שיחה עם אבא שלי....לו רק הייתה לפני 10 שנים

ורד 1970

New member
שיחה עם אבא שלי....לו רק הייתה לפני 10 שנים

דיברנו על כריסטוף - הבחור הצרפתי שיצאתי איתו במשך שנתיים וחצי - האהבה הכי גדולה שהייתה לי בחיי. הם ידעו שהוא ידיד שלי ולא שאלו עליו מעולם,ואני לא סיפרתי מעבר.(אני חושבת שאמא שלי הבינה) בסופו של דבר סיימתי את הקשר הכי יפה שהיה בחיי,את האהבה הכי ענקית שהייתה לי בכאב גדול,כי הוא לא היה יהודי. וידעתי שאין טעם לספר להם כי הם בטח לא יקבלו אותו ואני סתם אאכזב אותם.למרות שיכולתי לעשות בסופו של דבר מה שאני רוצה - מעולם לא התערבו בחיי,נתנו לי לבחור ולהחליט לבד. אבל התחושה שהם יתאכזבו גרמה לי לוותר. בשיחה עם אבא שלי - הוא שאל מה איתו ולמה היינו רק ידידים,אז סיפרתי לו ואמרתי לו שהוא לא יהודי - צרפתי נוצרי. מה הייתה תגובתו של אבא שלי??? "אז מה? היה מתגייר"
ומכאן הבנתי שגם אם לא היה מתגייר וזו הייתה הבחירה שלי זה גם בסדר. היה לי כל כך עצוב וויתרתי על אהבה אמיתית שלא תחזור לעולם שאל אותי - "מה איתו היום"? עניתי - "נשוי - פיספסתי אותו סופית ביוני אחרון" אנחנו חברים בפייסבוק - החלפנו כמה מילים - התעדכנו - והוא אמר לי שהוא עדיין חושב עליי לפעמים,נזכר בימים טובים,בתקופה טובה... ולי עצוב
מקדישה לו שיר http://www.youtube.com/watch?v=Boc2FKq1664&feature=related

hofit1980

New member
עשית לי עצוב.....מאחלת לך אהבה אחרת שתהיה....

מיוחדת בדרכה. מוצאת עצמי מצטערת על דברים שעשיתי פעם, מבינה שחרטה הינה כואבת ומעציבה, אך יודעת שכשהיא עוברת, מבינים כי ישנם דברים טובים לא פחות. שבת מופלאה שתהיה לך.....

A M S T A F1

New member
אפשר להפוך פרה לנקניק... אבל לא נקניק לפרה

לכן ובהתאם לזאת אם יש לכם כעת אהבה תחזיקו אותה ותהנו מהכל כי הזמן הוא חזק והמציאות עוד יותר בסוף כולנו עפים כמו חול ברוח ושוכחים את האתמול.....

A M S T A F1

New member
אתם פורום של אנשים מתוקים שמרגשים אותי

לעיתים עד דימעה בקצה העיין

אה..סליחה??!!

נראה לי שהתכוון ברצינות, עד כה הוא לא אמר דבר שהוא לא באמת מרגיש, ועוד את כמנהלת? אני מבינה שזה מצחיק, אבל לפחות תסבירי את עצמך...

ורד 1970

New member
תודה ../images/Emo13.gif

לפעמים אנחנו מעריכים אחרי שאנחנו מאבדים.... שבת מקסימה גם לך

הפלא ה8

New member
ורד הכל לטובה

את הנעשה אי אפשר להשיב, תזכרי את הרגעים הטובים והמעולים וזהו. אני בטוחה שעוד תהיה לך אהבה גדולה לא פחות מכריסטוף.

ורד 1970

New member
../images/Emo13.gif תודה

איתו היו רק רגעים טובים - זיכרון טוב ורק טוב

sweetdana

New member
../images/Emo24.gif

ורד, אני מקווה שהאהבה האמיתית שלך עוד מחכה לך... זה גורם לי לחשוב על כל אותם בני זוג פוטנציאלים שלפעמים יוצא לנו לסנן כי הם לא עמדו מספיק בקריטריונים של רשימת המכולת שלנו, או מה שהמשפחה והחברים מצפים מאיתנו, כי הם פשוט לא התאימו לדמות "האביר על הסוס הלבן" או "אשת החלומות" שמצויירים באגדות שסיפרנו לעצמנו בכל מקרה, מאחלת לך לחוש אהבה בקרוב

פלא68

New member
את יודעת מה עצוב, נכוון

זה שאת עדיין דשה בו. (10 שנים אחרי האין אישור). חתכת ? תמשיכי הלאה. (קל לומר קשה לעשות ? אין ברירה). ואולי לפני 10 שנים התשובה של אביך הייתה שונה. אבל מה שמוזר זה, שגם את היית שונה לפני 10 שנים. וש10 שנים את עדיין תקועה באותה נקודה בלי שיטחי גבול וגדר הפרדה. הייתי ממליץ לך על הקואוצ'רית שלי - אבל אני בטוח שתסתדרי.

ורד 1970

New member
אם היית מכיר אותי היית מבין שאתה מדבר שטויות

אני ממש לא תקועה,אני המשכתי מזמן הלאה בחיים שלי,אני לא מתכוונת אפילו להסביר לך את ההמשך או להתנצל

© RoNa

New member
אם זה לא הלך

ולא משנה מה היו הסיבות לכך, כנראה שזה לא היה צריך להיות. גם אני מאמינה שמחכה לך אהבה גדולה בפנייה הבאה ימינה..

A M S T A F1

New member
אה סליחה

אני עכשיו עובד על פרוייקט חדש לפסח כמובן הכל כשר כשר אבל ...משגיח.... אז ככה לוקחים מצה מרככים אותה ומגלגלים אותה סביב לנקניקיה (כשרה כמובן) ומנסים לטגן את זה אולי לעטוף בביצה או משהו בקיצור למישהו יש רעיונות זה נקרא הוט דוג לפסח....

A M S T A F1

New member
זהו נישארו לי עוד 30 לילות סדר ואני עף מפה

סופית חברים הכל זמני אז למה ליסבול

למעלה