שיחה מרתקת שהייתה לי עם ידידה שלי,

שיחה מרתקת שהייתה לי עם ידידה שלי,

נקרא לה כ' ולי נקרא לשם הענין ז': כ: לא אוהבת סקינים שחק איתי יהלומים ז:תיכף אני אשחק איתך דגדגנים אני רק אסדר משהו עם הסקין הזה ז:אמרתי דגדגנים? התכוונתי יהלומים כ:טטריס דגדגנים חחחחחחחח ז:מדגדגנים טריים של ילדות סוריות בנות 4 כ:זה מגיע במלח או בחומץ? ז:זה מגיע בנפט כ:זה מגיע כבוש בשמן זית סורי דפוק, דפוק כמוני ז:ולחם 8 דגדגנים יש גם זיתים ממולאים בדגדגן כ:זיתים סורים דפוקים הם קטנים אי אפשר למלא אותם ז:אפשר למלא אותם בדגדגנים של ילדות סוריות בנות 4, הם מספיק קטנים כ:אני צמאה ז:יש לי פיפי, אנחנו משלימים אחד את השני

Fedia Almighty

New member
מעדיף אותם

כשהם טריים - ישר מהקטיף! אחח.....נוסטלגיה.... נזכרתי עכשיו איך כשהייתי קטן, כל המשפחה הייתה יוצאת לשדה של דוד ראובן. היינו קוטפים דגדגנים (רק סוריים, כמובן), וממלאים בהם דליים שלמים. בצהריים, אחרי המנה הרביעית פוצצנו אחד את השני מכות בניסיון לחטוף את הגדגדנים המשובחים הללו. תמיד הייתי זוחל בשקט מהמהומה ואוסף את הדגדגנים שנפלו או חוטף כמה לסבתא בזמן שאני בועט בקוצב לב שלה. הייתי שוטף את הדגדגנים טוב טוב עם המוגלה מהברז (שלא יהיו חיידקים). בערב, עם חברים שלי, היינו משפדים את הדגדגנים וצולים אותם לאור משפ' ספקטרה. הם דולקים כמו יהודים, רק בלי הריח. איזן ילדות מופלעה....עושה לי טעם של שלשול בפה.

Fedia Almighty

New member
בשנת שמיטה...

היינו טוחנים פטמות של עזים ואופים מצות כשרות בהשגחת רבי יהודה יכדצמקיפ"ג - סגנו של הפדופיל הראשי של הכפר, חיים מוכר החלב. מוזר איך שהילדים שלו תמיד נראו עליזים.....עד היום אין לי מושג למה....אולי הוא חלב אותם עם מוזיקה?

טעם של שילשול בפה?

נראה לי שזה לא היה דגדגן אלא רקטום, אילו גם יכולים להיות טעימים. ד"א, אנחנו במסע שיכנועים למערכת תפוז להוצאת אייקון של רקטום. מי בעד?

Fedia Almighty

New member
בטח שזה רקטום !

אין לו אפילו את השומה של תמר. למרות שבפרופיל.........

למעלה