שיחה על אמיר בבית האח הגדול

שיחה על אמיר בבית האח הגדול../images/Emo17.gif

ממש עכשיו החבר'ה שיושבים בחצר דיברו על אמיר או יותר נכון בעיקר איילה שאמרה שהיא מתה עליו ושהוא חתיך הורס ובעיקר אוהבת את האנושיות שלו ודיברו על הפגישה של אמיר וינאי בבית האח הגדול VIP וגם על החתונה שלהם. לאחר שנוהלו המון שיחות על מתמודדי העונה הראשונה הרגילה אמיר הוא המתמודד הראשון שמוזכר בבית האח הגדול 2 מעונת הVIP אמא שלי קראה לי מהחדר: רעות בואי מהר איילה מדברת על אמיר וינאי וכמובן שנתתי ריצה לשמוע

OOOO0

New member
כן, ראיתי.../images/Emo13.gif

זה התחיל מזה שהם דיברו על משימת המסעדה המעופפת. איילה תיארה את המשימה וסיפרה איך כל אחד היה צריך לזהות את המכר שלו מלמעלה כשעל ראשו כובע גדול. אלירז שאל אותה האם אחר כך כולם זכו להיפגש עם מכריהם, והיא אמרה שלא, רק אמיר זכה להיפגש עם בן זוגו ינאי. ג'י אמרה שהפגישה מאוד ריגשה אותה ובמיוחד התגובה של אמיר ברגע שיצא מחדר האח הגדול. איילה אמרה שאמיר נראה לה אחלה גבר, וג'י אמרה:"כן, הוא חתיך." אז איילה אמרה:" כן, אבל לא רק זה, הוא גם נראה לי אנושי."

זהו שלא שמענו איך השיחה

התחילה, הטלויזיה בחדר של הוריי דלוקה כל היום על ערוץ 20 כי מעונת הvip אמא שלי התמכרה/tapuzforum/images/Emo13.gif והיא שמעה את השם של אמיר פתאום ומיד קראה לי/tapuzforum/images/Emo9.gif

למעלה