שיחה עם מתקשרת. מה קרה? צריכה מילה טובה.

שיחה עם מתקשרת. מה קרה? צריכה מילה טובה.

שלום,
אני רוצה לשתף אתכם עם שיחה טלפונית שהיתה לי עם מתקשרת ידועה.
עלות השיחה היתה גבוהה.

שאלה אותי עם אני נשואה אז עניתי ב"וודאי" , באותו הרגע היא החלה מסע של התקפות כלפי

המתקשרת תקפה אותי ואמרה לי שיש לי טון דיבור פוגע ומעליב ושאלה אם פעם אמרו לי זאת? עניתי שלא.
אמרה שיש לי בעיה בתקשורת שאני צריכה לספור עד 10 לפני שאני מוציאה מילה מהפה. אמרה שהיא מצטערת שלקחה את השיחה איתי
אמרה לי שבעלי בוגד בי (בעלי הוא האדם הכי משפחתי שאני מכירה) שאני יעבור ניתוחים ושאני יתגרש. אמרה שהיתה לי ילדות קשה - (לא היתה לי ילדות קשה). בקיצר, לא אמרה כלום ורק המשיכה להעליב אותי.
כשניסיתי לדבר בקול חנוק והסברתי שהתקשרתי אליה במטרה כדי שתעזור לי לגבי נושא של התפתחות אישית ובייעוץ לימודי.המשיכה לרדת עלי שאני לא מפסיקה לדבר וכמה אני מדברת ובעצם היא לא הפסיקה לדבר.
לבסוף אמרה שאני אשה מטומטמת ושחבל עלי, שיש לי ראש קשה. בזה היא צדקה - כי אני מטומטמת שהתקשרתי אליה. נכון שיש לי בעיות עם עצמי אבל למי אין? סך הכל יש לי הכל בחיים ובאותו הרגע הבנתי זאת. אני מודה לבורא עולם על כל הטוב שנתן לי.
אבל אני לא אשכח לה איך גרמה לי לבכות אחרי השיחה.
האם זה תיקשור?

רותי 11

New member
אני בהלם - אחת כזאת בטוח לא מתקשרת

ובטח לא באה ממקום מואר אלא ממקום
של סחיטה כספית ומה זאת הגישה הזאת?
אני באמת בהלם וחבל ששילמת לה

UNIVERS1

New member
אוי ואוי!!!!

יקירתי, תשתדלי לשכוח את השיחה ההזויה הזו.. כמה שיותר מהר....

האישה הזו ממש לא בסדר....

snoopytush

New member

מילא שהיא לא מתקשרת בשקל
אבל גם הגישה שלה בקרשים...

lana24

New member
אני בשוק!

עזבי מתקשרת או לא- זאת לא צורת דיבור בכלל!
נראה לי אם יש מישהי באירוע שיש לה בעיות עם עצמה זאת היא :S

תמשיכי הלאה. סתם סחיטה כספית

תודה

תודה לכולכן על התמיכה, הבנתי במהלך השיחה שמשהו לא בסדר איתה אבל כנראה קצת חששתי ממנה, לא יודעת למה לא היה לי את הכח לנתק את השיחה ולדרוש את הכסף חזרה. זה קצת מוזר כי אני בדרך כלל לא כזאת אני עומדת על שלי ונלחמת בצדק.

רותי 11

New member
קרן אור אל תקחי את זה כמשהו

גורף לשאר המתקשרים כי הם לא
כאלה כנראה נפלת באמת על אחת
שסתם באה לסחוט כספים אבל לפחות
שהייתה נעימה.

למעלה