שיחה שאתמול קלטתי.....

מיטללל

New member
שיחה שאתמול קלטתי.....

בין 2 ילדות דיי חמודות בנות 15,16 (+-) - איך אמרת לו שאת בת 17 וחצי? - מה? אני לא בת 17 וחצי? :) - נו באמת. הוא יגלה את האמת... - שיגלה. גם ככה לא ממש ממש יש לי חשק אליו. - אז תגמרי את זה איתו? - לא יודעת. אולי. אנחנו עוד מעט נוסעות לאילת. אולי שם אני אפגוש מישהו יותר יפה. - בסדר. אם תמצאי מישהו יותר שווה, רק אז תפרדי מx. או מקסימום תצאי עם שניהם ותבגדי בו. מה שx לא יודע לא יכול לפגוע בו! - |צחוק | צחוק | צחוק| ... הסתכלתי עליהן המומה. לאיפה הגענו? כבר בגיל הזה???????

s h i r k u s h

New member
הכל השתנה בעולם...

סה"כ אני לא ממש זקנה, רק בת 20, אבל רואה את החופשיות שבה מדברים היום על הכל ואני די בהלם מזה. בנות 12- 13 מדברות על דברים שעכשיו בגיל 20 אני מתביישת לדבר על זה ומדברת רק עם החברות הכי טובות.

Lancelot99

New member
כ"כ נכון וכ"כ עצוב... אני מאשים את

MTV ואת המורדים בזה, ובשאר פשעי האנושות...
כשהייתי בגילם לא ידענו אפילו מה זה הדברים שהם מדברים עליהם (ואני לא כזה זקן.. 22 כולה). איכשהו נוצר מצב אבסורדי שבעשור האחרון ילדים נחשפו ליותר מדי דברים שהם לא צריכים (לדעתי) להיחשף אליהם, ומספיק שמישהו אחד יכנס לעסק בשביל להדליק את כולם... כאילו - גאד פאקינג דמאט.. קראתי לפני שנה בעיתון על ילדה בת 11 שנכנסה להריון מהחבר בן ה12 שלה. וזה לא קרה בסודאן או משהו כזה. זה קרה פה, בארץ

fishey

New member
הקלות הבילתי נסבלת של הטימטום

אני לא יודע אם יש את מי להאשים במצב הזה אבל חבל שהגעמו איליו ... אין יותר רגש אצל בני הנוער האלו הם לא מכירים בקיומם של מושגים כמו אהבה נאמנות כנות יושר ....לא איכפת להם מכלום ולגבי צורת הדיבר והתוכן תפתחו את הערוץ של הכנסת או כל ערוץ אחר ותבינו מאיפה הם למדו הכל ... אני ממש לא רואה את הנוער הזה מגיע לגיל 18 ונותן תרומה כלשהי לחברה (בין אם שירות לאומי או צה"ל וכו...)ואם כן אי חושב שהם יביאו יותר מעמסה על המערכת מאשר יתרמו ...

SANGUSUGA

New member
כן??? אז לך לעזאזל, אתה יודע מה?

אני כועס. מאוד. הסכמתי איתך לחלוטין (כמעט), עד שהגעתי לשורה האחרונה של ההודעה שלך! אמרת שאין רגש - נניח. אני מסכים שמדגם מיצג של הנוער יראה שהרגש באמת כבר לא ממש קיים (כמובן שבכל הכללה יש יוצאי דופן). הערת על השפה - מסכים לחלוטין! אבל אתה לא רואה את הנוער תורם למדינה????? לא מקובל עלי! תחשוב על כל המדריכים בתנועות הנוער. הם בדיוק הנוער שיתרום. החניכים בתנועות האלה, עם כל הכבוד, יכולים לתרום, ויכולים לא. תלוי במדריכים שלהם. אבל המדריכים? הם בדיוק התרומה למדינה! חלק נכבד מהם גם ילך לשנות שירות. הם מגיעים לצבא איכותיים יותר מחבר'ה אחרים (נתונים של צה"ל), ולא מהווים נטל בכלל! אז אתה לא רואה את החלק הזה? החלק הזה הוא מיעוט? לא נכון כ"כ! כי אם הוא היה מיעוט זניח, כל תנועות הנוער והמפעלים שלהן היו נופלות כמו אבן לתוך בריכה. אבל הן לא! ז"א שהנוער כן תורם לארץ, ולא מהווה כ"כ נטל. אני מסכים. יש את הנוער שכן. אבל אי אפשר להסתכל רק עליו ולהגיד "הנוער הוא נטל". כי תנועות הנוער, והאנשים היוצאים לשנת שירות הם לא נטל. הם ברכה. ואני גאה להיות מדריך בתנועת "בני המושבים", ולא רואה אף אחד בתנועה הזו, או בכל תנועה אחרת, ל"נטל". סבבה?

