שיחות בסלולרי

אהובה.א

New member
שיחות בסלולרי

לאחרונה , אני נתקלת בתופעה נוראית בכבישים. כל נהג שלישי משתמש בסלולרי בזמן נהיגה וללא דיבורית. לדעתי , ישנה דרך "עקיפה" להכריח נהגים להשתמש בסלולרי. לחייב נהגים להתקין דיבורית ברכבם כמו שמחייבים נהגים להתקין מגבים. הדרך לאכוף את זה היא בעזרת הטסט השנתי. אחד האביזרים ההכרחיים ברכב יהיה דיבורית לרכב. מקווה שמישהו במשרד התחבורה קורא זאת ויחשוב על הרעיון.

wil

New member
תופעת הנהגים המקשקשים היא נוראית

אבל להכריח התקנת דיבורית? קצת נסחפנו... וחלק לא קטן מקשקשני הסלולרי עושים זאת למרות שיש להם דיבורית ברכב. ובכלל לא כל דיבורית מתאימה לכל סלולרי. מה יעזור לך אם כולם יקנו את הדיבורית הכי זולה שהם יכולים למצוא בשוק הפשפשים כדי לעבור טסט?

ומה הלאה?!

לחייב דיבורית בכל מכונית!!! הגזמת! כולם רוצים פיתרון של זבנג-וגמרנו! האם כל נהג מחוייב על פי חוק להחזיר טלפון סלולאר? הידעת שיש אזרחים שמקפידים לא לשאת עליהם סלולאר! גם לא כשהם הולכי רגל ובטח לא במכונית! אחרי החיוב לאפוד זוהר,ודיבורית לסלולאר אולי גם קסדה לכל נהג למקרה שיהיה תאונה שהראש לא יפגע... וגם מגיני בירכיים...וגם נעלים מיוחדות לדוושות.......חאלס! נמאס! הולכים על הדברים הקלים ועוזבים את הדברים האמיתיים! איפה הם הימים שהיה חייב לחגור חגורת ביטחות רק לנהג ולנוסע לצידו בכביש בנעירוני? מי שרצה יכל להקפיד ולחגור גם בעיר... לסחוט את הנהגים ולרדוף אותם כאילו הם האוייבים זה טעות!!! הנהג אינו אויב! הנהג אינו שעיר לעזאזל! די לסחטנות.

Sea Urchin

New member
סליחה, אבל למה שאשקיע בדיבורית

בשביל פון כבוי, או פון שאני לא עונה לו אם מצלצל בזמן נסיעה? אם המשטרה אינה אוכפת מספיק ביעילות את החוק האוסר דיבור בסלולר בלי דיבורית למה אני צריך לקבל עלי את ההוצאה הכספית הנוספת הזאת?

למעלה