שיחות,אנשים וגמלים(ומה שרץ באמצע)

numerw

New member
שיחות,אנשים וגמלים(ומה שרץ באמצע)

היום התקשר אלי חבר מאוד טוב וסיפר לי שהוא הכיר מישהי:) חמודה בצבא. שניהם גרים במרחק של שעתיים וקצת נסיעה (לה יש רשיון בניגוד אליו
), וכמובן יוצאים הבייתה כל שבועים . נוסיף עוד קצת פרטים
יש רצון הדדי לקשר בינהם.. הבעיה היא לוגיסטיקה בעייתית שכזו בתחילתו של קשר.. עכשיו השאלה אליכם
הייתם מתחילים קשר עם מישהי\ו כאשר מעבר לכימיה נחמדה יש קצת בעיות לוגיסטיות ודברים שטיפה מפריעים, כמה אתם מוכנים להשקיע במשהו לפני שברור מה יקרה שם..? (אי השקעה או חוסר בה יובילו לכישלון
)

אמנם אני נשמע כמו מורמוני בקטע

אבל זו הדרך מחשבה שלי- הייתי משקיע, אם יש את הכימיה, חבל לפספס משהו שיכול להתפתח למשהו טוב.

מיטללל

New member
האמת?

תחילת קשר... פעם בשבועיים.. מרחק של שעתיים.. אם לא הייתי ממש אבל ממש מתלהבת (ברמות של "אהבה ממבט ראשון".. לחשוב עליו כל היום וממש לרצות את זה) לא הייתי נותנת לזה סיכוי. עם הנתונים כאלה זה קשה לפתח משהו.. והסיכוי לכאב לב גדול..

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo45.gif מסכים איתך!!

אני אחד שיש לו קצת בעיה עם מרחק...... לפני שהכרתי את הדס, חבר שלי הכיר לי ידידה שלו מנתניה.... החלפנו תמונות, דיברנו בנט, עברנו קצת לטלפון, והיא הייתה ממש חמודה!!! היינו מדברים בטלפון עד 5 לפנות בוקר, והיא הייתה ממש מעניינת והכל.... אבל..... המרחק....... עד נתניה? זה בעיקרון הדבר היחיד שהפריע לי..... אבל אם אני הייתי נפגש איתה כמה פעמים ונדלק עליה באמת - היה מצב. ניסינו לתאם פגישה, אבל אז הכרתי את הדס.....

HyPeR SoNiC

New member
מקנאה, אה???

חחחחחחחח מה שקרה איתה בסוף זה שאחרי שנהיינו חברים, דיברתי איתה באיי סי קיו... אז היא אמרה לי "נו אז נפגשים?" ועניתי לה "כן, אבל רק בתור ידידים... הכרתי מישהי
" ואחרי שהיא יצאה מההלם - התחלנו לדבר כידידים...... ואנחנו שומרים על קשר עד היום..... אני בטוח שאני מספר לך על הדברים האלה לא סיפרתי לך עליה!? מוזררררררר.....

"הכרתי מישהי" ?!

אהם.. לא חשבת על המממ "יש לי חברה" ? חחחח טוב אנחנו נסחפים חחח

ת'אמת..

אם באמת יש קליק וכימיה..וממש זורמים ויש רצון עז. אז ההשקעה באה בטיבעיות! כך שמבחינתי הייתי משקיעה..

numerw

New member
הכל עניין של הקליק הזה אה?

אני מקווה שילך להם :) כשיש את הקליק הראשוני הזה ויש את התחושה שהכי טוב לתמצת אותה ב"וואלה"
אז גם אני הייתי משקיע עד כדי כך...:) ביום חמישי הם נפגשים:) שיזרום
טוב..

Anna Karenina

New member
אוף איתך, קרציה..! ../images/Emo8.gif

למה להזכיר לי סיפורים קיימים?? הא?? חכה חכה.

למעלה