fishey

New member
לוקח את ההכללה בחזרה אבל

לצערי רוב הבני נוער שאני רואה הם ממש לא כמוך אני בטוח שיש עוד כמה טובים כמוך, אבל עדיין הרוב פשוט מזעזע ....

SANGUSUGA

New member
נכון, הרוב הם באמת לא משהו

אבל זה לא רוב מוחלט. זה פשוט רוב. סטטיסטית. אני מבין את הצורך בהכללת, ומסכים איתו, אבל הפעם הקביעה שלך לדעתי לא הייתה נכונה. זה הכל. וד"א - עכשיו אני כבר לא כועס

pain is MY love

New member
הכל הפך להיות הרבה יותר קל וזמין...

כבר בגיל כזה.... חכו חכו מה יהיה עוד כמה שנים....

../images/Emo2.gif די כבר!!

אותי מה שהכי מעצבן אותי זה החלק הזה: אנחנו עוד מעט נוסעות לאילת. אולי שם אני אפגוש מישהו יותר יפה. למה אנשים באים אלי הבייתה, מזהמים לו אותו ומתייחסים לעיר הזאת כאילו היא בית זונות?! אנשים גרים פה! נמאס כבר! אתם יודעים מה הולך פה בחופש הגדול? שכונה אחת גדולה! ילדות בנות 13 באות לאבד בתולים באכסניות נוער ובים

pain is MY love

New member
אין מה לעשות..

אילת זאת עיר החטאים. מצטערת. ברור שאני לא מצדיקה ילדות מושפעות בנות 13 שרק נוסעות לאילת כדי לאבד את הבתולין שלהן. אבל באילת יש אווירה של חופש, של בילוי של קיץ חם ולוהט... נו אתם יודעים...

hero D

New member
ואני דווקא חושבת....

שתל אביב עדיין זו עיר החטאים הכי גדולה שיש...חחחח

אנחנו נשמעים כמו חבורת זקנים../images/Emo13.gif

למרות שאני מסכימה עם מה שנאמר אבל סתם זה היה משעשע...זה באמת השמע כך ...."הנוער של היום.."

hero D

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo45.gif

טוב אני בראש הזקנים פה...למרות שאני נראית נוער, כבר עברתי את שלב הנעורים לצערי...חחחחח

pain is MY love

New member
תל אביב ללא ספק

היא עיר החטאים של ישראל אבל היא זמינה מדיי! אז מה זה שווה? אני גרה בראשון לציון 10 דקות מתל אביב אז כמה פעמים בשבוע כבר אפשר לחטוא בלי להשתעמם?...
דווקא בגלל שאילת קצת יותר רחוקה ולא כל כך זמינה אז עד שכבר נוסעים לשם זה לרוב כולל בתי מלון, יציאות, אלכוהול ושחרור כל העקבות....

אילת? עיר חטאים? ../images/Emo4.gif

אווירה של חופש בילוי וחום יש גם בחורף
נו טוב אולי אתם צודקים אבל כשגרים כאן זה אחרת לגמרי

pain is MY love

New member
זה הקטע

שאת גרה שם אז את רגילה לזה בשבילנו זה המקום להשתחרר בו אני בחיים לא אשכח איך כשנסעתי עם חברה שלי לאילת סיימנו איזה 2 קופסאות סיגריות ביום רק כי התלהבנו מהקטע שבאילת אנחנו לא צריכות להתחבא מההורים חחחחחח

למעלה