שיחות אינטימיות

שיחות אינטימיות

לא מזמן הייתי אצל אחי בלי הילדים שלי. זה היה כשבאתי אליו לטפל בו כשהוא חלה בדלקת ראות בזמן השרות במילואים. התפתחה בינינו שיחה מלב אל לב. הוא סיפר לי על חייו האישיים והרחיב מעבר למה שהוא רגיל לשתף אותי. השיחה התפתחה, אבל זה לא העניין. במהלך השיחה הוא סיפר לי שעשה פירסינג באבר המין שלו, ומנה את היתרונות שבדבר. אני הייתי מאוד נבוכה. הוא התייחס לזה בבדיחות. אבל אותי זה ממש הביך. נדמה לי שאפילו הסמקתי. (כידוע לכם- אני המרובעת בינינו) הלכתי באלגנטיות למטבח, שתיתי כוס מים, ואחר כך לא התייחסנו לזה יותר. לא שיש מה להתייחס- עשה, זכותו וזהו. פשוט הביך אותי שהוא סיפר לי. זהו, רק רציתי לשתף...

הייתי מגיבה בדיוק כמוך-

רק שבספק מאוד אם זה יקרה. השיחה הכי אינטימית שהייתה לי עם אחותי, הייתה כשהיא והגיס שלי החליטו כשהייתי בת 17 לעשות לי שיחה על סקס והראו לי קונדומים וכו', ורצתי במהרה לחדר שלי מרוב מבוכה ולא יכלתי להסתכל במשך חודש על הגיס שלי

eris1515

New member
../images/Emo6.gif

השיחה ההכי אינטימית שעולה לי בראש רגע, זה שישבנו סתם כזה... במקרה,אני,אמא שלי,ואחי ואמא שלי כזה שאלה אותנו באיזה גיל אנחנו רוצים להתחתן..כמה ילדים היינו רוצים.. סתם כזה..חח

אני מעדיפה לא לספר להם

דברים מאוד אינטימיים כי מדובר באדם נוסף שהם מכירים (בעלי), אחותי יותר מספרת, אחי ממש לא.

למעלה