זה נתת לי,דוגמא מאוד לא רלוונטית .

רותי 11

New member
הילה את יודעת לאחרונה שמתי לב

שזה קורה להרבה אנשים, גם כמו הקטע עם הטלפון וגם שמספיק שאני חושבת על מישהו וקצת אחר כך אני רואה אותו וזה קורה לעוד כמה שאני מכירה לאחרונה וזה הולך ומתעצם

למעלה