שיחה תרבותית !

• פותח הנושא NadY
  • פורסם בתאריך

NadY

New member
שיחה תרבותית !

שלום אני מתנועת הנוער העובד והלומד... ובאתי לפה מסיבה אחת... נמאס לי לדבר על הצופים והנוע"ל בלי לדעת יותר מדי על הצופים ! אז הייתי רוצה שתסבירו לי ת´כלס מהי תנועת הצופים ודברים שהיא עושה חוץ מפרסומת וגיוסים שיש לציין שהם מעולים ! ובבקשה אל תזיינו תשכל אם דברים שלא קראתם בכל כמו שבועת או אמרות הצופה כי כמו שהרבה אנשים מ הנוע"ל יכולים להגיד את זה אלו אמרות ריקות ! וממש לא באתי לפה לריב אלא ללמוד.. אפילו תתנו דוגמאות בתור שבטים כי זה יותר מייצג ! או איך ועל מה אתם עוברים ומעבירים פעולות פשוט ספרו ! יחי המהפכה ! צופים נוע"ל התאחדו, נוער ונוער נגד אנשים הורסי החברה !

די כבר!!!!

תגידו מה אני היחידה שזה מעצבן אותה כבר שיש איזה 300000 הודעות מהנוע"ל שמבקשים לדעת מה הערכים וכל זה על הצופים?! תספרו כמה הודעות שונות כבר יש על זה! תגיבו להודעות אחרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meijen Shaggy

New member
הנה כל מה שרצית לדעת: ../images/Emo15.gif

על מידות הצופה.
על התפיסה הערכית.
על מטרות התנועה. מצורף גם קישור להודעה בעמוד הזה של "וואו זה נוראי" שסיכם הכל בקצרה. כמו כן, הוספתי קישור לאתר הצופים בישראל, שם תוכל להעשיר את ידיעותיך אודות הצופים (מעבר למה שהובא כאן). שנה טובה שתהיה לך!

NadY

New member
לא ! לא! ושוב לא !

לא נכנסתי לפה במטרה של לקרוא ולהחכים מהן מטרות הצופים אולי כן.. אבל לא בדרך שאת או אתה מציע\ה לי ! אם הייתי רוצה לקרוא את החומר הנ"ל הייתי עושה זאת ממזמן כי המון פעמים אני באתר הצופים המסויים הזה כדי לעקוב אחריו ולהבין דברים וכן גם אני מודע ! לשמוע הגינג´ל המטורף שם ! רציתי לשמוע אותכם בתור מה שידועים כבני אדם..בני נוער ממש כמוני ובערך כ 150 אלף בתנועות הנוער (ביחד) לא אכפת לי מי יותר גדול כמה למה ושמה... אני רוצה ללמוד על חברי לתנועות הנוער ולא דרך איזה טקסט שאני מניח חצי מאנשי הצופים (כמו ערכי התנועה של הנוע"ל) לא קראו בכלל.. תענו זה לא כזה קשה אם אני יכול לשניה לקפוץ מהפורום של הנוע"ל שאגב גם ם בימים אלו מוצף בהודעות מהצופים... תעשו מאמץ שלא תהיה לי הילה לדבר או לחשוב עליכם דברים שאני לא רוצה ! נוער ונוער קום והתהלך בארץ ! לנו יש תכוח לשנות! צופים ונוער עובד..כל תנועות הנוער פקחו עיניים והתאחדו !

yuyu yop

New member
כנס רגע

נמאס ליץ הייתה לי בעייה במחשב שלא הייתי יכול לכתוב הודעות וכל הודעה שנייה הייתה כזאת: אני מהנוע"ל לא באתי לריב מה הערכים שלכם? ושאר ההודעות שנראו ככה: מה הערכים שלכם? וגם למה אתם מבזבזים כסף על פרסום? וכו´ דייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אתם מהנוע"ל אנחנו מהצופים כאן זה פורום צופים כמו שאנחנו לא מתחילים בפורום שלכם מריבות אל תתחילו אצלנו. והרי ידעת שתפרוץ מלחמה.....

NadY

New member
האם אתם עיוורים ?

אנשים באים לפה כדי ללמוד להבין להחכים ואף לנסות להבין את הצד שני! ואתם מה עושים סותמים את הפיות כי נמאס לכם לדבר כה יוצא שם רע לאנשים אני לא אהיה מהמפגרים שברגע שאחד מקלל טועה או אפילו אומר דבר שטותי ישר מפיל את זה על כל התנועה וחושב שהוא ניצח באיזו שהיא מלחמה... ! אם נמאס לכם כנראה שאתם אנשים קטנים ! קטנים יותר ממה שנדמה לכם ! כי הייתם צריכים לעמוד בשם תנועתכם ומעצם היותכם בני נוער כמוני ! ולדעת שלי אכפת ומעכשיו אני כבר לא יודע מה דעתי על הצופים וכנראה שהיא לא תשתנה כנראה בגללכם ! ולא אל תעבירו אותי להודעות אחרות או מקומות אחרים ! שאלתי אותכם דבריםש רציתי לדעת והיו חשובים לי שאני אכיר את התנועה השניה ! כנראה שזה לא יקרה והצופים בעיני תראה כתנועה שתקנית וותרנית ! אומנם אם הרבה חניכים !

אתה צריך להבין....

שלא סתם נמאס לנו! נמאס לנו כי במשך שבוע שלם מגיעים "נציגים" של הנוער העובד והלומד ושואלים את אותן השאלות (מה הערכים שלכם וכו´) או לחלופין רושמים מילות "חכמה" כמו: איכסה צופים
.... והסיבה היחידה שמעבירים אותך להודעות אחרות היא ש-5 דקות לפני שאתה רשמת את ההודעה שלך מישהו אחר (מהנוע"ל, כמה מפתיע) שאל בדיוק את אותה השאלה (שוב, כמה מפתיע) ולאותו בן אדם ענו... תשובה ארוכה ומפורטת... אז למה אתה לא קורא אותה? נתנו לך קישור להודעה בפורום הזה, לא לאיזה אתר שלא קשור אלינו! אתה צריך להבין שזה מעצבן לראות שוב ושוב ושוב ושוב את אותן השאלות חוזרות על עצמן!!!!!!

yuyu yop

New member
נועה כנסי שנייה וגם אתה מה ת´מתחמק!

אם את יכולה תמחקי את השרשורים האלה בבקשה גם זה מעצבן וגם מבזבז מקום להודעות יותר מענינות וחשובות. ואתה... תגיד לי אתה דיסלקט? מה אתה מזבל את המוח? קראת מה רשמתי התגובה שלך לא הייתה קשורה אפילו למה שאמרתי...

כנס להודעה "סיכום וזהו"...

יש יש תשובות לכל השאלות שלך, ובדיוק כמו שאתה רצית לקבל אותן, במילים של חניך בתנועה ולא מיתוך ערכים ותפיסות קיימים שניסחו בישבילנו. מקווה שזה יספיק לך, נועה.

למעלה