שיחה ממתינה

גלית1

New member
שיחה ממתינה

מישהו יודע אולי מאיפה אני מורידה את התוכנה או לפחות מה שם התוכנה שפועלת כמו שיחה ממתינה בזמן פעילות האינטרנט ואז אני יכולה לענות לטלפון??? בבקשה אם למישהו יש תשובה תענו לי

אז ככה...

יש מספר תוכנות.. אני ממליץ על ממתינט של בזק.. זה בעיברית.. ממשק נוח.. יש אפשרות לקבל את השיחה ולדבר ללא צורך בטלפון אלא דרך הרמקולים והמיקרופון.. שיחה מזוהה.. אפשרות להעביר למענה קולי..ואפשרות לשמוע את ההודעה תוך כדי הגלישה.. שליחת הודעות טקסט.. תמיכה תכנית.. אני ממליץ.. מצורף לינק..

שיחה ממתינה

יש לך אפשרות לרשום 70* לפניי מספר הגישה של שרת האינטרנט ובכך כל מי שיתקשר אלייך לא יקטע את הגלישה לאינטרנט ויקבל צליל תפוס.יש אפשרות גם להתקין תא קולי פלוס ואז הודעות נשמרות בתא קולי בזמן גלישה.רישום לשרות ממתינט אפשרי,אך זה היה רישום לניסוי (כל מי שכבר יש לו את ההמתינט)כרגע הההרשמה לניסוי הסתיימה,מחכים שהשרות ייצא לפועל לכל דורש.

תומד

New member
התוכנה הרצויה

התוכנה אותה את מחפשת, נקראת בשם CALLX. התוכנה מאפשרת לקבל שיחות טלפון בזמן הגלישה. השיחות שמתקבלות הן שיחות מזוהות, לפי שם וטלפון המתקשר, ואפשר לבחור בין לענות לשיחה, או לא לענות ולקבל הודעה קולית במחשב. להלן מצורף הלינק להורדת התוכנה (שהיא בחינם!!)

למעלה