שיחה שלי עם מלצרים

• פותח הנושא gesus
  • פורסם בתאריך

gesus

New member
שיחה שלי עם מלצרים../images/Emo54.gif

אתמול בערב ישבתי עם כמה מלצרים מהמסעדה שאני עובד בה והתחלנו לדבר על כמה לקוחות היו ואיזה מוזר שהמסעדה היתה מפוצצת ביום א' בערב. בסוף אחד המלצרים החדשים שאל אותי במירמור אם אני (שליח) מגיע ל-50 לשעה אז אמרתי לו שאנחנו לא מרוויחים בהרבה יותר מהם,רק איזה 35 לשעה. אז הוא אמר לי שהם בדר"כ עושים סביב ה-20 לשעה. וזה עוד במסעדה נחשבת בראשון עם הרבה לקוחות.

.... אצליינו זה תלוי כמה לקוחות היו

... ו.. מממ... הייתה לי פעם אחת שיצא לי 25 לשעה.. ( אבל רק פעם אחת
) ופעם אחרת 20 לשעה.. זה ממש תלוי.. ולשבת בסוף המשמרות ( בערב ככה מאוחר בלילה
) ולדבר עם האחראי משמרת ועם המלצרים שנישארו זה דווקא ממש כייף
גררר... חחח.. במוצש חזרתי ב-2 בלילה חח כשסיימתי לעבוד ב-12 וחצי

gesus

New member
זה באמת כיף,אבל...../images/Emo54.gif

כשעובדים רצוף מיום שישי בערב ועוד בבוקר אחרי זה יש לך משמרת אז בסופו של דבר אתה שואל את עצמך האם היה שווה להתווכח האם לשים תירס ברוטב של ספגטי נפוליטנה או לא במקום לישון עוד שעה.

get well

New member
../images/Emo42.gifאני מתה על השיחות של הבוקר..

אנחנו סוגרים ב5 בבוקר ולפעמים נשארים עוד איזה שעה טובה לזלול ולרכל...

champ

New member
תגיד לו שיילך ויוציא רשיון נהיגה...

ויהיה גם כן שליח..
אגב, סתם שאלה, לגבי חתימתך, מה יש בעוד 25? 25 מה? יום/חודש/שנה?!

gesus

New member
לא כל אחד יכול../images/Emo54.gif

תאמין לי שכל אחד היה רוצה במסעדה הזו להתחלף עם אחד השליחים אבל תאמין או לא יש כאלה שמפחדים. אני מנסה לשכנע חבר שלי שיוציא רישיון ל-50 סמ"ק כדי שיוכל לעשות משכורת נורמלית לחייל משוחרר אבל הוא מפחד לעלות על הכביש עם קטנוע. ובתשובה לשאלתך,כשיגיע הזמן אתה תדע מה יהיה בעוד 25.

champ

New member
טוב.. מפחד זאת באמת בעיה.. ../images/Emo4.gif

ועדיין לא הבנתי 25 מה...? ועוד הערה אחרונה (רק בגלל שממש משעמם לי..) ההקסגון לא עד כדי כך גרוע...

gesus

New member
הוא לא כזה גרוע אבל../images/Emo54.gif

כשהאופנוע הקודם שלך היה GPZ מדהים ויש לך כבר יותר משנה רישיון לא מוגבל ולא עשיתי איתו כלום חוץ מרכיבה של 10 דקות על DR650 אז הקסגון יכול להיות די מבאס. שלא נדבר על זה שאני לא רוצה לעבור איתו את ה-100 קמ"ש.

champ

New member
האמת, האופנוע שלי הוא KLE500

אבל אין לי כלום נגד GPZ... וכן, קשה להשוות את זה לקטנוע מכל סוג שלא יהיה...
טוב, נפסיק כאן לפני שמנהלת הפורום תכעס

Reservoir Dog

New member
Gesus סיקרנת אותי....

לגבי הוצאת רשיון על קטנוע 50 סמ"ק.. אני אומנם חייל אבל בוא נגיד שיש לי את התנאים אולי לעבוד ערבים וזה נשמע לי מתאים.. מה התהליך כמה העלויות שלו ? ואיך זה יישתלם לי במשכורת של שליח ? ואם כבר שליח קטנוע אז איפה ?

gesus

New member
איך אני יכול לעזור לך?../images/Emo54.gif

הוצאת רישיון-אם יש לך מעל 3 שנים רישיון לרכב אתה צריך לעשות מבחן שליטה במגרש.אם אין לך 3 שנים רישיון אתה מחויב ל-8 או 15 שיעורים וטסט של מגרש ונסיעה בכביש.תאוריה צריך לעשות רק אם אין לך רישיון,אם יש לך אז אתה מקבל פטור. המלצה שלי,תוציא רישיון לרישיון עד 500 סמ"ק ולא אוטומטי כי אי אפשר לדעת אם פתאום יבוא לך קטע של אופנועים,חבל להגביל את עצמך. אם אתה רוצה יותר פרטים תגיד לי איפה אתה גר ואני אשלח אותך למורה באיזור שלך. האם זה משתלם?זה כבר תלוי בך ובאיפה שתעבוד.אני לא עשיתי רישיונות לאופנועים מטעמים כלכליים אלא מטעמי FUN.היום אני יכול להגיד לך שאם לא הייתי מוציא רישיון הייתי חוסך לעצמי הרבה כסף אבל גם הרבה כיף. איפה תעבוד-כאן זה הגבול,אני לא לשכת עבודה ולא המכון להכוונת חיילים. אם אתה צריך עוד מידע קפוץ אלינו לפורום אופנועים,גם אתה CHAMP!!!

Reservoir Dog

New member
Gesus תודה ..

תודה על הפרטים,נראה לי שיהיה לי טוב לדעת את הפרטים האלה במקרה וארצה להפעיל את האופציה הזו שיכול להיות שיהיה לי טוב מאד אם כן כי אני כל הזמן על הכבישים בהרבה רכבים וזה בטח לא אותו דבר כמו אופנוע/קטנוע אבל זה הוסיף לי המון נסיון..אוקיי אז עוד 3 וחצי חודשים בערך יהיה לי רשיון על הכביש 3 שנים. ולא ביקשתי כיוון לעבודה התכוונתי לשאול אותך בתור מה עבדת בתור שליח ועשית כסף טוב ?

gesus

New member
עושים המון כסף!!!../images/Emo54.gif

סתם.הכל יחסי לכמה שהתרגלת להרוויח ולאיפה שאתה גר. אני עד לפני שנתיים מלצרתי במסעדה עד שהחלטתי שאני רוצה לטחון את עצמי קצת אז עבדתי בבקרים בשליחויות של מסעדה אחת ובערב עבדתי במסעדה אחרת. אם אני לא טועה הרווחתי לפחות 10,000 ש"ח בחודש. אחרי חודשיים כבר קיבלתי יותר משמרות במשלוחים אז עזבתי את המסעדה(יותר נכון התפטרתי ברעש וצלצולים). מאז אני עובד באותו מקום ומרוויח לא רע... כמו שכתבתי למעלה,אני מציע לך לעשות רישיון על 500 סמ"ק ולא על 50 סמ"ק למרות שתצטרך לעשות מינימום 15 שיעורים לא משנה כמה וותק יש לך על רכב.

champ

New member
פורום אופנועים?

אני גולש שם כבר שלוש שנים...

למעלה