שיחותי עם אלוהים.......

LoveBeing

New member
שיחותי עם אלוהים.......

לפני כמה ימים ידידה אמרה לי שהיא דיברה עם אלוהים והגיעה למסקנה שהפסקתי לדבר איתו... ולא ממש הסכמתי. ואז קיבלתי משהו של הברסלבים- בקשר לתפילות. והבנתי שזה מאוד עוזר להתפלל בלחש. עשיתי את זה וזה היה כמו לדבר עם אהובה... אני קצת מתבייש לדבר על זה אבל זה חשוב...... באהבה, גיל נ..ב אני חושב שתאהבו את הבלוג שלי...

גריני

New member
"והעיקר, והעיקר... לא להתבייש" ../images/Emo8.gif

אני חושבת שכל מה שעושה לך טוב - מתקבל בברכה! אם בא לך להתפלל - למה לא? אם בא לך לשיר לו שיר - בודאי מבורך ואתה בטח מכיר את הסיפור על אותו הילד שנכנס לבית הכנסת ביום הכיפורים, והוא לא ידע להתפלל - אז הוא שרק... ושריקתו היתה זו שהתקבלה הכי טוב - שם למעלה. אז, לפעמים אנחנו אולי מאבדים את הקשר, את המילים ובמצבים כאלה טוב שיש תפילות, שמישהו כבר חשב בשבילנו וכל שנותר לנו הוא לחזור על המילים וזה כבר עושה את החיבור! ומכאן והלאה אתה יכול לבחור - להמשיך לצטט את אותן תפילות - שעשו לך טוב או שמחר יבואו לך מילים אחרות - שלך, וגם זה יהיה טוב (אני מניחה...) ובשקט אספר לך, שגם אני - חילונית שכמוני "חוטאת" לעיתים מזומנות באמירת "שמע ישראל".... וכשאני מתחברת למילים, ומרגישה אותן בלב... אז רק אני בתוך תוכי יודעת - באמת - וזה הדבר הכי חשוב. תודה ששיתפת אותנו, וכן - אני באמת אוהבת את הבלוג שלך

קרנוש21

New member
השאלה היא למה היא אמרה את זה

ויותר חשוב למה זה יושב לך על המצפון?

למעלה